Ce este nou pe TPU.ro?

Noua versiune de TPU.ro păstrează toate funcţionalităţile pe care le cunoşti şi le iubeşti, dar aduce şi super-noutăţi care sperăm să-ţi facă plăcere. Pentru că ne-am dorit mai mult decât o noua imagine pentru site-ul nostru. Ne-am dorit ca acesta să devină mai folositor, mai accesibil, şi, mai ales, să devină un loc unde contribuţiile utilizatorilor sunt cu adevărat apreciate. Te invităm să descoperi mai jos surprizele care te aşteaptă pe noul TPU.ro

Magazinul de premii TPU

Din dorinţa de a le mulţumi celor mai merituoşi utilizatori, TPU lansează acum magazinul de premii. Produsele din magazin se pot achiziţiona contra monede virtuale TPU. Există o singură modalitate de a obţine monede virtuale TPU: oferind răspunsuri de calitate la întrebările utilizatorilor. O monedă TPU se obţine atunci când un răspuns de-al tău este remarcat de echipa editorială TPU şi primeşte distincţia Apreciat de editori.

Pasul 1: Oferi un răspuns bun

Oferi un răspuns bun

Pasul 2: Răspunsul tău este apreciat de editori şi premiat cu o moneda TPU

Răspunsul tău este apreciat de editori şi premiat cu o moneda TPU

Pasul 3: Aduni suficiente monede

Aduni suficiente monede

Pasul 4: Cumperi premiul pe care ţi-l doresti

Cumperi premiul pe care ţi-l doresti

Sistemul de distincţii virtuale

În afară de monedele TPU, noua versiune introduce şi un sistem de distincţii virtuale pe care le vei primi în funcţie de contribuţiile tale pe site. Vei primi insigne pentru diferite praguri atinse, cum ar fi număr de răspunsuri, număr de fundiţe, număr de monede, număr de aprecieri, număr de întrebări la care ai răspuns primul şi multe altele.

Sistemul de distincţii virtuale

Toate facilităţile sunt acum şi pe mobil

Nevoia unei noi versiuni de TPU.ro este justificată şi de progresul tehnologic din ultimii ani. Mobilul este acum la putere, aşa că TPU trebuie să ofere toate facilităţile sale utilizatorilor de mobil. Ne-am suflecat aşadar mânecile şi am creat o versiune responsivă, care se scalează automat în funcţie de device-ul cu care accesezi site-ul. Fie că foloseşti un telefon mobil, o tableta, un laptop sau un desktop, noul TPU se adaptează şi-ţi oferă experienţa completă.

Toate facilitaţile sunt acum şi pe mobil

Un nou sistem de notificări

Am modificat sistemul de notificări astfel încât să poţi vedea imediat toate reacţiile la posturile tale. Fie că primeşti o fundă, o distincţie, un răspuns, o apreciere, un mesaj privat sau o cerere de prietenie, vei afla imediat.

Un nou sistem de notificări