| Alexandru_George_1997_E599 a întrebat:

Salutare ma numesc George, am 16 ani, si m-am apucat de culturism.Am 3 luni de cand ma antrenez si nu am reusit sa rezolv nimic.Ca fenotip sunt ectomorf.Am 1.80 m inaltime si 69-70 kg.Caut un antrenor care sa ma ajute cu dieta cu program pentru antrenament si sfaturi.Si sunt din Botosani.

Răspuns Câştigător
| AntrenorFitness a răspuns:

Uite aici... http://www.megaproteine.ro/antrenamente-si-nutritie.html
http://www.despreculturism.ro/......ulara.html
Culege singur informatiile si invata sa fii propriul tau instructor.
Pentru inceput gasesti aici ajutorul de care ai nevoie.
Bafta!

5 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Ca fenotip esti un incepator (sa nu zic prost) cu pretentii (sa nu zic slabanog cu alimentatia la pamant). nu iti trebuie antrenor ci putin creier si rabdare sa te documentezi despre alimentatie, antrenament, somn, suplimente, genetic. eu cand am inceput la 173 si 50kg trebuia sa plang ca tine ca sunt ectomorf? si am ajuns cel mai mult la 80 kg. tipul somatic nu tine de raport inaltime greutate, e mult mai mult de atat.

| Alexandru_George_1997_E599 explică (pentru JohnnyBi):

Ai inteles gresit, eu nu ma plang.Si cand ziceam de antrenor ma refeream la o persoana experimentata care sa ma sfatuiasca cu un program de antrenament si alimentatie.

| JohnnyBi a răspuns (pentru Alexandru_George_1997_E599):

Eh, toti vreti ceva mai mult. intra pe megaproteine.ro si ai acolo o sectiune de antrenament pentru incepatori destul de reusita (nu chiar perfect, dar pentru inceput merge blana).

eu cand am inceput mi-a dat instructorul aparatele la numar, serii, repetari si mi-a aratat cum se fac corect repetarile, dar programul lui l-am respectat cam 3 saptamani, pe urma am citit pe net ca sala intra diferit de la om la om si am inceput sa modific cate una, cate alta

| Nickname1890 a răspuns:

Ce te astepti sa rezolvi in 3 luni? Dupa 3 ani daca nu vezi nici un rezultat atunci stii ca ai o problema.

| Cosmin86 a răspuns:

La 1.80 si 70 kg esti ectomorf?

serios?

eu zic sa mai citesti.