| Sebastian16 a întrebat:

Ma scuzati, sunt o persoana foarte inalta(1.93 la 16 ani) si nici la fizic nu stau bine. Deci, intrebarea mea este daca m-as apuca de sala, (stiu ca este putin cam tarziu) mi-as opri cresterea in inaltime sau as creste mai mult?
Din cate stiu, sala te face mai inalt.
Cine da cel mai bun raspuns primeste funda!
P.S: Sunt putin complexat datorita inaltimii mele.

Răspuns Câştigător
| Levelstar a răspuns:

Nu e adevarat, dupa ce te apuci de sala cresterea ta o sa ramana instanta.
Facand sala poti sa te dezvolti, nu sa cresti in inaltime, cresti in inaltime doar daca practici un sport cum ar fi : inot, handal, baschet etc.
Dupa cate spui tu in cazul in care te apuci de sala ar trebui sa tii si o dieta zic eu bogata in legume, fructe, proteine (cam o bucata de carne pe zi), sa renunti la cipsuri, la alimente care sunt gatite cu ajutorul uleiului, la sucul accidulat, sa bei suc natural sau de preferat apa plata.
SI NU UITA : Sa alergi cat de mult si sa bei 2 kg de apa pe zi!

| SergioRamos4 a răspuns (pentru Levelstar):

Sigur ca da 2 kg de apa, o bucata de carne pe zi copile aberezi mult si plus de asta cu o bucata de carne pe zi ramai firav. Citez "Ar trebui sa tii si o dieta zic eu bogata in legume, fructe, proteine", carbohidratii unde sunt?
Copil mic.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Levelstar):

Serios? Sa alergi cat de mult in perioada de masa musculara? Si " o bucata de carne pe zi "?

Esti doar un COPIL MIC SI FIRAV care isi da si el cu parerea, nu?

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna te sfatuiesc sa te apuci de mancat si sa te duci la farmacie sa intrbi de cele mai bune vitamine de ingrasare iti dau un exemplu naturist BIOMED 6 nu stiu daca si tie iti este bun tocmai deasa trebuie sa ceri parerea unui farmacist sau medic de familie... Fundita? te :*

| SergioRamos4 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sfatuiesti prost de ce sa cumpere vitamine de ingrasare cand poate sa manance acasa sanatos si sa puna muschi pe el nu grasime, aberezi mult copil mic.

| AnNéVidoff a răspuns:

Depinde ce faci la sala! happy
Eu in clasa a 7-a cu o luna inainte de vara eram butoi, iar dupa vacanta am crescut 8 cm! happy
Cand am inceput scoala ma uitam de la egal la egal cu ei! laughing)
Am facut calisthenics! happy
Exercitii cu corpul tau, tractiuni la bara! happy
Doar apuca-te de asa ceva, o sa te indragostesti de sport! happy
Daca faci cu greutati prea mari se intaresc articulatiile! happy

| andreeaandra989 a răspuns:

Deci dacă te apuci de sală mai de grabă te-ai duce la greutăți. Acum depinde ce vrei să faci la sală (ce fel de sport vrei să faci ) adică poți ridica greutăți îți poți întării mușchii... Sunt multe lucruri de făcut. Și la unii oameni li se pot opri din creștere...

| Dragoslav a răspuns:

Nu exista tarziu sau devreme pentru un tip de miscare. daca am vorbi despre un sport de performanta, facut in ani de zile, abia atunci putem si trebuie sa luam in calcul efectele pe termen lung deci nu e cazul tau. nu fi descurajat in legatura cu fizicul tau. fiecare tip de fizic are calitatile sale. tu esti longilin, tie iti este foarte usor sa te mentii slab, chiar si in ani de zile. in al doilea rand, se va vedea fiecare fibra si fiecare muschi pe tine, lucru care este greu pentru o persoana dotata genetic pentru musculatura masiva deoarece el are tendinta de ingrasare si eforturile pentru a slabi vor fi mai mari, de multe ori fara rezultatele propuse initial.
sala nu creste, prin definitie, lungimea oaselor. doar facand anumite exercitii, specifice, timp indelungat, se va putea obtine inaltime mai mare dar atata timp cat mergi la sala sa lucrezi toate grupele musculare, exercitiile de baza (adica tragi de fiare in mod normal), nu iti va afecta inaltimea. dimpotriva, anumite exercitii stagneaza dezvoltarea in inaltime.

| SergioRamos4 a răspuns:

Nici vorba nu opresti cresterea.

Răspuns utilizator avertizat