anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu sunt stangaci de fel dar in mana dreapta nu am pic de forță... De exemplu la skandenberg pe stânga imi pun toți colegii dar pe mana dreapta oricine ma pune... Bratele sunt aproape la fel de definite dar in dreapta nu am nici forță, nici dexteritate, ce poate fi?
Colgii mei au aproape forța egala in ambele brate iar eu nu...
Ce pot face?

5 răspunsuri:
| qest11 a răspuns:

Cumapara-ti o gantera si lucreaza bratul mai slab. Iti recomand flexii pentru bicepsi, extensii tricepsi dupa cap si riticari frontale si laterale pentru umeri, si antebrate, cu antebratul fixat pe genunchi si miscand doar din pumn. Poti sa-ti ei doua gantere, dar sa insisti mai mult pe bratul fara forta, eventual faci un antrenament pentru amandoua, si un set in plus pentru bratul drept. Dupa ce faci un antrenament, mananca ceva consistent, gen carne cu orez, insa inainte de antrenament nu manca doua ore.

| SkandallKamataru a răspuns (pentru qest11):

De ce sa nu mananc 2 ore? Nu am nevoie de proteine, energie? Asa nu o sa slabesc?

| qest11 a răspuns (pentru SkandallKamataru):

Doar nu vrei sa te apuci de antrenament cu burta plina de mancare. Dupa fiecare masa mai degraba simti ca te ia cu somn decat sa ai chef de anrenament. Mancarea nu se digera toata in 2 ore. Am observat ca atunci cand eram un pic flamand dadeam randament mai mare la antrenamente. Important e sa fi mancat ceva (o masa normala) in urma cu vreo 2-3 ore, nici chiar lihnit de foame. Stai linistit ca nu asa se slabeste. Daca ti-e frica ca ramai fara energie, poti consuma inainte cu 30 de minute de antrenament ceva dulce, o ciocolata, un pic de dextroza, dar nu prea mult, ca si dulcele in exces te moleseste, mai poti bea si o cafeluta happy

| Andreeauta a răspuns:

Așa mi se întâmplă și mie sunt toate stangace. Probabil nu ai forță ca folosești mai mult mana stânga decât cea dreapta

| BookaholicGirl a răspuns:

Pai, este vorba de coordonare...adica eu eunt dreptace, dar daca vine vorba sa scriu cu stanga sau sa lovesc cu ea nu am deloc forta sau indemanare. Oricum, te sfătuiesc sa nu iti faci probleme de genul asta pentru ca este perfect normal.