| KeNNT3D a întrebat:

Salute TPU. Oare are ceva daca consum 4g de creatina timp de cateva luni 1 an? PS nu pot sa o scot din alimentatie pentru ca folosesc gfx8, are ceva oare? Cica e si buna si rea astept pareri ofer funda!
Ps: 4g pe zi.

Răspuns Câştigător
| hgcl a răspuns:

Creatina luata pana in decurs de 5 ani, nu are nici un efect advers arata studiile. Dupa 5 ani nu se stie care ar fi acele efecte adverse. Poti sa iei linistit 5g/zi, dar se foloseste la fel si in zilele fara antrenament. Daca o iei inainte de antrenament o sa simti o pomapare mai buna si enegrie mai multa. Perioada de incarcare eu zic ca-i doar markething.
Gfx-ul este o proteina buna pentru masa musculara, 100g de produs poti sa imparti in 2 serviri, 50g in prima parte a zilei si 50g dupa antrenament. Dupa antrenamet ai nevoie de 15-30g de proteina si vreo 30-60g carbohidranti.
Eu consider creatina ca si un supliment de baza in acest sprot. Ca si creatina iti recomand clasica Creatina Monohidrata. Eu de obicei bagam in 200 ml de apa 5g de creatina, 10g de zahar si imi storceam putina lamaie. Foarte eficient zic eu.

| KeNNT3D explică (pentru hgcl):

K, Multam, tot monohidrata iau si eu, 2g inainte de antrenament si 2 dupa, asa e de la supliment.

| hgcl a răspuns (pentru KeNNT3D):

Creatina Monohidrata este cea mai simpla si cea mai buna. Poti sa iei 5g linistit pe zi.

| lastOne a răspuns (pentru KeNNT3D):

Nu se absoarbe in aceiasi zi asa ca nu conteaza cand o iei sau cum o imparti.

4 răspunsuri:
| bbbbbogdan121 a răspuns:

Nu te sfatuiesc sa iei Creatina ca distruge ficatu. Cantitatea pe zi e buna dar ia si un protector de ficat daca nu poti sa o scoti din alimentatie.