Intrebare pentru femeile din Romania! Buna! sunt cetatean spaniol venit in Romania, la studii de 3 ani, mai exact in Cluj, Ardeal, am observat ca aici, femeile se ofenseaza cand le faci complimente...? (mai mult)
E gresit si sa iti arati partile intime unei rude sau doar sa intretii relatii sexuale e gresit? Daca doar ai aratat nu e gresit?
În club se lasă cu aventuri ușor, cum spun majoritatea? Nu am fost pana acum ca nu iubesc distracția, deșii sunt tânăr, dar pe toți bărbații pe care i am auzit e sex pe gratis și simplu de...? (mai mult)
Ceau. Oameni buni, voi prețuiți/credeți că ati putea iubi mai mult o fata virgină, sau una care deja si a inceput viata sexuala? Rog sa se abtina *deștepții* Știu că sunt alte criterii si ...? (mai mult)
Unde mă pot angaja la 18ani? Fără răspunsuri cu Uber etc că nu îmi plac acele job uri. Eu vreau cu carte de muncă Cum ar fi manipulant marfă etc.
Acum ceva timp eram la baie cu iubitul meu după ce m- am trezit și voiam sa- mi fac rutina de dimineata, eram pregătită sa- mi pun lentilele de contact și fix atunci a bătut la usa iubita varului...? (mai mult)
Hei! O ruda face vraji familiei. Cum putem scapa de vraji și totul sa se întoarcă împotriva ei Inafara de rugăciuni și mers la biserica, pentru ca am încercat și nu funcționează.
Bună lume, nu prea știu cum sa încep..sunt împreună cu un băiat pentru care am făcut multe compromisuri, mi- am pus toată viata în cap datorita lui. Am fost nevoită să mă culc cu el pentru...? (mai mult)
Fratilor, de ce barbatii incep sa devina din ce in ce mai discriminati? Acum vorbesc de domeniul vestimentatiei, al modei.Ma uitam recent pe un site de haine, doar 5 modele de chiloti pentru barbati,...? (mai mult)
Băieții, după ce vă alegeți iubitele / viitoare neveste, după corp frumusețe sau caracter (ce fel de caracter) personalitate, sa aiba banii? Sau este de ajuns să vă iubească...si atât.
Pentru oamenii care vor sa inceapa viata sexuala ce sfaturi le dati? ce trebuie sa stie? cum decurge totul va rog?
Salut am o urgența, Va rog e important, Vreau sa comand de pe un magazin online de imbracaminte mai exact Shein, vreau sa comand pentru cineva fara ca aceea persoană sa afle cine a Platit comanda ...? (mai mult)
Salutare TPU! Ce parere aveti despre box? (Eu ca si practicant al acestui sport am o parere buna dar vreau sa vad si alte raspunsuri)
Bună ziua a mai pățit cineva sunt gravida în 4 săptămâni și dea încep sa ma lațesc în solduri și mănânc sănătos nu consum pâine și dulciuri mănânc regulat și tot mam îngrășat ce...? (mai mult)
V-ați pune poze de profil cu voi? ( Pe TPU )
Buna seara! Am și eu o problema cu cei de la tik tok. Am primit două notificări de la ei cum că am încălcat regulile comunității. Eu din câte știu nu am încălcat nicio regulă. Am pus doar ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre videochatul in timpul facultății? Credeți ca după terminarea facultății poate afecta in vreun fel? Funda
Bună seara. O sa fiu mereu singur? Vreau răspunsuri de la fete/femei? Aveti atasat o pozahttps://i.postimg.cc/rwqyD0xd/IMG-20230309-114735.jpg
De ce gândirea femeilor este următoarea: "Dacă îl las să mă înșele (deși bărbatul oricum înșeală, ori că știe ea, ori că nu) nu mă fac respectată, nici valoroasă. Deci nu voi accepta...? (mai mult)
Salut TPU am 28 de ani si sunt impreuna cu sotul meu de 11 ani, problema e urmatoarea ma banuieste ca m- as fi culcat cu varul meu mai mic, in acceasi perioada cand varul meu inca venea pe la noi eu...? (mai mult)
Palate deschise pe Calea Victoriei: povestea Palatului Romanit
Inspirație de mai la Fundația Calea Victoriei
S- a lansat prima aplicatie mobila care ofera consiliere gratuita, direct...? (mai mult)
Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cu siguranță poți să treci direct la subiect și să îți imaginezi că în timpul liber sunteți doar 2 oameni normali, nu în postura de profesor- elev. Fiind pasionata de asta, cu siguranță...... (mai mult)
Nu e nicio problemă. Dacă te obsedează așa de mult un lucru anume, recomandat ar fi să faci tot posibilul pentru a- ți atinge obiectivul respectiv. Pe de altă parte, nu trebuie să devii fanatic/ă...... (mai mult)
Multi dintre noi avem impresia ca am facut ceva gresit si de aceea nu ne- a angajat sau ne- a dat afara sau ne- a dat alt post decat cel promis. Uneori este adevarat, dar de multe ori angajatorului pur...... (mai mult)
American Pie
Cat de multe iti mai amintesti de Nadia, Jim sau Sherminator? Hai sa vedem!