anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca fac 400 abdomene in fiecare seara voi slabi in 3 saptamani?

17 răspunsuri:
| kar1GaNNN a răspuns:

Buna.
Eu nu o sa fac ca celalat user care ti-a scris 1000 de baliverne :))
Uite aici ai un link si citeste tto ce vrei despre cum sa ai un abdomen plat si sa dai jos din grasimi : -->> http://lyla.ro/......t-abdomen/
O seara frumoasa sa ai!

| OOOLEOOO a răspuns:

WTF?

Poate vei ramane fara coloana vertebrala laughing

| MadRaven a răspuns:

Nici să nu te gândeşti să faci aşa ceva. Îţi omori coloana. Plus că, pun pariu că te referi la abdomenele clasice, unde tragi de cap ca să te ridici.
Ia-ţi gândul. Abdomenul se face în bucătărie. Alimentaţia contează 80-90%. Degeaba faci toată ziua antrenamente, că dacă nu mănânci cum trebuie, muşchii o să fie definiţi, dar nu se vor vedea, pentru că vor fi acoperiţi cu grăsime.
Înainte să te apuci efectiv de sală/sport/cum vrei tu să-i zici, trebuie minim 2-3 luni de informare. Caută pe internet şi informează-te ce trebuie să mănânci, când, cât, cum. apoi învaţă cum stă treaba cu exerciţiile pe care le faci.
Sunt destule site-uri pe net unde poţi căuta.

| anonim_4396 explică (pentru MadRaven):

Am o alimentatie bogata in legume si fructe si consum si carne pe grill si iaurturi degresate. Vreau doar sa slabesc putin in zona abdomenului, pentru ca in rest nu am probleme, de asta am intrebat daca pot slabi in 3 saptamani.

| JohnnyBi a răspuns (pentru MadRaven):

Pai cum o sa fie definiti daca sunt acoperiti de grasime? definirea in sport inseamna scaderea stratului adipos la un nivel scazut special pentru a se vedea musculatura. deci ori definiti, fara grasime, ori bine lucrati, dar cu grasime.
la abdomenele normale nu e neaparat sa te tragi de gat, dar ai dreptate, incepatorii asa fac. crezand ca trasul de gat lucreaza altceva in afara de sternocleidomastoidian si pe ala prost.

| JohnnyBi a răspuns (pentru anonim_4396):

Ok. 3 lucruri:
1. abdomenele lucreaza masa musculara a greupei musculare respective, nu arde grasime. deci poti face tu 400000 pe zi, nu vei avea un abdomen plat doar din abdomene.
2. sportul se face in bucatarie. vrei ceva de la corpul tau, acolo incepi si acolo continui. vrei masa musculara, regim hipercaloric, vrei definire si slabire, hipocaloric. vrei x, y, z, regimul face legea. cu 3 shaorme pe zi nu vei avea abdomen plat indiferent ce faci, inclusiv liposuctie. reversul medaliei: nu faci muschi precum arnold mancand salate. trebuie sa iti gasesti macro-ul de calorii in care iti mentii greutatea si sa scazi din asta 150-300 calorii. aici incepi sa scazi in greutate.
3. cu astea de mai sus puse la punct: antrenamentul. abdomenele iti fac patratele, dar ca sa le faci vizibile trebuie cardio. alege: alergat, inot, bicicleta, eliptica, stepper, spinning, tae bo, kangoo, etc.

cu astea 3 puse la punct incepi sa slabesti. oricare din ele luate cate 2 nu merg. cu antrenament cardio si alimentatie, nu faci patratele (eh, tonifiere, nu neaparat 6 pack), cu alimentatie si abdomene dai jos, dar foarte greu, cu abdomene si cardio si alimentatie proasta ori nu dai jos, ori dai jos prea repede si dai in anorexie sau altele.

| MadRaven a răspuns (pentru JohnnyBi):

Ok. Mie aşa mi-a zis profu' la şcoală laughing "Muşchii voştri-s definiţi, dar aveţi grăsime pe ei"

| JohnnyBi a răspuns (pentru MadRaven):

Da, este corect ca muschii exista sub grasime, dar definirea este un proces prin care treci de scadere a grasimii corporale. Nu i-as numi definiti decat atungi cand poti face anatomie pe propriul corp

| YoBuDy a răspuns:

Cat Dureaza Pana Am Un Abdomen Plat?
Depinde de cate kilograme trebuie sa dai jos. Dar daca poti sa pastrezi o dieta sanatoasa si o rutina de exercitii fizice constanta, ar trebui sa incepi sa vezi rezultate dupa 6-8 saptamani.
Dar sa nu te astepti la rezultate daca manaci sanatos o saptamana si exersezi 3 zile, iar apoi revii la vechile obiceiuri. Ideea e sa fii consistent atat in privinta dietei cat si a exercitiilor, doar asa ajungi la rezultatele dorite.
Aminteste-ti doar ca nu exista o cale rapida pentru un abdomen plat.
Care E Cel Mai Bun Exercitiu Pentru Abdomen?
Raspuns : exercitiile cardio sunt cele mai bune, nu exercitiile pentru abdomen.
Exercitiile pentru abdomen tonifica si definesc abdomenul, dar cele cardio (alergare, aerobic ...etc) accelereaza metabolismul ajutand astfel la arderea grasimilor care ascund muschii abdominali.
Poti face 500 de abdomenne pe zi, dar daca nu-ti accelerezi metabolismul pentru a arde grasimile din tot corpul, doar o sa pui muschi pe abdomen sub grasimea deja existenta. Nu spun aici sa nu faci abdomene, doar vreau sa intelegi ca exercitiile cardio ard grasimile. Exercitiile abdominale sunt efective doar daca reusesti sa mentii o dieta sanatoasa si un program constant de exercitii cardio.
Citeste si Respiratia corecta cand facem abdomene.
Ce Mancaruri Ar Trebui Sa Consum Pentru Un Abdomen Plat?
Alimente bogate in proteine (peste, pui la gratar, albus de ou, carne de curcan, etc.) ajuta in arderile grasimilor, dar nu poti sa te bazezi doar pe aceste alimente.
Trebuie si sa reduci consumul de grasimi saturate, carbohidrati, si sodiu, pentru ca nu conteaza cat de multa proteina mananci daca continui sa mananci pe langa si alimente gresite.
Citeste pagina Obiceiuri corecte de alimentatie, Healthy Snacks si Alimente care ar grasimea pentru mai multe informatii despre ce si cum sa mananci.

Nu uita insa sa adaugi si 6-8 pahare de apa dietei tale. Apa te scapa de balonari, ajuta la digestie si e foarte importanta in procesul de slabire.
Care E Calea Cea Mai Buna Pentru Un Abdomen Cu Patratele?
Pentru a obtine un abdomen cu patratele, trebuie sa-ti reduci grasimea de pe corp la mai putin de 10%. Sunt necesare multe exercitii cardiovasculare, consum de proteine si antrenament pentru forta si fibrare.
Cat de repede reusesti sa obtii abdomenul cu patratelele, depinde de varsta, gene si metabolism. Unii pot sa-l obtina foarte repede, in timp ce altii trebuie sa munceasca din greu pentru el.
Recomand cartea lui Mike Geary, numita The Truth About Six Pack Abs(Adevarul Despre Abdomenul cu Patratele)
Sunt Adolescent Si Trebuie Sa Slabesc.
Copiii si adolescentii ar trebui sa ceara sfaturi de la doctorul de familie si nu de pe Internet. Corpurile voastre sunt inca in dezvoltare si puteti face mai mult rau decat bine, daca incepeti sa tineti diete fara o supraveghere adecvata.

| MadRaven a răspuns (pentru YoBuDy):

Mai bine puneai link-ul decât să faci copy-paste laughing

| YoBuDy a răspuns (pentru MadRaven):

Unele link-uri sunt interzise. Oricum cred ca ar trebui sa iei ce e pozitiv dintr-un comentariu;-)

| kar1GaNNN a răspuns (pentru MadRaven):

Serios laughing

| anonim_4396 explică (pentru YoBuDy):

Nu simt nevoia sa cer sfaturi medicului deoarece vreau sa slabesc putin in zona abdominala.Am intrebat daca pot slabi in 3 saptamani pentru ca pe langa abdomene fac si alte exercitii, am o alimentatie bogata in legume si fructe, beau 1litru jumatate de apa pe zi si alerg o data la 2 zile (am uitat sa specific aceste detalii).

| NDC12 a răspuns:

Daca faci 400 de abdomene seara nu vei slabi nici in 5 ani. Abdomenele nu te ajuta la asta.

Răspuns utilizator avertizat
| Papusika27 a răspuns:

Se pot face tratamente corporale, iar sportul poate modela zona. Dar sportul nu se adreseaza grasimii, ci muschilor. Cineva care are burta, degeaba va face abdomene inchipuindu-se ca scapa de grasime. Doar prin regimurile hipocalorice de slabire sau prin cresterea nivelului de activitate fizica, organismul va fi obligat sa-si foloseasca depozitele proprii.

Cu alte cuvinte, daca vrei sa scapi de burta, pune-te rapid pe dieta!

| Tarara_David_1990 a răspuns:

Ca sa slabesti, trebuie sa faci cat mai mult cardio (alergat, bicicleta etc). Scopul abdomenelor este sa iti faca abdomenul mai proeminent (mai popular, six-pack). Daca faci asa in prostie nu o sa se vada din cauza stratului adipos (colaci de pe burta). Fa cardio intai (6-7 saptamani), apoi abdomene.