| eqjhiquwhvbiqu a întrebat:

Buna am 15 ani si am tipul somatic ectoform precizez ca am si o deformatie la piept.As vrea sa ma ajutati cu un program de exercitii acasa pentru piept si abdomen dar mai ales pentru piept.
Daca ma puteti ajuta va rog?

Răspuns Câştigător
3 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

De unde ai dat-o tu pe asta ca esti ectomorf (nu form)? esti slab si ai decis tu asta? Si... vrei sa faci pieptul mare ca sa arati ridicol per ansamblu? corpul ori il lucrezi pe tot, ori nu lucrezi nimic. flotarile sunt un exercitiu bun, dar doar cu ele, nu faci mare diferenta. incearca 5 serii, a cate 12-12-10-10-8 si in fiecare zi cresti la fiecare serie cu 1-2 repetari. cand ajungi la prima serie la 50 repetari, ia un ghiozdan in spate si umple-l cu ceva carti (doar sa fie greutatea distribuita egal pe tot spatele) si ia-o de la 15-20 repetari cu greutati in spate, cand ajungi la 50 iar maresti greutatea...dar o sa iti ia mult timp si nu promit nimic (mie persoanal mi-a mers, dar alaturi de sala)

| Cosmin86 a răspuns (pentru JohnnyBi):

Sa ajungi sa faci flotari intr-o mana cu o persoana in spate... si o sa vezi ca faci si cu flotari "mare diferenta" tongue

| NDC12 a răspuns:

Pai acasa nu prea ai ce, eventual flotari, cauta pe youtube sunt o gramada de exercitii pentru piept si abdomen, cat si pentru alte grupe de muschi. Iti recomand sa mergi la sala, sa poti lucra toate grupele de muschi.