anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziuaa, oameni frumosi!
Vreau sa incep si eu alergatul, am o rezistenta foarte buna.Sunt mai scunda, am 1, 60 inaltime, 56 kg(vreau sa ajung la 45-46) si vreau neaparat picioare subtiri tare de tot.Ce ma sfatuiti sa fac? sa alerg cate o ora pe zi? la alimentatie ma descurc,mananc fierturi,legume etc, tot ce are nev organismul, dar nu vreau ca dupa ce slabesc sa mi se ingroase picioarele de la alergat, ca asa am auzit... vreau sa am un corp perfect.Gen Inna, chiar imi place tare corpul ei, e impecabil.Deci care ar fi sfaturile? Multumesc anticipat si astept raspunsuri de la cei care au experienta.Mentionez ca pot depune orice fel de efort pentru ca am experienta.

4 răspunsuri:
| Nickname1890 a răspuns:

In primul rand alergatul nu-ti ingroasa picioarele, cel putin nu alegarea usoara.

Legat de ce mananci ai grija ca daca mananci prea multe legume fie ele fierte tot te ingrasi deoarece sunt carbohidrati.

E ok daca alergi zilnic sau chiar o data la 2 zile. Nu e neaparat necesar sa alergi zilnic. Alearga constant si usurel cate 45 de minute.

| αlεxTzure a răspuns:

Cam asa si eu c a tine doar ca am 52 kg

| Darcklight a răspuns:

Sfatul meu e sa te duci la fitnes, si poti sa faci o ora pe zi alergare.

| Nickname1890 a răspuns (pentru Darcklight):

Din moment ce exista parcuri, si ea nu are nevoie decat de alergare, ce rost are sa dea si bani la fitness? Si sa alerge in aerul inchis din sala pe banda?