TPU Blog

Va multumim pentru tot feedback-ul pe care ni l-ati acordat in ceea ce priveste propunerea noastra de a oferi titlul de Utilizatorul lunii. Iata ca am ajuns in punctul in care putem da drumul lucrurilor. Gasiti sectiunea aferenta in contul vostru.

Later edit: In aceasta luna puteti propune utilizatorii pana miercuri, 15 august, la ora 00.00.

Iata cum functioneaza procesul:

Cine poate nominaliza: seniorii cu cel putin 3 luni pe site
Cine poate fi nominalizat: seniorii cu minim 100 de raspunsuri postate pe site in luna anterioara si cont de cel putin 3 luni pe site, cu o conduita exemplara
Cate nominalizari poate face un utilizator intr-o luna: Una singura
Pot participa si expertii: da, dar nu se pot auto-vota
De cate ori poti fi desemnat Utilizatorul lunii: o singura data

Avand in vedere faptul ca ne dorim sa incurajam calitatea si nu cantitatea de raspunsuri, in formularul pentru nominalizarea unui utilizator am introdus un pas extrem de important: postarea a 4 link-uri de la intrebarile la care utilizatorul respectiv a oferit cele mai bune raspunsuri. Acestea trebuie sa fie din luna precedenta.

Acesta va fi calendarul procesului, in mod normal:
1-8 ale lunii – se nominalizeaza utilizatorii
9-11/12 – se valideaza nominalizarile de admin
12-17 – prima runda de votare: Fiecare expert selecteaza trei utilizatori pentru Locul 1,2,3 si apoi se realizeaza o lista cu cei mai votati 2, care trec in urmatorul tur
18 – 22 – runda a doua de votare
23 – anuntarea castigatorului

Important: “campaniile electorale” nu vor fi tolerate. Acceptam intrebari precum “Cine vi se pare potrivit pentru titlu?”, dar nu si “Sunt X. Votati-ma!”. Va rugam ca, daca vedeti asemenea postari, sa le raportati.

Premiul pentru Utilizatorul lunii iulie este un aparat foto digital Canon PowerShot A3300.

Va asteptam nominalizarile!

Alexandra – TPU

23 thoughts on “Implica-te! TU poti alege Utilizatorul lunii!

  1. Inteleg perfect placerea voastra de a primi link-uri pentru toate alea. Dar ca sa ma pui sa iau la puricat toate raspunsurile cuiva si sa ma joc de-a copiatul linkurilor, mi se pare absurd.

  2. Alexandra, luna asta, noi fiind deja în data de 10, cât timp avem la dispoziție pentru (prima) nominalizare? Până când putem să ne gândim?

  3. Utilizatorul lunii va primii acest aparat, foarte tentant, presupun ca nu pot sa ma nominalizez pe mine, glumeam am sa ma gandesc si dupa criteriile voastre voi nominaliza si eu pe cineva. Dar la fel ca si NOname ma intreb pana cand putem nominaliza ?

  4. Numero1, de acum încolo, da, vom face nominalizările între 1 și 8 ale lunii, însă luna aceasta, fiind prima dată și noi aflându-ne deja în data de 10, vom avea alfel de program. Mi-ar plăcea să aflu care.

    Câte zile avem la dispoziție ca să decidem pe cine să propunem, Alexandra?
    (N-aș vrea să iau o decizie pripită, dar nici să-mi pierd dreptul de vot, el expirând înainte să fac o nominalizare.)

  5. Sunt Poneiul Troian. Votati-ma!
    Stati bre, nu ma raportati, ca n-am trei luni pe site sa particip… oricum e mafia expertilor care sunt in juriu, o sa se aleaga intre ei pe rand, sa innebunim cu toti astia, seniorii mici pitici… chiar, cine vi se pare potrivit pentru titlu?

  6. NOname, ca tot ai acces la linia scurta la doamna Alexandra (eu sunt numai nitel telepat-anticipat la noile miscari pe site ale doamnei Cristina, in rest nu prind nimic in eter) roaga-o tu din partea mea sa ne raspunda si la intrebarea asta:
    Numai expertii au voie sa n-aiba voie sa se auto-propuna?

  7. May the odds be ever in your favor! 🙂

    Alexandra, ma sperii! Ce inseamna cuvinte din astea la voi…”compileaza”? Eu stiam ca aveti afinitati pentru circuite integrate digitale, dar, sa tinem asta un secret, da? 😀 Stiu doar eu ca nu ati luat unicul sens de pe dexonline.ro. Apropo, vedeti ca TPU da eroare de compilare la chestia asta noua cu utilizatorul lunii. Apare optiunea asta de votat si Seniorilor care n-au 3 luni de zile vechime. Apare degeaba daca nu poti vota. Oare apare si la Juniori?

  8. Ok,se pare ca va doriti mult aceasta titulatura pe site;)).O mica problema totusi;cum vom sti noi daca utilizatorul respectiv are,sau nu,acel minimum de 100 de raspunsuri?Stam sa numaram?Daca utilizatorul respectiv da 3-4 raspunsuri pe zi,poate chiar mai putin,ne ia ameteala pana ajungem sa stim numarul.Din aceasta cauza doresc sa fac o propunere referitor la acest subiect: propun sa nu mai fie nominalizari,ci sa selecteze administratorii un numar de utilizatori care sa indeplineasca sigur aceste conditii,iar noi sa putem alege din acea lista,iar unele propuneri(in cazul in care sunt utilizatori care merita si indeplinesc conditiile,dar sunt mai putin cunoscuti pe site)sa fie facute la contact.Asta daca e absolut necesar sa fie minimum 100 de raspunsuri,pentru ca vor fi,cu siguranta,multe propuneri care nu vor indeplini aceasta conditie.

  9. Katya, pe o pagină de răspunsuri sunt fix 50 de răspunsuri, deci nu e chiar atât de greu de numărat:
    2 pagini de răspunsuri din aceeași lună = 100 de răspunsuri.

    Calitatea lor este însă mai greu de verificat (pentru că trebuie citite toate), dar aici vor interveni și administratorii, așa cum ne-a anunțat Alexandra.

    Cred că fiecare trebuie să aibă dreptul să-și spună părerea.
    1. Este un drept. Așa e normal și democratic.
    2. Toți trebuie să aibă șanse egale. Iar administratorii nu ne pot urmări pe toți, nu ne cunosc atât de bine, pe cât poate ne cunoaștem între noi, petrecând mai mult timp pe site și observând, cu voia sau fără voia noastră, activitatea fiecăruia.
    3. Sunt doar primele nominalizări, ca să stabilim opțiunile – potențialii utilizatori care merită, ca să avem de unde alege. Până la final se vor elimina cei care poate nu aveau ce căuta pe acea listă, iar ultimii rămași vor fi studiați cu mare atenție.
    Deci, eu zic că nu ai de ce să-ți faci griji.

    Iar la început poți să nominalizezi nu neapărat pe cel care ai dori să câștige, ci pe cineva care ți s-a părut merituos, dar cam în umbră, ca să-l aduci în atenția administratorilor/publicului. În acest fel și cei mai puțin cunoscuți, care poate nu sunt de foarte mult timp pe site, vor avea o șansă.

  10. NOname, daca nu castigi tu, iti trimit eu un Sony THX nou, roz ciclam, pe bune!
    Cu aceiasi conditie ca si cea pusa de Tenita: ori mie, ori lui, TREBUIE sa ne dai adresa ta de domiciliu, ha, ha, ha.

  11. Acum ma trezesc ca prima castiga noname apoi brigaela si asa mai departe, nu ar fi corect tinand cont ca deja sunt useri ai anului si experti. Sa fie ales cineva care nu are acele calitati prima data.

  12. @Spetsnaz , de ce crezi că nu ar fi corect ? Toţi suntem oameni , toţi avem drepturi egale.
    Sincer să fiu eu am votat-o pe NOname , deoarece îşi face treaba pe acest site .

  13. La fel gandesc si eu,sunt sigur, ce-i mai buni vor castiga,este clar…Au contul mai de mult ajuta comunitatea si multe altele,asa ca succes lui Noname,si tuturor utilizatorilor care participa.

  14. Alexandra, dacă este posibil să ne retragem candidatura, o fac chiar acum în mod oficial.
    Nu vreau să particip altfel decât ca juriu și spectator.

  15. NOname,ok,nu am stiut ca pe o pagina sunt 50 de raspunsuri(nu am observat niciodata asta pana acum,greseala mea).Asta,intr-adevar,usureaza mult lucrurile si propunerea mea nu-si mai are rostul.De acord,din nou,cu faptul ca toti avem dreptul la o opinie si ca sansele trebuie sa fie egale.De asta am pomenit ceva si de propuneri la contact,nu am ignorat lucrul acesta.In rest…nu am nici-o grija,dar m-am gandit putin si la administratori,care vor avea mult de lucru;)).Dar,pana la urma,ei si-au dorit asta,deci trebuie sa se descurce;)).

  16. Nominalizatii trebuie ales acum ( vedeti in imagine ca premiul se acorda pentru utilizatorul castigator din lunii Iulie ) si totodata conditiile ce trebuie indeplinite de nominalizati respectiv sa fie utilizator senior cu cont de minim 3 luni si cu minim 100 de raspunsuri date in ultima luna va fi automat verificat de sit-ul TPU fara sa le numaram noi.
    http://i.imgur.com/3nxWE.jpg

  17. Sa fie poneiul…ca bonus pentru conturile sterse,stergerea abuziva a raspunsurilor si intrebarilor.
    Sau sa fie IMC90 pentru ca desi e baiat inteligent si acum o luna NOname l-a propus expert, voi l-ati avertizat desi n-a incalcat regulamentul.
    Ce zici Alexandra?

  18. Mi se pare o initiativa buna pentru a iesi in evidenta persoanele care raspund intotdeauna. Succes celor care participa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.