| pitiku13 a întrebat:

Azi am avut un meci de fotbal si am suferit o accidentare la piciorul drept, am fost lovit pe tibie, problema este ca s-a umflat tot piciorul drept si genunchiul si glezna si nu pot calca absolut deloc in el. Cat dureaza o recuperare dupa o astfel de lovitura? Precizez ca nu este fractura.

Răspuns Câştigător
| dorinb1999 a răspuns:

Eu tot de multe ori am avut asa accident dar trece peste 2-3 saptamini si am fost la medic si mi-a dat un fel de medicament de uns pe locul unde te doare cel mai mult si mi-a trecut si mai repede de fracture nici nu e vorba. La tine pur si simplu o parte a osului probabil s-a mutat putin cu locul dar pe parcur el se pune la loc.

3 răspunsuri:
| PanaceuUniversal a răspuns:

Daca s-a umflat in felul asta este foarte probabil ca e o fractura, sau daca nu entorse/luxatii atat la glezna cat si al genunghi. Indiferent ce ar fi, trebuie sa mergi urgent la spital fiindca trebuie tratate in primele 24 de ore. De exemplu daca e luxatie si nu e redusa in primele 24 de ore, s-ar putea sa ai probleme o viata intreaga, deoarece nu se "prind"bine!

| pitiku13 explică (pentru PanaceuUniversal):

Nu este fractura si nici luxatie...am inceput sa merg putin in el acum...pe mine ma intereseaza cat dureaza o astfel de recuperare cu aproximatie k eu nu am de unde sa stiu este prima mea accidentaresad

| PanaceuUniversal a răspuns (pentru pitiku13):

Esti medic? sau cum ti-ai dat seama ca nu e nici una dintre ele.
Nu sunt langa tine ca sa vad ce ai, dar e posibil sa ai o entorsa ( cu toate ca mi se pare ciudat sa ti se umfle si glezna si genunghiul ). Chiar si asa, sechelele unei entorse se vad si dupa 2-3 saptamani.

Cat despre luxatii... te invit sa citesti : http://www.studentie.ro/campus/luxatia/c-741-a-20440