| Lilly_Stroiescu_1967 a întrebat:

Cum se prepara rapanele?



4 răspunsuri:
| alina1234555 a răspuns:

Pentru început ai nevoi de următoarele:rapan(450g); ulei de măsline(50g); căţei de usturoi(2); vin alb(75ml); sos de roşii(150ml); busuioc(6-7 frunze); legătură mărar(1); sare; piper.
Mod de preparare
Curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi melcii în bucăţele. Înăbuşiţi-i 10 minute în ulei, apoi stingeţi-i cu vinul. După ce vinul se evaporă, puneţi sosul de roşii, verdeaţa tocată mărunt şi potriviţi de sare şi piper.

Lăsaţi să fiarbă la foc mic până când sosul scade, iar la final puneţi usturoiul tocat mărunt.Mai lăsaţi să fiarbă 1-2 minute.

| Suleyman a răspuns:

Tu ai mancat.

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare