Ce părere aveți de războiul din Ucraina? Cine credeți că e devină pentru declanșarea lui?
Ce părere aveți despre sexul de la prima întâlnire?
Bună ziua TPU, ieri un coleg a adus o minge la școală și cu alți 4 colegi au început să dea prin clasa cu ea. Și mi- am primit și eu de 4- 5 ori cu mingea aia în cap. Eu i- am spus celei mai...? (mai mult)
Salutare, cum pot uita de o persoana care am iubit-o și acum a murit (adică fiul meu), rog mult sa mă ajutați!?
Ce părere aveți de persoanele care nu au cont și nu activează pe nici o rețea socială?
Credeti ca pot slabi pana la 69 de kilograme pana in Decembrie anul asta daca consum in medie 1500 de calorii pe zi? Acum am 87 de kilograme, 174cm inaltime, 28 de ani.
Ca parere aveti despre un tip care incearca sa vorbeasca pe net cu mai multe fete si nu i se leaga nimic? Acelasi tip (cu care am vorbit si eu si m- am si vazut de cateva ori) dupa o saptamana in care ...? (mai mult)
Ma gandeam asa sa va cer o parere, ce parere aveti de oamenii care isi verifica partenerul ca nu cumva sa se intinda la vorba cu cineva de sex opus? Sau care macar doreste sa nu se intample asta.La...? (mai mult)
Cum se ia Biomed 6 pentru îngrășare? Menționez că e sirop
Buna, aveti idei cum sa castig la pariuri?
Hey. Salut frumoșilor. Sunt un tip de 25 de ani ce trece printr- o perioada foarte grea. Eu si iubita mea ne- am despărțit dupa 10 ani de relație. Am fost prima persoană pentru fiecare. Se pare ca...? (mai mult)
Salut! Un prieten s- a suparat le mine și nu îmi mai vorbește deloc.Nu răspunde la mesaje.Banuiesc de ce s- a suparat și i- am trimis multe mesaje in care îmi ceream scuze sincere și nu zice nimic....? (mai mult)
Am o relatie cu un barbat care mi ar putea fi tata. e ceva normal?)
Ce este saracia din punctul vostru de vedere?
Buna, am si eu o mica povestioare si am nevoie de niste sfaturi. Eu fac 24 de ani, iar soțul meu 28. Suntem împreună de 3, căsătoriți de 2 ani, un băiețel de 2 anișori si însărcinată ...? (mai mult)
In continuare fac sport intens și mănânc mai puțin și totusi nu dau un gram in jos, se acumulează grăsime in zona coapselor, deși par o tipă slabă, nu am rezultatele dorite. Care este cauza?...? (mai mult)
Va exista vreodată vreo apocalipsă zombi sau este doar un mit?
Bună dragilor ce faceți intr-un week-end ploios?
De ce (unii) bărbații copilăroși, atât la aspect cât și la atitudine, nu atrag atât de mult (sau deloc) sexual femeile așa cum o fac bărbații sobri, cu trăsături masculine? Când spun ...? (mai mult)
Meata! Prietena mea vrea sa aiba parte de un gangbang. Problema e ca nu am prieteni cu care sa-i indeplinesc si fantezia aceasta. Ce si cum sa fac?
Bună ziua!Dacă sunt amenințat cu bătaia pe Facebook și pe Instagram,...? (mai mult)
Ce poți face dacă ești o victimă a agresiunii sexuale?
Ce trebuie să faci pentru a preveni agresiunea sexuală?
Cum poți preveni agresiunea sexuală?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
In primul pas spre vindecarea depresiei este dorința de a "iesi din depresie". Trebuie sa te concentrezi si pe alte lucruri din viața ta, nu numai pe lucrul care te supara și te amăgește. Ieși la...... (mai mult)
Soia, tofu, linte, fasole alba, neagra, verde, naut, quinoa, alune, , quinoa, edamame, seitan, etc, astea au multe proteine. Cauta retete cu ele. In comert se gasesc si carnati vegetarieni,...... (mai mult)
Salut, si eu am avut probleme mari de vorbire care au inceput pe la 4- 5 ani. Nu puteam deloc sa pronunt anumite cuvinte, in functie de litera cu care incepeau ( C, P, M erau cele mai dificile) iar...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?