Este normal ca o persoana sa nu fie pasionata sau atrasa spre nimic toată viața ei? Adică sa nu simtă nicio atracție spre nimic, niciun domeniu, materie sau cariera! De când ma știu nu simt atracție...? (mai mult)
Vă salut! Cum trebuie să procedez în situația asta? Sunt constant umilit public sau în orice altă împrejurăre, chiar sunat pe mobil, de un fost partener al actualei prietene. Prietena mea, ...? (mai mult)
Este ceva normal sa nu se vecini între ei?,în afară de 2, 3 vecini niciun veci nu mă salută,deși eu salut pe orice vecin, mai degrabă mă salută oamenii din altă localitate?
Am dureri groaznice la degetul la care am avut intervenția la unghia încarnată. Este normal? Astăzi am avut intervenția, medicul mi- a spus că nu este cazul să iau antibiotic dar mă îngrijorează...? (mai mult)
Salutare, am si eu un vecin care are gaini si cocosi( vorbim de Bucuresti ) si mi se pare incredibil ca in 2025 sa ai gaini in curte in capitala tarii... nu vreau sa fac rau dar efectiv nu mai suport ...? (mai mult)
Salutare lume, hai că vin cu o situație mai "ciudată" că nu mai știu ce sa cred. Deci vorbesc cu o fată de vreo 2 luni jumate, toate bune la început, ne înțelegem de minune, totul mergea ...? (mai mult)
Pot să beau cola dacă mi s-a făcut anestezie locală. Anestezia mi s-a făcut la unghia de la picior dar aș vrea să stiu dacă are vreun efect advers dacă beau Cola?
In urma unei stiri auzite, vin cu o intrebare: Pot fi numite persoane defavorizate cele care dau toti banii primiti pe tigari, bautura si droguri?
Cum de se spune ca browser-ul Chrome este cel mai bun când pare ca pe el sunt mai multe reclame și șanse mai mari sa fie virusat laptop-ul decât pe FireFox sau InternetExplorer?
Am cumpărat azi un grătar cu picioare 50cm, lungime 51, lățime 36..are tablita de 2mm..am citit pe net ca se deformează de la foc intens..sau nu o sa aibă problema asta? am dat pe el 145 lei.e...? (mai mult)
Buna seara, sunt femeie am 28 de ani si un copilas de 6 anisori, am relatie de 1 an.nu pot spune ca e cea mai roz relatie dar nici groaznica, de vreo 2 saptamani am aflat ca am HPV, pap bun fara modificari,...? (mai mult)
Oare dacă fizicianul Stephen Hawking ar mai fi trăit câțiva ani ce ar fi crezut despre inteligența artificiala și despre zborurile spațiale/ explorarea spațiului? El a afirmat în repetate rânduri...? (mai mult)
Cum se face ca cei din orașele mai mici și pe la sate au tendința de a ține cu suveranistii sau conservatorii dar în București, Timișoara sau în alte orașe mari lumea votează cu progresisti?...? (mai mult)
Salut, se poate daca devin agent imobiliar si sa am salariu fix pe langa comisioane? Imi place mult domeniul, am "colaborat" cu o agentie 5 luni de zile si am facut doar o tranzactie. Eu vreau ...? (mai mult)
Poate știți sau ați auzit de persoane care vorbesc fluent mai multe limbi. Și, știm cu toții cât de complexă este o gramatică! Cum funcționează creierul uman? Cum poate el manipula atât de...? (mai mult)
Fetelor v-ati luat vreodata un vibrator pentru clitoris? Daca da e bun? Ce imi recomandati?
Ok, colegul care a vrut sa facem tik to tinandu ne de mana, ma bagă în seama când sunt la masa și lucrăm, sau îmi zice ca ma iubește. Asta în timp ce suntem în incinta mediului de lucru chiar...? (mai mult)
Cum procedez în primele zile după operația unghiei incarnate când trebuie să îmi fac duș? Din câte am înțeles nu trebuie să merg în piciorul cu unghia operata și trebuie să țin repaus la...? (mai mult)
Miercuri si vineri sunt zile de post, iar marti si joi sunt zile in care se mananca prostii. De ce crezi sa se mananca prostii marti si joi?
Buna ziua ce parere aveti de orasul bucresti sau alte zone misto sunt o fata care sunt din moldova dar locuiesc in Anglia la moment unde si invat. Dupa absolvirea facultatii foarte tare imi doresc sa ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Matematica distractiva
Esti tare la mate? Hai sa vedem cate puncte obtii la testul nostru de matematica distractiva!