| AN2009 a întrebat:



Deci, sa incep. Merg la sala de ceva luni, si acum vreau sa fac patratele, problema nu este ca nu am patratele, ci ca am grasime pe abdomen si nu se vad ( nu in exces ). Sa iau l-carnitina ceva? Am inteles ca l-carnitina ma defineste si face grasimea in muschi ( mie imi trebuie numai la abdomen ). Intrebarea mea este, o sa se vada si in restul corpului diferenta? O sa arat urat dupa?

Răspuns Câştigător
| BracKMyhay95 a răspuns:

Cu abdomene nu scapi de stratul adipos. Trebuie jogging si daca tot ai spus de L-Carnitine, este chiar buna iti mareste cu 70% arderea grasimilor.

3 răspunsuri:
| MioaraParalescu a răspuns:

Ce l-carnitina?laughing
Vrei sa spui creatina?
Si daca ii asa creatina nu o sa iti ajute la nimic, tu trebuie prima data sa dai jos grasimea de pe abdomen si abia apoi sa iti lucrezi abdomenul sa faci patratele.

| Cosmin86 a răspuns (pentru MioaraParalescu):

E ok l-carnitina, te ajuta sa dai grasimea jos happy

E unul din cele mai populare suplimente pentru slabit

| l0ri a răspuns:

Este si l-carnitina este si creatina.Acest aminoacid este sintetizat la nivelul ficatului si rinichilor din lisina si metionina, doi aminoacizi esentiali.si nu cred ca te ajuta la slabit,,, mai bine te-ai apuca de sala bine..si abdomene.ca sa scapi de grasime..si dupa sa iei RAPID MASS sau ceva de genu costa 47 de lei

| BracKMyhay95 a răspuns (pentru l0ri):

Cu abdomene nu scapi de stratul adipos. Trebuie jogging si daca tot ai spus de L-Carnitine, este chiar buna iti mareste cu 70% arderea grasimilor.