TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
Anonimboy111
în 23 Decembrie 2024 | Anonimboy111 întreabă:

E ok ca baiat sa gemi cand iti dai drumu?

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Decembrie 2024 |

De ce este pusă o presiune așa mare pe adolescenții de 17- 18 ani să își facă relație? Aici mă refer la societate în general, nu doar la părinți, colegi, rude etc. Toată lumea pare să ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
litere123
în 22 Decembrie 2024 | litere123 întreabă:

Mama primea biletele de tren de pensionar prin poștă, odată cu pensia. Pensia de câteva luni și- a transferat - o pe card, dar până- n prezent biletele nu și le- a primit, aceasta fiind ultima...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Penaaaa1
în 22 Decembrie 2024 | Penaaaa1 întreabă:

Salut, buna, știe cineva daca firma "Actors Talent Group SRL" sunt de încredere?

3
Răspunde Raportează
Ejsjdjdb
în 22 Decembrie 2024 | Ejsjdjdb întreabă:

Sunt șanse să rămână gravidă dacă a curs lichid in timpul actului, dar aveam prezervativ? Țin să menționez ca prezervativul era puțin mare dar jos era foarte strâns

2
Răspunde Raportează
chicago44angels
în 22 Decembrie 2024 | chicago44angels întreabă:

Ce parere aveti despre liceul decebal din constanta?

1
Răspunde Raportează
edouardhrubiak123
în 22 Decembrie 2024 | edouardhrubiak123 întreabă:

Am o întrebare, locuiesc în Germania și problema este ca mi- am pierdut cardul bancar și am comandat altul, ajunge cam intr- o saptamana ...pe 7 ianuarie primesc bani pe acel cont.și întrebarea ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Veryvery35
în 22 Decembrie 2024 | Veryvery35 întreabă:

Salutare, știe cineva ce colegii de drept sau științe sociale sunt la Iași? Și dacă e posibil, să- mi spuneți: dacă pot intra după clasa 9- a, dacă se oferă burse, dacă sunt locuri la ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Decembrie 2024 |

Știu că va suna stupid, dar am o problemă. Sunt împreună cu prietena mea de 2 luni, dar vorbim de peste 1an, am trecut prin multe faze..cand am început sa vorbim, vorbeam doar prin mesaje, apoi...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Anonim9294
în 21 Decembrie 2024 | Anonim9294 întreabă:

La 15 ani am vocea subțire ca și cum aș avea 12 ani, nu am păr pe picioare, barba, mustață, oare are de a face că sunt blond, faptul cu barba, mustața și părul pe picioare, dar vocea când...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Crissthevampire
în 21 Decembrie 2024 | Crissthevampire întreabă:

Pot folosi transportul din comun în alt oraș din România la 13 ani fără însoțitor legal?

3
Răspunde Raportează
edouardhrubiak123
în 21 Decembrie 2024 | edouardhrubiak123 întreabă:

Salut, locuiesc în Germania și problema este că mi- am pierdut cardul bancar, nu a fost bani pe el dar urmează sa primesc bani pe 7 ianuarie pe acel card, am comandat deja altul întrebarea este cum...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 21 Decembrie 2024 | VulpeaDinUmbra întreabă:

Cat de riscant e sexul cu angajatele de la cazinouri? Pentru ca am auzit ca sunt si la cazinouri angajate care fac sex cu clientii, cat de riscant e? Si trebuie sa si joci neaparat sau e ok si daca te...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 21 Decembrie 2024 | VulpeaDinUmbra întreabă:

Cum se pun aplicatiile in somn profund pe iphone?

0
Răspunde primul Raportează
edouardhrubiak123
în 21 Decembrie 2024 | edouardhrubiak123 întreabă:

Am o întrebare, mi- am pierdut cardul bancar, și azi am comandat altul, întrebarea mea este, pe cont nu erau bani dar îmi intra pe 7 ianuarie bani, și cum să- i scot dacă nu am cardul.și dacă...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Anonim9294
în 21 Decembrie 2024 | Anonim9294 întreabă:

Salut TPU, am 14 ani, iar în luna Ianuarie 2025, fac 15 ani, dar vocea mea e subțire, penisul nu e chiar așa mare, și mă tem sa nu am ceva, adică am văzut oameni la 14 ani cu voce groasă,...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
dariaa43
în 21 Decembrie 2024 | dariaa43 întreabă:

Deci eu am chimie in fiecare vineri si miercuri iar profesoara de chimie m- a ascultat vineri, nu mi- a trecut nota si a zis ca ma asculta data viitoare(nu mi- a pus data nu nimic)iar urmoatoarea ora(miercuri)eu...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Armando19373
în 21 Decembrie 2024 | Armando19373 întreabă:

Salut! Am 15 ani și 1.89 înălțime. Credeți că lucrul asta ma avantajează la sport sau la bataie? Și dacă fetelor le plac băieții înălți

4
Răspunde Raportează
Michelle77777
în 21 Decembrie 2024 | Michelle77777 întreabă:

Care este diferanta dintre profilul real si cel uman la subiectul 3 la bac la romana, si care sunt operele excluse complet pentru profilul real?

1
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 20 Decembrie 2024 | VulpeaDinUmbra întreabă:

Sunt potrivite televizoarele smart de la LG pentru playstation?

4
Răspunde Raportează
Thatonegirl689
în 20 Decembrie 2024 | Thatonegirl689 întreabă:

Cum sa ii spun mamei si tatalui meu ca vreau ceva de craciun. Anul asta i am tot batut la cap sa imi is niste ghete scumpe si spuneam ca le vreau ca si cadou de craciun. Ei au acceptat intr- un bun sfarsit...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Iuliafta
în 20 Decembrie 2024 | Iuliafta întreabă:

Bună, uneori am zile în care nu mănânc nimic și mai am câteodată "scăpări" în care mânc o grămadă de tâmpenii și regret instant. Am zile în care ma vad la o greutate normala și zile când...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
denisa619
în 20 Decembrie 2024 | denisa619 întreabă:

Buna, am iubit de ceva timp ( primul) si pana acum n am facut nimic, merg des la el acasa dar mi e jenā sa fac ceva la el, din cate stiu prima data curge sange( am senzatia ca curge mult) si nu vreau...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Seby69010
în 20 Decembrie 2024 | Seby69010 întreabă:

Salut am 14 ani si doresc sa ma las de fumat, nu pot sta 1 ora fara tigari, fumez 1 pachet jumate pe zi, niste sfaturi daca puteti sa-mi dati

3
Răspunde Raportează
MarcelTudor
în 20 Decembrie 2024 | MarcelTudor întreabă:

Am dat din bucurie cu o petardă pentru că am luat o nota buna la o materie.m- a oprit poliția și mi- a scanat buletinul. După acesta a plecat și nu mi- a zis nimic. Ar trebui să mă îngrijorez ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Heheh728272772
în 20 Decembrie 2024 | Heheh728272772 întreabă:

Salut! Sincer mie puțin jena sa întreb. Eu când sunt excitat îmi frec (scuzați cuvântul) penisul de pat și doar așa pot ejacula! Am incercat și cu mana obișnuit și nu îmi reușește. Ce as ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
MarcelTudor
în 19 Decembrie 2024 | MarcelTudor întreabă:

Am făcut 14 ani acum 2 luni.Azi am dat cu o petardă și m- a oprit poliția. Mi- au scanat buletinul și au zis că îmi trimit amenda acasă. Sunt ceva șanse să nu îmi trimită amenda acasă și ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
algbaotl
în 19 Decembrie 2024 | algbaotl întreabă:

Buna,vreau sa ma transfer pe filologie intens engleză,cum este pe acest profil, cum sunt examenele de diferente?

1
Răspunde Raportează
Hamilton
în 19 Decembrie 2024 | Hamilton întreabă:

Bună, am nevoie de ajutor. Am un prieten un pic mai ciudat, pe care l- am cunoscut acum patru luni la liceu. El vine de la o clasă mai mare (este în a XI- a, iar eu sunt în a X- a). Ne- am cunoscut...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
alexandrubors
în 19 Decembrie 2024 | alexandrubors întreabă:

Vreau o poreclă care să se asorteze cu Alexandru

1
Răspunde Raportează
17andreiii
în 19 Decembrie 2024 | 17andreiii întreabă:

Buna TPU, In primul rand nu stiu daca am pus intrebarea la categoria potrivita dar am nevoie de niste ajutor sau macar sfaturi, de cateva luni bune, sa zic incepand cu septembrie, eu in general nu suport...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
adimrgarina82759
în 19 Decembrie 2024 | adimrgarina82759 întreabă:

Deci am numărul la una care îmi place de ea și ea nu știe că am nr ei că mi l-a dat un prieten și nu stiu ce sa ii spun daca mă întreabă de unde am numărul, ajutor.

3
Răspunde Raportează
Patrick20061997
în 19 Decembrie 2024 | Patrick20061997 întreabă:

Salut grup, am o pasiune de mic în creșterea iepurilor de rasă cum ar fi urias german alb și gri, as vrea un sfat dacă se poate. Părinții nu prea sunt de acord cu pasiunea mea și nu știu ce ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 18 Decembrie 2024 | VulpeaDinUmbra întreabă:

De cat la suta e probabilitatea sa iti creasca dioptriile daca renunti la ochelari?

19
Răspunde Raportează
Cristinacrs16
în 17 Decembrie 2024 | Cristinacrs16 întreabă:

Hey, cum pot scapă de semne și coșuri acasa? "Ps nu ma ajuta cremele, îmi ies mai multe coșuri de la ele".

2
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 17 Decembrie 2024 | VulpeaDinUmbra întreabă:

E adevarat ca unii oameni sunt de neinlocuit?

12
Răspunde Raportează
Bianca292006
în 17 Decembrie 2024 | Bianca292006 întreabă:

Am o întrebare, cum pot sa fac pe cineva sa se deschida în fata mea, e puțin introverta? Ma puteți ajuta cu un sfat?

5
Răspunde Raportează
Lolitagirl112
în 17 Decembrie 2024 | Lolitagirl112 întreabă:

Ca minora de 17 ani, pot sa ma mut cu iubitul de 20 ani fara acordul parintilor? Iar daca ma mut fara sa ma lase ai mei, ce se poate intampla?

6
Răspunde Raportează
Jsksjjqkajkaja
în 17 Decembrie 2024 | Jsksjjqkajkaja întreabă:

Este OK ca mama sa aiba mereu locația mea pe o App? Mie mi se pare ca imi încalcă intimitatea și totodată ca nu are încredere. De cele mai multe ori s- a întâmplat când atunci când nu i am putut...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
flufita
în 16 Decembrie 2024 | flufita întreabă:

Buna TPU, am nevoie de un sfat. De cateva zile bune in continuu tot plang dupa tata, a murit cand aveam 7 ani de la x boala si complicatii pentru ca era alcoolic. Desi n a fost cea mai buna persoana ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anonim865
în 16 Decembrie 2024 | Anonim865 întreabă:

Am petrecut o săptămâna la spital timpul cu un băiat ca prieteni dar el îmi zicea complimente frumoase, mă mângâia pe cap și pe umăr, vorbea cu mine multe lucruri deschise, ne jucam gâdili...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Becali2077
în 16 Decembrie 2024 | Becali2077 întreabă:

Am și eu un canal de Youtube care se numește Ai Covers-for-fun, sau acest URL:https://www.youtube.com/@Fan-Steaua-Pe-Via%C8%9B%C4%83_1947,Vreau și eu să fac 1000 de abonați

3
Răspunde Raportează
anonimcat567
în 16 Decembrie 2024 | anonimcat567 întreabă:

Salutare! Am probleme cu căderea parului și sunt în căutarea unui sampon fara sulfați și alte ingrediente toxice precum SLS și altele, vreau sa îmi salvez parul, nici nu vreau sa ma gândesc...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
LAG07
în 16 Decembrie 2024 | LAG07 întreabă:

Buna ziua! Am incarcat cartela azi cu 5 euro si mi s- a activat direct optiunea care era acolo de mult, problema e ca eu nu o vreau ci vreau sa activez o optiune roaming pentru ca sunt in strainatate ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Becali2077
în 16 Decembrie 2024 | Becali2077 întreabă:

Cum pot să fac o fată sa mă placă?

8
Răspunde Raportează
CelCareRamaneInUrma
în 15 Decembrie 2024 | CelCareRamaneInUrma întreabă:

E adevarata aia ca daca te striga la rascruce nu trebuie sa raspunzi?

2
Răspunde Raportează
x2gk9r
în 15 Decembrie 2024 | x2gk9r întreabă:

Buna..sunt baiat, am 18 ani si vreau sa explic din nou problema pe care o am…eu unu din clasa a 9 pana in prezent am petrecut mai mult cu colegele mele decat cu baietii pentru ca aia sunt niste bombardieri...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
marsmovo
în 15 Decembrie 2024 | marsmovo întreabă:

Buna TPU! Eu si cu prietena mea voiam sa punem o cheta si sa ne cumparam un hamster! Aici intervin greutățile, nu prea reusim sa ne decidem pe un nume, voiam sa va rog pe voi sa imi sugerați niste...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
andreiian2007
în 15 Decembrie 2024 | andreiian2007 întreabă:

Salut TPU! M- ai am un pic si fac 18 ani mai exact in ianuarie caut sa imi fac o relatie nu am m- ai avut una de un an si pur si simplu nu mai gasesc fete cu care sa vb pe insta aproape niciuna nu m ai...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
anntonnia1
în 14 Decembrie 2024 | anntonnia1 întreabă:

Bună! Sunt din Craiova și de revelion aș vrea să merg cu uber ul de la gară până în bresti. Aveți idee cum ar putea fi prețurile sau dacă fac o rezervare mi se mărește în timp?

1
Răspunde Raportează
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • farcry444
    trimisă acum 11 ore

farcry444 întreabă:

Care este cel mai bun presedinte dupa revolutie fara niciun dubiu? Incep eu: Traian Basescu Urmati voi: ?
    11 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 7 ore

9PM întreabă:

Buna seara dragilor Care dintre voi v- a?i confruntat cu hemoroizi? Sau mai exact hemoroid trombozat? Cred c? trec prin a?a ceva, nu prea n?eleg de la ce o ap?rut precis de?i am citit putin despre...? (mai mult)
    4 răspunsuri
  • SuperGlue
    trimisă acum 8 ore

SuperGlue întreabă:

Ma gndeam sa iau un Matiz, ce alte variante mai g?se?ti tot asa cele mai ieftine posibile euro 4? Gen cele mai mici costuri de ntre?inere posibile!
    4 răspunsuri
  • AlexAmariei
    trimisă acum 7 ore

AlexAmariei întreabă:

Salut! Sper sa nu deranjez pe nimeni cu aceasta postare si imi doresc sa gasesc aici o parere, un sfat, o recomandare, pe aceasta cale vreau sa le multumesc anticipat celor care isi vor aloca din timpul...? (mai mult)
    3 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.610
  • Întrebări: 3.952.982
  • Răspunsuri: 17.652.822
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 43 minute
Ce zici de un quiz?
Dragon Ball

Dragon Ball

Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!

Start quiz
Categorii
  • 652.007 Adolescenţi
  • 55.569 Afaceri & Financiar
  • 22.869 Artă şi Cultură
  • 72.797 Auto & Moto
  • 144.233 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.053 Carieră
  • 20.342 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.119 Conversaţii