TPU Blog

La începutul lunii august s-a dat start înscrierilor la competiția sportivă Câmpina Open Mountain Bike (MTB) care se va desfăsura în toamna acestui an, pe 8 septembrie, pe dealuri prahovene. Competiția de tip ciclism montan se adresează cicliștilor profesioniști dar și amatori și, de asemenea, familiilor (părinți și copii cu vârste pornind de la 12 ani), întrecerile desfăsurându-se pe 6 categorii de vârstă și niveluri de performanță și pe trasee corespunzatoare fiecăreia dintre acestea.

Locatia evenimentului se afla în Câmpina, în zona platoului Muscel (Start-Sosire), spre localitatea Cornu, iar traseele cuprind, în funcție de categoria de întrecere, atât off-road cât și șosea asfaltată.

Categoriile de întrecere sunt Family – 10 km, Copii (12 – 14 ani) – 5 km, Juniori Amatori (15 – 17 ani) – 16-18 km, Juniori Avansati (15 – 17 ani) – 16-18 km, Adulți Amatori – 16-18 km, Adulți Avansați – 35-40 km.

Taxa de înscriere pentru categoriile Adulți Avansați/Amatori este de 50 lei pentru cei care achită până la data de 31 august și 70 lei după această data. Pentru categoriile Copii, Family și Juniori, taxa este de 10 lei de persoană. Detalii privind traseele, regulamentul de participare și formularele de înscriere găsiți pe http://campina-mtb.ro. Sumele rezultate din taxele de participare vor fi utilizate pentru proiecte în beneficiul copiilor cu autism.

Competiția Câmpina Open MTB este organizată de Fundația Romanian Angel Appeal si de Asociația
E.A.S.C. Caraiman Câmpina. Pentru mai multe detalii si pentru înscrieri, vizitați http://campina-mtb.ro

 

Alexandra – TPU

One thought on “Participi la Câmpina Open Mountain Bike?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.