| Alexandra99Eveline a întrebat:

Buna! Am și eu o mica nelămurire în legatura cu ce mi se întâmpla mie. Am 15 ani și am făcut marea greșeala ca acum 1 an de zile sa încep sa vorbesc cu un băiat care la început părea destul de liniștit și părea sa știe sa respecte o fata. Părinții mei văzând ca era super de treaba, respectuos l-au acceptat in viața mea. Aveam plimbări împreuna cu părinții mei și ai lui la munte sau pe unde ne mai plimbam noi. Aveam o relație destul de apropiată cu el și ieșeam vara trecută mereu împreuna. Dar din cauza geloziei bolnave, a limbajului și a gesturilor urate fața de mine părinții mei mi-au interzis sa mai am vreun contact cu el. În 4 luni de zile ne certam, ne împăcam, plângeam iar ne împăcam si tot așa. Pana a plecat tata din țară iar eu m-am împăcat cu el pentru ca ceva ma făcea sa simt nevoia sa ma împac cu el. Și mare greșeala am făcut pentru ca am zis sa avem o relație pe ascuns iar părinții mei sa nu știe. Acum 2 zile am fost cu mătușa si unchiul meu la o nunta si unchiul meu mi-a luat telefonul sa vadă dacă mai vorbesc sau nu cu el (unchiul meu care i-a spus sa nu ma mai caute, nici eu dar nici el). Și a văzut ca ma tot suna inconuuu. I-a spus mamei mele iar mama a început sa plângă si a zis ca își ia mana de pe mine si nu îi mai pasa ce fac. La care tata fiind plecat mi-a interzis sa mai ies din casa pentru ca știe ca mereu caut motive sa nu mai vorbesc cu el. Am ales sa nu mai vorbesc cu băiatul asta pentru ca îmi făcea rău si ma certam cu părinții mei din cauza lui mereu. Așa ca l-am blocat peste tot iar de 3 zile stau în casa, mama nu mai vorbește cu mine. Și nu fac decât sa mănânc si sa dorm toată ziua. Toți colegii si toate colegele mele se plimba la concerte, în afara orașului doar eu stau în casa si stau doar pe telefon pentru ca nu ma mai lasa sa ies…Chiar nu știu ce sa fac sa îi mulțumesc pe ai mei, am renunțat și la el dar e greu vara sa stai toată ziua în casa în loc sa te plimbi sau sa te distrezi cum o fac alții…va rog dați-mi soluții, nu știu ce sa mai fac ca ai mei sa prindă încredere în mine, sa trec și peste el și sa fiu și eu ca alții. Liniștita, fără probleme și sa vorbesc cu mama despre tot ce ma apasa

Răspuns Apreciat de Editori
| AndaAlexandra a răspuns:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I-ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii vad lucruri pe care noi nu le vedem fiindcă ei au o varsta. Tu, la 15 ani, ești mica. Vorbește cu mama ta, orice, chiar daca este supărată pe tine. Încearca zilnic pana ii va trece.
Ce nu înțeleg eu este de ce generațiile voastre se grăbesc să crească, să se maturizeze, când pot profita de aceasta perioada făcând atât de multe alte lucruri decât să se complice cu "relații".

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ai doar 15 anisori si faci numai prostii, pe ascuns si fara consimtamantul parintilor, ceea ce-ti va aduce numai necazuri in viitor.
Iesi afara si plimba-te cu fetele, ca la 15 anisori nu ai nevoie de iubiti si in nici un caz de golani, care te gelozesc si-ti vorbesc urat.
Asculta-ti parintii fetita, ca ei sunt singurii care te iubesc cu adevarat si-ti vreo binele si fericirea.

| MistarGoGu a răspuns:

Greșită a fost insistenta ta de păstrare a relației cu un individ care chiar NU merita!
Este mai important acest individ fata de părinții care te-au născut, crescut dat la școală? Gândește ca ai avea tu un asemenea copil care se vede pe ascuns cu un individ de asemenea fel? Nu te-ai supăra?

| MistarGoGu a răspuns:

Crezi ca ei nu au realizat pericolul la care te expui umblând cu un individ bolnav *( da bolnav psihic)! Oamenii excesiv de geloși și care fac scandal și crize sunt bolnavi! Pot intr-o criza de gelozie sa ajungă și la crima! Te mai uiți și tu pe la știri câte fete / femei sunt bătute, violate sau omorâte de parteneri geloși?