Pentru inceput poti constentiza ca esti prost ca ai sperat la ceva serios si de lunga durata cu o fata de 15 ani.
Mai apoi poti incepe sa te detasezi de ea.
Oricum, la ce te-ai asteptat la o fata de la 15 ani? E normal sa nu te iubeasca, mai bine spus, ea nici nu stie ce e iubrea, la varsta aceea iubirea e ceva gen, sa am un partener mai frumos decat ailalta si sa am cu cine sa-mi pierd timpul.
Aceeasi poveste a avut-o si o colega de a mea care avea o relatie cu un baiat de 19 ani si ea il iubea foarte mult. dar de la un timp relatia s-a racit iar eu fiind ruda cu ea, am stat de vorba si ea mi-a spus ca parintii au obligat-o sa se desparta. poate ca acelasi motiv il are si prietena ta pentru ca este o diferenta destul de mare intre voi si cred ca asta ar fi principalul motiv
PS; colega mea are 15 ani
Poate deoarece peste 3 saptamani implineam si eu 18 si ca sa nu strice maicasa banii pe mine mi-o zis asta... dar nu zic nimic deoarece mi-o trimis mesaj azi ca cica nu sunt baiatul potrivit pentru ea si cica si-o dat seama ca nu mai ma iubeste...
Mi-a trimis por si simplu mesaj ca cica si-o dat seama ca nu mai ma iubeste si cica si-o gasit pe altu acolo in Tulcea si chiar daca nu poate fii cu el nu mai ma vrea...
Amaliaaaalala întreabă: