| yonutzzz95 a întrebat:

Am si eu o intrebare la voi. Vreau sa slabesc si as vrea sa merg la sala sa slabesc. Deci am 20 de ani, 1.80 si 98 kg. cel mai mult am slabit anul trecut de la 105 la 86 kg in strainatate intro perioada normala lucrand. De 6 luni de zile in Romania am reusit sa ajung la 98-100kg... As vrea sa slabesc 10-15 kg sa fiu sub 90 kg si am zis ca este momentul sa merg la sala. Stiu ca fara un regim de mancare adecvat degeaba fac sport dar consider ca, cum mananc acum este destul. Adica dimineata nimic, la pranz o masa normala. seara putin sau deloc. stiu ca nu-i sanatos poate dar asa m-am invatat de 2 ani aproape. Intrebarea mea este urmatoarea... Ce fel de exercitii sa ajuta sa slabesc. Doar sa slabesc. Deocamdata nu ma intereseaza masa musculara. Vreau mai intai strict sa slabesc si apoi poate sa lucrez daca este nevoie si la masa musculara. Care sunt exercitiile care m-ar ajuta strict sa slabesc si ce abonament sa imi iau la sala? Multumesc anticipat tuturor. CEL MAI BUN RASPUNS PRIMESTE FUNDA!

Răspuns Câştigător
| CulturismsiFitness a răspuns:

Iti recomand sa intri pe youtube si sa cauti canalul Totul despre steroizi. Acolo un culturist profesionist roman explica in cel mai mic detaliu antrenamente si dieta si tot ce ai nevoie sa stii. Plus ca are si niste antrenamente foarte smechere.

2 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Dieta atkins, cardio, culturism, somn

| yonutzzz95 explică:

Culturism nu stiu ce mi-ar trebui asa tare. ok exercitii cardio sunt de accord dar ce fel de exercitii. precizez ca nu am mai fost pana acum la sala. ce exercitii sa fac?