TPU Blog

Dragilor,

Dupa o lunga perioada in care am recompensat fiecare Campion al Zilei cu un tricou, schimbam mecanismul, pentru a va putea oferi un premiu mai substantial.

Asadar, de astazi, 28 iulie, procedam in felul urmator:

– validam in continuare manual raspunsurile Campionului Zilei, iar acesta primeste un badge special pe profilul lui

– la finalul fiecarei luni, toti Campionii Zilei sunt inclusi intr-o tragere la sorti. Castigatorul primeste un cadou special gandit pentru el. Asta inseamna ca daca cineva isi doreste sa faca un curs de balet, sa aiba un anume joc sau sa invete sa deseneze, o sa incercam sa ne ocupam de asta ๐Ÿ™‚ Dorinta noastra este sa rasplatim implicarea in comunitate intr-un mod personalizat. La inceputul lui septembrie va vom povesti despre primul castigator.

Regulile pentru validarea raspunsurilor raman in continuare aceleasi.

 

Spor la raspuns.

__________

 

Daca ieri v-am sarbatorit si v-am urat la multi ani de ziua TPU.ro, astazi lansam o noua sectiune pentru voi: Campionul Zilei.

Ideea noastra este simpla: vrem sa recompensam utilizatorul cu cele mai multe raspunsuri utile intr-o zi oferindu-i un cadou: un tricou TPU.ro, care sigur va starni zambete. Marim miza, iar castigatorul saptamanii dintre cei sapte utilizatori validati (cu cele mai multe raspunsuri) va primi si o cana din partea noastra, cu acelasi design jucaus. Un utilizator poate primi doar un singur tricou din fiecare model pe care il producem.

La ce ne referim prin RASPUNSURI UTILE? Vrem sa vedem cat mai multe raspunsuri care-l ajuta cu adevarat pe cel care a postat intrebarea sa-si rezolve problema. Ele trebuie sa respecte regulamentul comunitatii, sa nu fie de natura conversationala, sa nu fie formulari de tipul “Nu stiu”, “Vreau tricou”, “Cauta pe Google” sau “La ce-ti trebuie tie asa ceva. Lasa-te”.

Utilizatorii care incurajeaza prin asemenea raspunsuri inutilitatea, trolling-ul sau spameaza nu vor mai fi luati in considerare la realizarea topurilor ulterioare si, in functie de ce au facut, vor primi suspendari sau contul lor va fi sters.

Ce fel de raspunsuri se iau in calcul? In numaratoarea pentru top intra primul raspuns pe care il acordati unei intrebari publicate in ultimele 3 zile, pentru ca ne dorim sa incurajam ajutorul real oferit in timp util. Reply-urile si raspunsurile repetate la aceeasi intrebare nu se iau in calcul.

Stim ca Topul comunitatii poate parea intimidant atunci cand va uitati peste primele pozitii, dar puteti fi cu siguranta campion al unei zile! Topurile sunt in continua schimbare, in functie de activitatea celorlalti utilizatori si se actualizeaza o data la 5 minute.

Cum tinem evidenta lucrurilor: pe prima pagina puteti vedea clasamentul general in functie de care se va acorda premiul. Clasamente similare sunt disponibile si pe paginile categoriilor. Dupa ce oferiti un raspuns, veti putea vedea pe ce pozitie sunteti si cate raspunsuri utile si de calitate ar trebui sa mai postati pentru a castiga tricoul. La numaratoare nu intra raspunsurile de la Trivia/Amuzante si Filesharing/Linksharing. Sub aceasta caseta aveti in continuare formularul de rating (multumiri tuturor celor care il completeaza) sau lista intrebarilor fara raspuns din categorie.


In sectiunea Campionul zilei vor fi afisate topurile pe zile, dupa ce vor fi validate de noi. Topurile de sambata si duminica vor fi validate lunea. Cat despre premii, expedierea lor se va face saptamanal prin curier, de indata ce primim datele de contact ale tuturor castigatorilor. In situatia in care doi utilizatori vor fi la egalitate pentru locul 1, ei vor fi afisati pe site in mod aleatoriu, iar castigatorul final dupa validare va fi acela cu o vechime mai mare pe site.

Daca sesizati probleme sau aveti sugestii prin care sa imbunatatim acest sistem, dati-ne un semn.

Spor la postarea de raspunsuri utile si-abia asteptam sa-incepem sa trimitem tricourile si canile frumoase, realizate cu ajutorul prietenilor de la epersonalizari.ro!

Alexandra – TPU

266 thoughts on “Tu esti Campionul Zilei pe TPU?

  1. @pathwaytobliss: Castigatorul zilei este contactat de noi printr-un e-mail pe adresa cu care este inregistrat pe site.

  2. @Andreea: Da, premiul chiar este primit de utilizatori si in realitate. Poti vedea si alte postari aici pe blog cu fotografii din partea lor.

  3. Hei ,AdrianAdo ,da numai raspunsuri fara sens ,adica spune numai “ADSDSDS” ,si chestii de genu asta ,ar fi nedrept daca ar castiga!

  4. Sunt pe locul 1 in clasament?? adica? in fine este tare concursul dar cum pot lua un tricou sau de unde stiu ca eu am castigat?

  5. Ar fi mai interesant concursul daca s-ar acorda premiu pentru cele mai multe raspunsuri cu funda.Asa e doar un concurs muncitoresc,legat mai mult de viteza de tastare si de timpul pe care esti dispus sa ti-l pierzi si mai putin pe abilitatea ta de “tpu-ist”.

  6. Cand primesc si eu tricoul ??? Pe data de 19 am fost in clasament pe locul 1 ;). Sper ca il voi primii. Pana in momentul de fata nu am primit nici macar un mail ;). Multumesc

  7. Buna ziua!
    Puteti afisa clasamentul si preimiile din 6 ianuarie?
    Va rog frumos! :o3
    Va multumesc!

  8. Buna,am castigat si eo cred ca doua tricouri in prima zi am castigat pe locu 3 sunt in clasamentul acela(nu stiu sigur),iar a 2 zi am fost pe primul loc,au trecut de atunci aproape 20 de zile si nu ma contactat nimeni,vreau sa stiu daca se da pe bune sau este la misto!

  9. Si raspunsurile eronate se iau in considerare? Cele care nu au o treaba cu ce se cere? Am vazut multe la cei care au 100+ raspunsuri.. :-?? Stau eu sa lamuresc oamenii .

  10. @Adi: Pentru ca trecem prin toate raspunsurile utilizatorilor din top 3 inainte de validare, vedem si stergem raspunsurile care nu se incadreaza in tematica intrebarii.

  11. Salut. Eu cand o sa-mi primesc tricoul? Sau cana daca primesc si din aia. Doar sa-mi trimiteti un e-mail pe adresa mea. Nu conteaza cand .

  12. Cred ca e bine sa fim stimulat dar ce fac cei care nu reusesc niciodata sa iasa pe primult loc?
    Cred ca ar fi corect ca cei care strang 400-500 de raspunsuri (nu conteaza in ce perioada de timp) sa primeasca si ei un tricou. Sau sa fie si alta metoda de a castiga trecoul, nu ca si campion sau sa il cumperi.

  13. am si eu o nelamurire
    toata ziua am fost pe locul 1 si dintrodata am disparut de tot din clasament dar cand raspund la o intrebare imi da so o votez da ca a fost la categoria potrivita sau daca a fost scrisa corect dar daca era sa fiu suspendat nu cred ca mai puteam sa rraaspund nu? cine stie?

  14. @Lucian: Tricourile pentru decembrie au fost expediate. In legatura cu celelalte vom reveni cu detalii. Ele vor fi facute in editie limitata, in functie de marimile solicitate de fiecare campion al zilei.
    @EleEllyElena: Da ๐Ÿ™‚
    @Adi, Radu: Revenim cu detalii. Ele vor fi editie limitata de aceasta data, cu un design diferit.
    @lorenalorena89: N-avem nicio indoiala ๐Ÿ™‚
    @DanyVeresh: Multumim pentru sugestie! Oferim acum 10 tricouri ca premiu pentru Maratonul intrebarilor din Oracolul TPU, asa ca pot castiga si cei care nu au reusit sa ajunga campioni ai zilei.
    @mady: Si noi zicem la fel
    @andrei.92brb: Inseamna ca ai fost suspendat din top pentru ca n-ai respectat regulile pe care noi le-am impus. Ne pare rau!

  15. Ma simt deranjat de copiii/adolescentii care se gandesc la sex si declara ca o fac ,de cei care declara ca se masturbeaza, de cei care sunt in scoala si n-au habar sa scrie conform actualelor norme, samd.Sigur ca se permit si ,,glumite,, dar folosirea invectivelor, e totusi o ,,moda,, pe TuP.In rest, numai de bine.

  16. Nu dau raspunsuri sau fac comentarii pentru ca vreau un tricou. Scriu doar ceeace simt la fiecare intrebare.

  17. Eu cred ca ar trebui sa verifice acele raspunsuri care le-a dat in acea zi! Ca daca unu’ zice nustiu nusitu la toate intrebarile posibile … pai?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.