Pot sa iti spun sigur ca fostul tau prieten a facut tot ce a facut pentru ca te iubea si de ofticat ce era a spus lumii tot ce a fost intre voi. urat din partea lui a dat dovada de imaturitate..gandeste-te la actualul. el acum e in aceeasi situatie ca tine atunci cand eram implicat intr-o relatie cu fostul tau prieten si el nu renunta la fosta.Ai grija sa nu-l pierzi.Fostul tau prieten te iubeste si probabil se va va schimba daca tu te vei mai impaca cu el..acum intrebarea e tu poti trece peste toate astea? Atata timp cat iti e bine cu actualul nu ai de ce sa te intorci la fostul serios ..si daca vei face asta fi foarte rece cu el ..lasa-l sa vina doar el la tine un timp. fa-l exact cum ti-l doresti..succes! comunica-mi si mie decizia ta :*
E destul de dificil. Ai facut o mare greseala ca i-ai spus chestia aia si poate l-ai ranit enorm. Ti-as zice sa nu te mai implici chiar daca il iubesti si stiu cat e de mare tentatia. Incearca sa te gandesti ca te-a ranit si cat de urat s-a purtat cu tine si vezi-ti de actualu' tau. Ala a fost cu nasu' pe sus si l-a costat, punct. Sper sa iei decizia corecta. Bafta!
Dupa parerea mea acest tip nu merita sa-i dai inca o sansa. Din moment ce te-a dezamagit o data cel mai probabil te va dezamagi si a doua oara stiind ca il vei ierta. S-a purtat foarte urat cu tine si e demn de dispret. Nu te merita deloc. Daca as fi in locul tau eu l-as lasa sa sufere sa vada ca greselile se platesc scump si mi-as vedea de relatia actuala. Gandeste-te bine inainte de a lua o decizie! Bafta multa!
In locu tau nu i-as mai da nici o sansa. dupa mine e un bulangiu ratat care nu stie sa se comporte cu o fata in pnm.nu merita dupa cate a facut si in locu tau ii ziceam tunci sa il bata da nu asa sa ii invineteasca un ochi, sa ii dea calumea 2-3 saptamani sa nu mai iasa din spital.vezi ce faci totusi, dar iti zic clar ca nu merita.
Nu pot iubi niciun alt tip cel putin asa cum l-am iubit pe EL...si vezi actualul s-a cam racit totusi, cred ca voi trece pana la urma peste tot, pentru ca fostul` nu e THE ONE eu am gresit, ca nu mi-am ascultat parintii cand mi-au zis de la inceput sa rup orice legatura cu el, iar pentru asta platesc. Si daca nu e actualul, e altul si gata, dar nu va mai fi EL, oricat m-ar durea
Amaliaaaalala întreabă: