TPU Blog

Pentru ca ne-am lovit de-a lungul timpului de tot soiul de raspunsuri la categoria Totul despre TPU, ar fi cazul sa punem in ordine cateva lucruri:

1. Daca vrei sa iti stergi contul, e nevoie sa insisti cu o groaza de mesaje.
Noi raspundem la cereri in ordinea primirii acestora, de la cele mai vechi la cele mai noi, asa ca duplicatele devin cu adevarat inutile.

2. “Scuze categoria” te salveaza de orice.
Cuvintele astea doua nu scapa un utilizator de la mutarea intrebarii la categoria potrivita, stergerea unei postari sau primirea unei sanctiuni.

3. “Stiu ca aici nu se fac teme dar…” ne impresioneaza.
Daca am stabilit alaturi de comunitate ca pe TPU nu se fac teme, facem eforturi in fiecare zi pentru a elimina postarile de acest tip. Bonus: stergem si conturi pentru lipsa dorintei de folosire a neuronilor din dotare.

4. Daca trimiti o cerere de reanalizare a intrebarii, ne induram si o repostam.
Atunci cand sunt valide, raspundem solicitarilor de reanalizare si prezentam motivele eliminarii din comunitate. Dar daca cineva bifeaza casuta de “nu e legata de piraterie” si ne cere sa mai aruncam inca o privire peste “De unde pot sa downloadez filmul X”, e clar ca ne-am pierde timpul oferind un raspuns.

5. Insistenta e calea spre succes.
Nu si cand vine vorba de incarcarea unei fotografii de profil pe care nu am acceptat-o in comunitate.

6. Daca ai spamat si ai primit un avertisment, poti sa continui la fel.
Toti utilizatorii care au primit avertismente sunt in continuare supravegheati, iar daca continua cu acelasi tip de comportament sunt suspendati pe termen limitat sau nelimitat.

Alexandra – TPU

14 thoughts on “Cateva mituri TPU

  1. Avind in vedere ca nimeni nu se invata minte, eu zic sa-i bagam direct la puscarie si alaturi de ei sa-l bagam si pe robotzelul ala care mai mult incurca decit sa descurce. Ia tasteaza tu “zi de mai in plina vara” sa vezi cum te corecteaza tantalaul de robotzel in “zi de m-ai in plina vara” :)) Si asta e doar una :))

  2. Ati mai uitat inca multe.Si daca punem o intrebare despre cum am putea sa descarcam filmul Y,hai mai bine la inchisoare si gata.
    Si robotelul??Cand sciu fata corecteaza,sau mai – m-ai si etc.;)

  3. 7. Daca raportam temele, ele dispar. Dispar pe naiba! Se inmultesc in progresie geometrica! Degeaba raportez eu o tema, daca se gasesc 5 “destepti” s-o rezolve. E adevarat ca uneori, rezolvarile sunt foarte distractive, ceea ce chiar ma face sa nu mai raportez intrebarea; posesorul de neuron obosit chiar isi merita soarta.
    8. Robotelul corecteaza greseli. Nimic mai fals. Robotelul CREEAZA greseli pentru ca habar n-are (sic!) de contexte, de omofone, de omonime si de altele de genul. In plus, daca ar corecta, cum se explica unele postari absolut ininteligibile, pline de greseli, de tre’ sa stai cu picioarele in apa rece si sa le citesti de enspe ori pana sa pricepi ce vrea ala?

  4. 9. Roboțelul știe gramatică mai bine ca voi…
    O ști el mai multă gramtica decât mine, însă în alte limbi e varză. Am scris niște statusuri în spaniolă unei fete, și era cuvântul “mia” [ în spaniolă ], și când am dat să postez răspunsul, roboțelul acesta deștept, în loc să lase cuvântul așa cum l-am scris eu, corect pe spaniolă, mi l-a “corectat”, și l-a scris cu (,) cratimă :|. Câteodată robotul ăsta al vostru, în loc să lase cuvântul așa cum e, pune trei steluțe [ “***” ] de parcă înjuri, dar de fapt e doar un simplu cuvânt, NU înjurătură… bineînțeles, el nu poate să te lase să scrii cu “tza” ca să înțeleagă omul că vreau să spun ceva cu “ț” nu cu “t”.

  5. Cine muta intrebarile ? Nu de alta, dar n-are nicio treaba (multe intrebari sunt mutate in doru Lelii)
    Daca eu am pus o intrebare undeva, inseamna ca am citit de 7 ori titlul categoriei si am considerat ca este potrivita. Daca nu era o intrebare potrivita, o puneam altundeva sau n-o mai puneam. Practic, e un mod de a-mi spune ca sunt un cretin.
    Deci, care m-a facut cretin ? :))

  6. A, si inca ceva. V-am spus de 1000.000.000 de ori (inclusiv reply pe TPU) ca LINUX este open source. Deci gratis nene ! NU poti pirata ceva gratis …
    Nu mai stergeti intrebari legate de programe open source (Linux, Firefox, etc) pentru ca este o incalcare a dreptul la libera exprimare (atata vreme cat nu poti fura ceva ce e liber pentru toata lumera). E ca si cum ati acuza de furt pe unu de bea apa din cismea in parc (cand e limpede ca (,) cismeaua este pentru toata lumea, si e gratis)

  7. La primul punct, nu stiu acum cine mai tine fraiele acestei carute cu saltimbanci, stiu ca trimiteam un mesaj la contact si asteptam zile intregi, iar apoi la al doilea mesaj aveam contul sters aproape instantaneu…am ceva experienta in a sterge conturi, nu cred ca e nevoie sa zic cate conturi mi-am sters.
    La punctul 5, discutabil.
    Si voi adauga cu permisiunea Ruxandrei, cateva puncte pe care le-ati omis:
    9.Daca vezi un copy-paster si il raportezi, conducerea va lua masuri drastice impotriva sa.Lolllllllll…
    10.Tpu nu este un site de blind datE si matrimoniale…aici intrati in conflict cu punctul 5.Cand accepti o poza unui meltean, cu muschii patati de ketchup si tricoul plin de mustar, sa nu credeti ca n-o sa-l gaseasca nimeni “gustos”.
    11.Agramatii care pun mai mult de 10 intrebari la categoria religie sau S/F SI REFUZA IN MOD CONSTANT SA-SI CORECTEZE GRESELILE, SUNT SUSPENDATI…suspendati sa mai intre la orele de romana.
    12….
    Nu mai zic, sa zica urmatorul…

  8. Sunt de acord punctelor 1, 2, 3, 4, 5 și 6.
    PS.: Am primit mesajul de la Cristina. Nu o să plec din comunitate, m-am răzgândit :D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.