| Utilizatoare123 a întrebat:

Intr-o reteta de cornulete se pun 2 linguri de otet. Ce rol are otetul? Eu as vrea sa il scot. Are ceva?

6 răspunsuri:
| Torrpi a răspuns:

Otetul fragezeste aluatul. Daca nu il pui, aluatul va fi mai tare, ca de biscuiti.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Face aluatul mai fraged

| Utilizatoare123 explică (pentru Torrpi):

Pai untura nu fragezeste?

| KovacsB a răspuns:

Daca prietenul tau are dintii buni si stomacul sanatos pune ce vrei tu.

| dullcat a răspuns:

Buna.Se foloseste pentru ca aluatul sa iasa mai pufos.Trucul asta e folosit si la cozonac.

| Felissa13Eden a răspuns:

Eu n-am folosit niciodata otet la cornulete. Untura de porc mi-a facut cele mai fragede cornulete, la fel si apa minerala.