anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu am făcut niciodată un sport! În 12 ani de școală profesorii ori nu veneau și când veneau ne dădeau 10 pe prezența ori veneau și ne lăsau sa facem ce vrem la ore! Vreau totuși sa practic un sport! Ce îmi recomandați?

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Tenis sa ajungi a doua Halep, succes, ce varsta ai?

| anonim_4396 explică (pentru CristiDinBucuresti):

22 de ani

| mODIN a răspuns:

Stii, depinde enorm de ce-ti face placere si ce poti practica sigur.

Eu de fel sunt motivat de obiective clare si nu-mi plac sporturile de echipa, asa ca am practicat putin kickbox si catarari, si chestii precum mersul la sala, alergat si curse cu obstacole. Totodata, stiu ca multora nu le plac genul asta de activitati pentru ca pot deveni prea monotone si trebuie, intr-o anumita masura, sa fi propriul antrenor.

Ai putea incerca si dansuri. Si alea sunt un sport si pot fi foarte distractive.

| Lupică27 a răspuns:

Daca n-ai facut efort fizic sustinut in viata ta nu stiu ce sa zic, apuca-te de calisthenics plus ca daca ai acces la un loc amenajat pentru antrenament e si mai bine, poti gasi si pe Youtube tot felul de antrenamente
https://www.youtube.com/watch?v=Jf5_PJCFs-g

| SkandallKamataru a răspuns:

Din cate se vede in poza mea, sunt cu sala, asa ca iti recomand si tie.
Astfel inveti cum sa te antrenezi, cum functioneaza corpul, inveti anumite procese ale corpului, inveti cum sa te alimentezi sanatos si ce sa consumi, inveti sa fii disciplinata, si in acelasi timp arati si mai bine, esti si mai puternica, ai si o mai mare incredere de sine, este un proces care dureaza dar merita, daca poti face asta poti face orice.

| Frandes a răspuns:

Fa-ti o lista cu ce iti place cel mai bine si incearca cate putin din fiecare. Asa o sa iti dai seama ce iti place mai mult