Cand e mancarea fierbinte o pui intr-un borcan sterilizat, intorci cu capacul in sus si astfel poate rezista o saptamana sau chiar mai mult la frigider. Dar evita tot ce contine orez pentru ca au fost cazuri de imbolnaviri cu orez care a stat prea mult.
Iar daca bagi la congelator poti gati orice si oricum, dar unele mancaruri isi schimba gustul cand le decongelezi
Mâncarea nu se recomandă a se păstra mai mult de 3 zile de la prepararea sa.
Dar, puteți încerca procedeul de pasteurizare pentru supe, ciorbe, prin punerea în borcane de sticlă, nu de plastic, de 700 ml, a preparatului culinar, închis etanș și pasteurizat.
Vă spun acest lucru, deoarece există în comerț supe la borcan pasteurizate.
Dar, la congelator, nu, decât legume și fructe proaspete congelate, carne. Mâncare nu.
Reusesti oare cu ghearele alea sa gatesti? ca vad ca voi pustoicele aveti gheare de un metru.
Ma intreb cum *** se spala.
Eu nu ma pricep la gatit Dar ti-as sugera un gulas, o ciorba de pui a la grec sau de burta, si cartogi fierti cu ou fiert, smantana si carnat. Ce am mai mancat o data la un meniu a fost o ciorba de conopida. Ori o mamaliguta la cuptor cu branza de oaie veche, smantana si carnat.