| 1Chris1 a întrebat:

Cum sa scap de emotii la fotbal? Mereu cand joc un meci important, am emotii, nu stiu de ce, si nu joc bine, gresesc mult, ma pierd cand am mingea la picior. Cum pot sa joc ca si cum m-as juca cu prietenii?

Răspuns Câştigător
| Sean a răspuns:

1.Incearca sa gasesti o motivatie in a castiga meciul, atunci vei pleca si tu mai motivat cu dorinta de a castiga de a nu pierde mingea.
2. Incearca sa nu te pui tu sub presiune cooechipierilor sa te daruiesti echipei abordeaza meciul cu gandul ca ai castiga nu stiu ce cupa cand intri pe teren
3. Respecta tactica antrenorului nu te lasa demotivat de ceilalti jucatori din teren, o mare parte din emoti vin pe faptul ca tu vei gresi o pase ceva nu trebuie sa te gandesti ca vei gresi incearca sa dai tot ce poti.
4. Ai nevoie de putin autocontrol, gasesteti un "ritual" inainte de meci, eu de obicei cand jucam intr-un meci fiind portar loveam bara de sus tare cu amandoua maini incercand sa ma incurajez happy.

3 răspunsuri:
| rutanklan a răspuns:

Bea o bere inainte.

| JstGeorge a răspuns:

Pai gandeste-te ca te joci cu mai multi prieteni. Nu conteaza daca pierzi, ce conteaza este ca ai participat.

| CristianLga a răspuns:

In primul rand trebuie sa te controlezi tu. Stiu ca e greu dar totul e psihic sa stii. Un tratament special nu cred ca exista asta tine de personalitatea fiecaruita. Gandeste-te ca joci cu prietenii sau ca trebuie sa dai ce poti mai bun ca sa nu te faci de ras. Nu uita totul depinde de tine de cum gandesti. Sunt sigur ca poti sa te descurci bine in orice situatie. Sper ca macar putin am fost de ajutor. Numai bine.