| tony09 a întrebat:

Salut, merg la sala si as dori un produs pentru arderea grasimilor, imi poate da cineva un sfat, nu vreau sa mi se spuna tot felul de diete, imi poate da cineva un sfat cat de cat profesionist, sau sa imi recomande un produs? Multumesc!

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Îți recomand să înveți să mănânci!
calorii.oneden.com
Succes!
Pa, pa.

| Cosmin86 a răspuns:

Cele mai bune sunt termogenicele, dintre care lipo 6 black de la nutrex -> cel mai bun

Daca nu vrei termogenice, atunci poti lua o l-carnitina.

| cristi1505 a răspuns:

Cel mai bun produs pentru slabit este l-carnitina.Pentru a te defini(sa reduci grasimea din corp) bine incearca o combinatie de aminoacizi cu l-carnitina si la sfarsitul fiecarui antrenament baga 15 min cardio pentru a stimula arderea grasimilor si iti va merge bine.Incearca l-carnitina de la firme bune cum sunt ON, Dymatize sau Biotech si tot de acolo sa iti iei si aminoacizi.

| Weider a răspuns:

Salut, pentru arderea grasimilor cel mai bine e sa faci banda 5 minute inainte de antrenament, 10-15 minute dupa antrenament, asa fac si eu si sunt multumit de rezultat, vezi ca daca de obicei faci mai mult de 15 minute poti scadea masa musculara, in caz ca nu ai banda, poti folosi bicicleta fixa, bea cel putin 2L de apa pe zi, mananca mancare cu mai putina paine de obicei, sa nu incerci sa tii dieta, doar mananca cat sa te saturi. Asa fac eu si sunt multumit, n-am luat niciodata suplimente. Sanatate.

| nesuferit a răspuns (pentru Weider):

Pierzi din masa musculara daca aleri? bai las-o laughing

Suplimente, cam orice contine l-carnitine da rezultate in timp, sau termogenic gen thermo drine sau xenadrine.
Slabire fara dieta nu prea merge, degeaba arzi tu multe calorii zilnic daca le pui la loc