Am cateva solutii
-citestte o carte
-fa-ti temele [daca ai]
-raspunde pe TPU
-danseaza
-deseneaza
-fa karaoke
-uite-te la bancuri pe net
-asculta muzica
-scrie in jurnal
-uite-te la un film bun [eu acum ma uit la Pretty little liars]
-joaca un joc online
-fa curat prin calculator [ adica sorteaza ce ai nevoie sau ce nu ai nevoie]
-prosteste-te [ imbracate caraghios, sau canta]
-fa-ti tot felul de tinute si apoi imbraca-te cu ele [cat mai indraznete tinutele]
-incearca diferite macheaje
- fa-ti din hainele veci unele noi [personalizeaza-ti-le ca de exemplu, ia un tricou mai vechi, de jos, taie fasi mici pana aproape de piept, bine putin mai jos, si pune pe acele fasii mici margelute colorate]
-fa-ti unghiile
-fa-ti poze
-vorbeste cu prietenii pe facebook
-fa farse la telefon
-fa-ti parul cum nu l-ai mai avut [ pune-te pe moate, indreapta-te doart pe o parte]
-fa-ti un oracol
-cauta poze amuzante pe net
Sper ca te-am ajutat Bafta si FUNDITA PLZ
Si eu sunt in aceiasi situatie ca si tine, n-am ce sa fac decat facebook, TPU si filme.
Cum sa te plictisesti?! Facebook, tv, TPU, filme, chat cu prietenii. Poti sa asculti muzica pe care o ascultai demult, sa te uiti la un film care te-a impresionat odata. Incearca sa gatesti ceva dulce, ceva care sa-ti placa. Uita-te pe site-uri legate de hobby-urile tale. Vizioneaza vloguri (video-uri pe youtube cu adolescenti care se filmeaza si fac scurtmetraje publice). Cheama un prieten, comanda o pizza si distrati-va. Uita-te in albumele cu poze vechi. Sunt atatea de facut! Funda?
Uita-te la un film : "Pe aripile vantului" daca nu l-ai vazut ...sau ...eu ma joc metin2 cand chiar ma plictisesc