TPU Blog

De astazi veti putea remarca pe site noul design al paginii de raspunsuri, cea mai importanta si mai accesata de pe site. Aspectul acesteia a trecut prin cateva transformari pentru a fi mai structurata si astfel sa va usuram activitatea.

Nu e singura schimbare pe care o veti observa in aceasta perioada, pregatim si alte optiuni care vor fi implementate curand. Ca de obicei, va adresam rugamintea sa ne semnalati daca ceva nu functioneaza bine.

Alexandra – TPU

78 thoughts on “Un nou design pentru pagina raspunsurilor

  1. Faza cu voturile nu ma afecteaza. Fie ca se dau pe neve, fie ca nu se mai dau deloc…mi-e egal.
    Dar la raspunsuri m-am chinuit in chenarul ala devenit mic. Probabil ca doriti sa raspundem scurt, sa nu consumam curent degeaba. Dar cum sa raspund eu lapidar acolo unde raspunsurile trebuiesc argumentate si cer spatiu( de exemplu doamnei care prezinta carti si care pune intrebari de juma de pagina). Am incercat sa raspund si la o intrebare unde s-a dat deja fundita…n-am reusit. Sunt problemele tehnice sau ati restrictionat posibilitatea de a raspunde? E drept,am vazut intrebari care stransesera in 2 ani peste 500 de raspunsuri cu “da” si “nu” date la misto, numere de telefon adaugate aiurea, tocmai pt ca nimeni nu mai controla zona si intrebarea devenise un fel de NoMansLand trist. Dar poate eu vreau sa raspund caci aflu informatii noi. De ce nu ma lasati sa-l ajut pe user? sper ca e vorba “doar” de probleme tehnice.
    Nu. Chiar nu vad cum ma ajuta schimbarea asta. Nu-i vorba sa-mi placa mie sau sa nu-mi placa dar macar sa fie eficienta. Este eficienta?

  2. Intr-adevar s-a exagerat, umblat la culori cam mult….

    Ori ramane albastru, alb si portocaliu, dar fara rosu acela, ori ramanem la vechiul sistem – , si asa vom fi multumiti, pe pace cu totii.

    A, ce spuneti? Merci.

  3. Leo(giuitoarea) (#57), mare figură ești!

    De acord (și cu tine, și cu GenOm), noul design nu e doar inestetic, este în primul rând ineficient. Văd o grămadă de minusuri, iar când e vorba de plusuri…
    Eu una nu le văd. Voi?

    În loc să mă obișnuiesc cu toate aceste schimbări, pe zi ce trece mă irită tot mai tare (și nu sunt genul de persoană care se adaptează greu la nou). Plăcerea cu care răspundeam înainte puternic s-a diminuat.

    Un răspuns din partea administrație, oricât de scurt, cred ar fi binevenit.
    Ceața și suspansul nu ne ajută…
    Măcar să știm dacă mai are rost să sperăm la revenirea la vechiul design sau s-o lăsăm baltă…

  4. Am realizat aceste schimbari de design pentru ca pe viitor ne dorim o structurare diferita a continutului si tocmai de aceea am optat pentru un design mai fresh.
    V-am notat propunerile, eroarea cu solicitarea de mai multe detalii despre intrebare a fost solutionata inca de acum 2 zile, iar raspunsuri pot fi oferite in continuare chiar si la intrebarile la care s-a acordat funda. Noi nu am schimbat acest lucru, asa ca daca aveti probleme de o asemenea natura, va rugam sa ne scrieti la contact.

  5. Alexandra (#63), mă bucur că în sfârșit ai intervenit.
    E timpul să umplem niște goluri…

    Deci dacă nu există o astfel de problemă, atunci de ce la majoritatea întrebărilor, la care s-a ales răspunsul câștigător, nu-mi apare fereastra pentru răspuns (și nu doar mie), oricâte refresh-uri aș da? Unde ar trebui să tastez răspunsul? Sau tot ce pot să fac e să răspund la răspuns, să dau reply?

    Exemplu: https://www.tpu.ro/totul-despre-tpu/buna-tpu-astazi-e-ziua-dragului-nostru-klepto-cei-mai-multi-il-stim-si-toti-care-l-stim-indragim-spiritul-lui-liber-si/ .
    Eu nu văd nici o fereastră pentru răspuns. Voi?
    (Folosesc Google Chrome. Poate vă ajută.)

    Iar voturile în continuare vor rămâne invizibile (adică inutile) sau aveți de gând să faceți ceva în această privință? (ca să știm)
    Mulțumesc.

  6. Alexandra, ce sa-ti mai scrie la contact? Deja ti-au zis toti aici ca nu pot raspunde dupa ce se da funda. Ce-mi place asta cu scarpinatu dupa ureche cu mina cealalta : ))
    Noname si Jessyka, ma fetelor, daca nu va place albastru si rosu, un site de culoare căcănie va place? = ))

  7. @ BRO fan Jim Beam: Noi am testat deja pe conturile celor care au reclamat faptul ca nu pot raspunde si a functionat, asa ca acum avem nevoie de mai multe detalii sa identificam exact sursa problemei.

  8. Pai uite ca Noname deja a spus ca foloseste Goagăl Chrome. Eu folosesc Mozilla si nu am problema ei, am intrat pe link-ul postat de ea si e totul ok. Deci trebuie sa fie o chestie legata de browser.

  9. Hmm celalalt era mai colorat mai plin de viata, asta e cam lipsit de ceva…prea negru-alb, nu stiu mie imi place celalalt mai mult. Poate dupa voturile noastre pro si contra va decide-ti daca il mai schimbati sau nu. Eu votez contra:(

  10. BRO,

    Dacă îţi dau două! Ma vei vedea in dungi 😛

    Albastru imi place, rosu e cam vulgar…. 😛 si merge asortat in alte imprejurari 😀 priceput?

  11. S-a ales praful de el. Cred ca host-ul e de vina. Se incarca pagina incomplet, nu pot raspunde la intrebari. Culmea, pagini mult mai complexe, cu mult continut flash, sunt incarcate fara probleme. Totul pana la TPU, unde situatia a devenit enervanta, site-ul fiind inutilizabil, cel putin in cazul meu.

  12. Nici să stau în cap, nu-mi apare fereastra de răspuns la această întrebare (și multe altele): https://www.tpu.ro/dragoste-si-sex/ce-parere-aveti-de-persoanele-care-se-lauda-ca-au-facut-o-cu-o-fata-sau-cei-care-santajeaza-cu-poze-si-filmulete/ .

    Imediat după textul întrebării îmi apare răspunsul câștigător; fereastra pentru răspuns lipsă.
    http://i.imgur.com/aD9jV.jpg
    Și am schimbat deja două browser-e (Google Chrome și Explorer (altele n-am)), am făcut zeci de refresh-uri și tot fără nici un rezultat.

    Mai are cineva această problemă? Arătați-vă, vă rog!
    Să știu și eu o chestie: e un bug sau să-mi arunc laptop-ul pe fereastră (știu că pe mulți i-ar încânta ideea, dar totuși)?

  13. Imediat după textul întrebării îmi apare răspunsul câștigător; fereastra pentru răspuns lipsă.
    http://i.imgur.com/aD9jV.jpg
    Și am schimbat deja două browser-e (Google Chrome și Explorer (altele n-am)), am făcut zeci de refresh-uri și tot fără nici un rezultat.
    Mai are cineva această problemă? Arătați-vă, vă rog!
    Să știu și eu o chestie: e un bug sau să-mi arunc laptop-ul pe fereastră (știu că pe mulți i-ar încânta ideea, dar totuși)?

  14. Am si eu o propunere:din moment ce nu vedem cum suntem “evaluati” va propun sa scoateti aceasta functie.Mi se pare mai corect asa!
    @JeSsYkA bine ca ai glumit…ca daca se inversau rolurile :)))

  15. Noname, pai vezi mai fata daca nu esti ascultatoare? Tocmai am spus mai sus ca eu folosesc Mozilla si totul e ok si tu… Batman, Batman. Ii dai in continuare cu IE si Goagăl Chrome. Vezi ca Mozilla e tot gratis (asta daca te temeai c-o sa te coste).

  16. Mie-mi apare căsuța de răspuns la toate, pe Opera.
    Am zis și eu mai sus, și o să susbcriu la justițiar, la faza cu voturile. Luați însă în considerare și propunerea mea: faceți să se vadă voturile unui răspuns doar după ce am votat. Astfel nu se va mai vota un răspuns de-a-n boulea, doar fiindcă a fost votat de alții înainte. Și ar trebui ca noi să putem vedea mereu ce voturi am primit. Dar decât cum e acum, mai bine deloc, măcar nu mai încarcă pagina.

  17. Oh, da! V-ati pus tichie de margaritar cu design-ul asta! Ati facut fereastra aia cat China si literele de le pot citi lejer si din bucatarie, care e la vreo 10 metri de calculator!
    De votat, nu se mai poate vota. De raportat intrebari cretine de-ale Marioarei nu-stiu-cat, nu se mai poate, paginile se incarca greu spre deloc.
    In rest, toate bune si la vara, cald!

  18. Hai mai ca se poate vota. E drept ca daca dai click cu mouse-ul nu mai vrea sa mearga (probabil in ideea ca daca te enerveaza, renunti), dar… eu nu ma las usor si iata: dupa ce selectezi stupid sau altceva, apesi tasta TAB, sa sara cursorul pe butonasul pe EVALUEAZA si apoi trosnesti ENTER. Si gata 🙂

  19. BRO, Alexandra mi-a scris că a încercat să răspundă de pe contul meu, folosind Google Chrome și n-a avut probleme. Înțelegi?
    Chiar nu pot să-mi dau seama care e problema și de aia vreau să văd câți și dacă o mai au (că dacă se rezolvă la ei, poate se rezolvă și la mine).
    Este foarte supărător să vrei să răspunzi și să nu poți.

  20. : )) Noname, nu conteaza ca a intrat pe contul tau sa vada cum merge, la Alexandra era de asteptat sa mearga. Cu toate astea, la tine nu merge pentru ca nu contul are buba, ci browserul. In fine, o sa-si dea seama cine scrie site-ul 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.