| Ex89 a întrebat:

Ma puteti ajuta va rog happy
Buna, de ceva timp am o problema, cred ca am hernie (inca nu am fost la control) dar am mai avut odata hernie, problema este ca atunci cand ridic greutati mai mari de cat nu pot duce imi simt testiculul drept umflat atunci pe moment (cumnatul meu si el pateste la fel si este halterofil).
Aici vreau sa ma ajutati voi daca stiti, as vrea sa ma apuc de sala sau sport orice, nu conteaza dar vreau sa stiu ce pericol este daca fac sala si am hernie, si daca am hernie sunt ceva exercitii pe care sa le pot face?
P.S. Daca ma operez o sa mai pot face sport vreodata? Mai ales abdomenul...

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

1. de ce nu faci street workout?
2. abdomenul se face DIN ALIMENTATIE, nu trebuie sa-l lucrezi

| Ex89 explică (pentru Cosmin86):

Crezi ca street workout-ul ma ajuta? As putea incerca
Crezi ca nu o sa fac burta fara sport?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Ex89):

"Crezi ca nu o sa fac burta fara sport", asta depinde de alimentatie. Poti sa faci burta facand sport mai ceva decat Usain Bolt, daca ai o alimentie proasta.

Si logic ca street workout te ajuta, eu as alege asta ca sa nu ridici greutati ( problemele tale cu hernia ) si totusi sa-ti lucrezi grupele principale de muschi.

| Ex89 explică (pentru Cosmin86):

Am inteles, mersi happy

4 răspunsuri:
| Mayuri a răspuns:

Din pacate pentru tine, tratamentul herniilor este chirurgical. Post-operator va trebui sa respecti o perioada de repaus indicata de medic dupa care vei putea face sport linistit.