| MegaChrysos a întrebat:

Am 20 ani, 78 kg si 1.77 m. Am putina burtica si as vrea sa scap de ea si sa ma transform cat de repede intr-un corp prin de muschihappy Ce anume imi recomandati? Multumesc multhappy

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Iti recomand sa te documentezi, ce vrei tu implica alimentatie, odihna si antrenament.

Alimentatie bogata in proteine, 4-5 mese pe zi, antrenament la sala cu greutati, etc.

www.culturism.ro -> ai acolo tot ce-ti trebuie

5 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Inotul sau atletismul si un regim echilibrat. Renunta la junk-food in special, la adaosurile artificiale (preparate si semipreparate cu indulcitori, potentatori de arome, samd artificiali) si la produsele rafinate (zahar, faina, ulei, cu cat mai albe/pure, cu atat sunt mai rele).

| MegaChrysos explică (pentru Zenithf):

Da, renuntasem intr-un timphappy Am facut fotbal de performanta 2 ani apoi m-am lasat din cauza unor problemehappy Insa as vrea sa am muschi cat de repede posibilhappy Altii au muschi in cateva saptamani de sala. Oare cum?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Zenithf):

Faina integrala cred ca e ok

| Cosmin86 a răspuns (pentru MegaChrysos):

Nu face nimeni muschi in cateva saptamani, nici macar aia care isi injecteaza steroizi si au un genetic foarte bun. Muschii se fac in ani de zile, trebuie sa ai rabdare.

Cam la 2-3 luni se vad diferente, dupa 1 an o sa fie diferente ca lumea, dupa 2 ani si mai ca lumea si dupa 3-4 ani poti spune ca ai muschi.

Acum depinde si varsta, ce am zis eu e valabil daca ai peste 20 de ani, sub 20 de ani corpul produce putin testosteron si hormon de crestere si nu prea o sa pui muschi rapid, dupa 20 de ani incepe adevarata crestere musculara.

| Zenithf a răspuns (pentru Cosmin86):

Ziceam produse rafinate, cu cat mai albe cu atat mai rele. Aici nu includ faina integrala, zaharul brun, uleiul stors la rece,