| NakaTaka a întrebat:

Hristos a Inviat TPU! Toti prietenii mei sunt buni fotbalist, paseaza bine, dribleaza etc. Vreau si eu sa devin un bun fotbalist! Sunt asa de prost in fotbal, incat daca imi da cineva pasa eu scap mingea. Ajutor!

Răspuns Câştigător
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

În primul rând nu trebuie să îţi faci griji. Nu toţi băieţii sunt pricepuţi la fotbal. Îmi imaginez că e frustrant să îţi vezi amicii făcând tot felul de "şmecherii" cu mingea. Uite, toate acestea se fac doar prin antrenament. Ia mingea de fotbal, mergi singur afară sau cu un prieten şi încearcă să faci şi tu aceleaşi lucruri ca şi ei. Vei vedea că repetând vei reuşi într-o zi şi tu. Sau dacă ai posibilitate, înscrie-te la un club de fotbal şi le vei da clasă. Nu te descuraja.

Sărbători Fericite!

2 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca nu ai inclinatie pentru fotbal mai bine alege-ti altceva.

| MaddyP a răspuns:

Pai, ai putea incepe prin a te inscrie la niste cursuri, sau la un club micut, cum ar fi echipa scolii sau clubul scolar sportiv- ma refer intr-un loc unde exista un antrenor, un coordonator al echipei care se ocupa cu educarea jucatoriilor in acea disiplina sportiva, invatandu-i cum sa joace. De asemenea, ai putea sa faci mai multa miscare si in timpul tau liber pentru a-ti intari conditia fizica. Sper sa-ti fi fost de ajutor.