| kolyan7 a întrebat:

Ca să pui ceva mușchi pe tine cum e mai bine să fii mai slab sau mai plinuț.eu am 17 ani și am puțin peste 50 kg,cu alimentația stau bine...dar nu pot pune nimic pe mine.ce să fac, ce să mănânc? și pot să fac mușchi doar cu bara fiză și cu paralelele? hlp plz

8 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Nu te lua dupa cristy ala ca e pe langa. auzi tu. muschi fara carne. ca si cum as merge cu masina fara combustibil. imping de ea la vale? straight face. daca ai 50 kg la o inaltime peste 1.65m esti slab mort = alimentatie defectuoasa. mananci bine dupa parerea ta, dar greutatea prea mica inseamna ca nu mananci indeajuns sa ajungi la raportul caloric care sa te faca sa ai o greutate cum trebuie. muschii pentru a creste au nevoie de impuls nervos. orice exercitiu ce le va da acest impul si va trimite creierului nevoia de a fi stimulati, ii va face sa creasca. fie el inot, culturism, ski, alergat, arte martiale. in orice domeniu sportiv cresc muschii, doar ca diferit de la caz la caz. daca alergi la maraton nu ai nevoie de brate dezvoltate, asa ca marea parte a muschilor ii vei avea pe picioare, lombari, abdomen. la inot lucreaza toti muschii asa ca vei face un corp sculptat frumos.

| Bacemi a răspuns:

Precizeaza si inaltimea.

| Cosmin86 a răspuns:

"cu alimentația stau bine...dar nu pot pune nimic pe mine", adica NU STAI BINE.

Ce mananci acum?

| D0ntSt0pToMeBro a răspuns:

Da, se pot face muschi cu bara fizica, dar mai greu. Daca vrei sa faci muschi ti-as recomanda box. Si alimentatia ar fi sa mananci sanatos. Adica deloc carne, ciocolata, etc. Daca vrei sa te ingrasi, mananca orice big grin

| JohnnyBi a răspuns (pentru D0ntSt0pToMeBro):

Bara fizica? bine ca nu bara chimie. corpul uman are nevoie de aminoacizi esentiali gasiti in proteinele din carne. cum adica deloc carne? ai vazut tu culturisti vegetarieni? proteinele din legume/fructe acopera sub 30% din necesarul zilnic al unui om dpdv al complexitatii proteinelor. si cum proteinele sunt caramizile structurii oaselor cum dracu faci tu muschi fara proteine? poti sa iti faci o casa doar folosind ciment si atat? fara caramizi/bca/lemn/orice alt material de construit? nu poti.

| Cosmin86 a răspuns (pentru JohnnyBi):

Bara limba romana ma, asta voia sa zica de fapt laughing

| JohnnyBi a răspuns (pentru Cosmin86):

Ai nota 4 stai capra laughing

| D0ntSt0pToMeBro a răspuns (pentru D0ntSt0pToMeBro):

laughing)))) Scuze am scris prostii laughing)) Ma gandeam cand am scris la alte chestii si la notele de la fizica laughing)))) De aia am scris o varza totala laughing)