TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
Joystic
în 4 Septembrie 2024 | Joystic întreabă:

În 5 zile o să încep liceul și o să am colegi noi. Mi- e frică să fiu judecat de ei, deoarece eu sunt de statură mai mică(am o afecțiune), puțin grăsuț(din cauza faptului că nu prea mâncam...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Anonima181991999kkkk
în 4 Septembrie 2024 | Anonima181991999kkkk întreabă:

Bună, am nevoie mare de ajutor …eu m- am vopsit cu vopsea negru, acum 2 săptămâni fără amoniac.și a început să se ducă vopseaua, și am multe șuvițe șatene, și în partea de sus am ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
aleexkdos90
în 4 Septembrie 2024 | aleexkdos90 întreabă:

Bună tuturor, eu m- am mutat pe științe sociale, liceul respectiv mi- a acceptata transferul și cel vechi a trebuit să- mi dea un aviz: pozitiv sau negativ. Mi- au dat negativ, bine oricum nu m-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
federico69
în 4 Septembrie 2024 | federico69 întreabă:

Buna ziua! Daca nu am trecut primul an de facultate si trebuie sa il repet, facultatea(etti) va trimite o instiintare acasa sau doar un mail?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Septembrie 2024 |

Poate o sa ziceti ca sunt prost, da m- a luat boala asta sa incerc tigari. Nu doresc sa devin fumator, pana la urma o tigara nu strica, multi au ajuns dependenti de nicotina doar de la prima tigara...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Jhenu
în 3 Septembrie 2024 | Jhenu întreabă:

Salut, Când aveam 16 ani, mi- am instalat tot felul de aplicații pentru a- mi face prieteni, iar pe una dintre ele am întâlnit o fată de 13 ani din alt oraș. Am devenit prieteni și vorbeam...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 3 Septembrie 2024 | DaciaRomania întreabă:

Ați făcut ceva studiu scolar in vacanța asta? La ce materii?

5
Răspunde Raportează
Sjhxjcks
în 3 Septembrie 2024 | Sjhxjcks întreabă:

Va rog să mă ajutati (va rog să citiți tot multumesc). In curand începe noul an scolar, întru clasa 10a. Anul trecut, inainte să incep clasa a noua, nu stiam ca s- a facut grup pe insta și...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Alin743007
în 2 Septembrie 2024 | Alin743007 întreabă:

Bună! Dacă vreau să mi retrag dosarul de la facultate o pot face oricând? Trebuie să plătesc ceva?

3
Răspunde Raportează
cristian8989
în 2 Septembrie 2024 | cristian8989 întreabă:

Salut,dacă stau într-un internat scolar, și vreau sa plec acasă în timpul săptămânii cum trebuie sa procedez? va mulțumesc!(clasa 9)

1
Răspunde Raportează
silviaandrada33
în 2 Septembrie 2024 | silviaandrada33 întreabă:

Buna! De cateva zile am inceput sa ma simt foarte foarte rău psihic, credeti ca sunt niste episoade depresive or just a phase? Also vreau sfaturi de ce as putea face sa ma relaxez si sa uit de anumite...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Alin743007

Bună ziua! Ce program de lucru are un supraveghetor de săli de jocuri?

6
Răspunde Raportează
cristimanul88
în 2 Septembrie 2024 | cristimanul88 întreabă:

Buna, as vrea sa ma transfer la un alt liceu e teoretic, ce teste dau? Daca intru la filologie sau bilingv -engleza? Ce teste dau? Va rog rapid si cat mai multe detalii pls

2
Răspunde Raportează
Alin743007

Bună ziua! Sunt primul an la facultate și vreau să știu dacă este obligatoriu să mergi la toate cursurile? Nu mai intru în sesiune dacă nu mergi? Întreb deoarece în paralel am un loc de muncă...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AndreiSandu8750
în 2 Septembrie 2024 | AndreiSandu8750 întreabă:

Salut! Verișoara mea (14 ani) trebuie să își reînoiască abonamentul tursib pentru acest an dar nu are carnetul de elev. Poeate folosi si carnetul digital?

1
Răspunde Raportează
marie6780
în 1 Septembrie 2024 | marie6780 întreabă:

Buna! Daca am un semn de nastere( mic si negru) intre sani pot sa il acopar cu tatuaj? A incercat cineva?

4
Răspunde Raportează
alem00000000
în 1 Septembrie 2024 | alem00000000 întreabă:

Bună. Vreau să învăț mai bine cuvinte, expresii și accentul din Moldova. Mă puteți ajuta cu cateva cuvinte sau expresii? Vă rog❤

6
Răspunde Raportează
AscultatorulTau
în 1 Septembrie 2024 | AscultatorulTau întreabă:

Salut, am intrat pe profilul de stiinte la un liceu din oras, cand se poate afla in ce clasa am intrat si cu ce persoane sunt in clasa? Sunt foarte curios si tot astept de ceva timp, dar nu stiu daca...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AndreeaAndreeaIoana
în 1 Septembrie 2024 | AndreeaAndreeaIoana întreabă:

Ce să fac să nu mai facă figuri ecranul telefonului (deschide lanterna singur, intră singur în alte aplicații, șcrie singur și multe altele) De fiecare dată trebuie să îl închid și să îl...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AndreeaAndreeaIoana
în 1 Septembrie 2024 | AndreeaAndreeaIoana întreabă:

Ce se întâmplă dacă bei suc Fanta expirat de o săptămână?

6
Răspunde Raportează
StefanCristi
în 1 Septembrie 2024 | StefanCristi întreabă:

Salut tpu.ro, am cumpărat pachetul de carte Dacă n-o Seduci Seduce scrisă de Taher Sonu ar fi rău dacă aș începe să agăț după sfaturile de acolo? Eu consider că nu, voi?

6
Răspunde Raportează
suntdoarunom10
în 1 Septembrie 2024 | suntdoarunom10 întreabă:

Bună dimineața, mai pe scurt, doresc să mă mut la cămin, doar o întrebare vă pun. Ce acte îmi trebuie pentru a mă caza la cămin de la liceu, bineînţeles și ce condiții sunt acolo, dacă...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
MicuPrint
în 1 Septembrie 2024 | MicuPrint întreabă:

Buna! Incep liceul saptamna viitoare, fiind internata la camin deja (traiesc la 50 kilometri distanta de liceu, transportul public ar fi futil) si ma intreb care sunt esentialele de care am nevoie. Mesele...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
lola111122233
în 1 Septembrie 2024 | lola111122233 întreabă:

Buna seara! Am 19 ani, aproape 20 si urmeaza sa ma mut in Bucuresti la iubitul meu, simt ca nu ma retine nimic in afara de mama, ea spune sa plec, dar mereu am fost foarte atasata de ea si imi este...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Miedordetine95
în 31 August 2024 | Miedordetine95 întreabă:

Cum să ai spun ca îmi pare rău? Ne-am certat, va rog să-mi spuneți cum pot să mă exprim?

7
Răspunde Raportează
litere123
în 31 August 2024 | litere123 întreabă:

Mi- am achiziționat un bilet de tren dus- întors Brașov- Câmpina. Ajung dimineață în Brașov, având în plan să iau trenul la prânz spre Bușteni. Dacă rămân până seara în Bușteni, cum...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Andrei1903
în 31 August 2024 | Andrei1903 întreabă:

Salut Am trecut în clasa a11- a și urmează începerea unui nou an peste o săptămâna? Ce materie vii face la profil uman, științe sociale, intensiv engleza dintre Economie și Filozofie și ce...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Anonim123i
în 31 August 2024 | Anonim123i întreabă:

Bună TPU. Am nevoie mare de ajutor. I- am făcut cadou o carte personatizată, unei persoane foarte dragi și urmează să ridic coletul și să i- o dau. Chestia că pe lângă carte aș vrea să- i...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Andrei4753
în 31 August 2024 | Andrei4753 întreabă:

Am o problema mare care ma streseaza rau. Anul acesta o sa incep clasa a 10a si sunt la profilul mate- info.Am intrat cu media 8.30(romana) 8.55(matematica) media celor doua find (8.42) si sunt penultimul...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Marileena28
în 31 August 2024 | Marileena28 întreabă:

De ce băiatul pe care l plac ma evita? Spre exemplu când a trebuit sa ne dea ceva mie și colegilor mei (el e colegul meu de clasă) ne a anunțat etichetand pe fiecare în conversația de pe insta, ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
gabi300709
în 31 August 2024 | gabi300709 întreabă:

Guys cum se numesc tigarile alea care au filtrul roz. infara de dunhil roz.

1
Răspunde Raportează
beNitiu88
în 31 August 2024 | beNitiu88 întreabă:

Bună, am nevoie și eu de ceva sfaturi. Sunt la liceu, intru în clasa a 10a, clasa a 9a am făcut- o la oraș deși stau la sat, la liceu vocațional. Apreciez ca părinții mei m- au susținut ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Iora123
în 31 August 2024 | Iora123 întreabă:

Dacă un băiat se întâlnește cu mai multe fete. Și de fiecare data stă în fața mea și vorbește cu ele sau se da mai într- o parte unde mă uit eu Sau alte ori le ea în brațe și întoarce...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Twister09
în 31 August 2024 | Twister09 întreabă:

Salutare, când mi- au eliberat diploma de bac de la scoala, am observat ca pe partea stângă am emblema romaniei, credeți că este o problema? Mi- o arătat- o și un prieten pe a lui, și alui...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Bzzzzz7446
în 31 August 2024 | Bzzzzz7446 întreabă:

De ce băiatul pe care l plac ma evita? Spre exemplu când a trebuit sa ne dea ceva mie și colegilor mei (el e colegul meu de clasă) ne a anunțat etichetand pe fiecare în conversația de pe insta, ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
HayleyArt
în 31 August 2024 | HayleyArt întreabă:

Am nevoie de un sfat, vreau sa ma fac arhitect dar nu stiu ce profil sa aleg. La matematica pot sa spun ca is buna, am luat 9, 65 la E.N, dar is pasta la info si imi place geografia si istoria.

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 August 2024 |

Este diferență mare între o partidă de *** Și frecatul? Adică se simte diferit? Nu am făcut niciodată *** Am 28 ani. Sunt băiat. (!) vreau răspunsuri serioase, nu la bâză.

3
Răspunde Raportează
Vero1000
în 31 August 2024 | Vero1000 întreabă:

Buna seara, cum si cand se face transferul de la un liceu la altul? Ce probe trebuie sa dai pentru a te transfera de la economic la pedagogie?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 August 2024 |

Salut, am nevoie de cateva sfaturi.O fata care tot venea pe la mine prin clasa la vara ei si eu cum sunt prieten cu vara ei ne am împrietenit, ea mi- a data fallow pe insta si de atunci ne am mai răspuns...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Alin743007
în 30 August 2024 | Alin743007 întreabă:

Bună ziua! Am intrat anul 1 la facultate (FEAA) la distanță datorită unor probleme, dar acum aș vrea să fac cursurile la zi, se poate să mă transfer de la ID la IF?

3
Răspunde Raportează
StefanCristi
în 30 August 2024 | StefanCristi întreabă:

Dacă mă uit la tv la știri are ceva? întreb pentru că pe 28 August a decedat bunica mea la 87. De ani

12
Răspunde Raportează
croissant
în 30 August 2024 | croissant întreabă:

Mai este cineva la mare acum? Cum este vremea? Menționați și în ce stațiune sunteți

5
Răspunde Raportează
NoptiUmbra
în 30 August 2024 | NoptiUmbra întreabă:

Daca comanzi ceva de pe zalanfo iti vine comanda sau iti trit altceva fata de ceai comandat?

4
Răspunde Raportează
Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
în 30 August 2024 | Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa întreabă:

Hello, m-am transferat după profil mecanic la mate info, și mă întrebam dacă puteți să îmi dați câteva exemple din materie la probe, vă rog e urgent

1
Răspunde Raportează
00taylor00
în 30 August 2024 | 00taylor00 întreabă:

Dacă m-i s-a astupat gaura de cercel și m-a doare,poate doctorul sa îmi facă alta tot acolo sau trebuie sa fie în alt loc. Pot încerca săimping cercelul eu pana întra de tot? Dacă nu, de ce?

4
Răspunde Raportează
Micasiosifioan1
în 30 August 2024 | Micasiosifioan1 întreabă:

Buna, vreau să mă stabilesc cu serviciul in Germania, pentru asta trebuie sa iau și fetița cu mine și cu soția. ce trebuie sa fac sa o înscriu la o școală de acolo. În orașul Lunen de lângă...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Andreeamiruna67
în 30 August 2024 | Andreeamiruna67 întreabă:

Buna! intrebarea asta este adresată in special fetelor Ce folosiți la rochite sa va ridicați sânii? am o nunta și nu stiu ce sa fac ca am mai purtat sutien fără bretele și nu funcționează așa...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
IDK98989823
în 30 August 2024 | IDK98989823 întreabă:

Bună. Sunt clasa a 12 a la bio chimie câte ore se fac pe săptămână?

6
Răspunde Raportează
Anonimaaaa9999
în 30 August 2024 | Anonimaaaa9999 întreabă:

Bună dimineața, am fost la mare în vacanță și am mâncat la un restaurant din Eforie sud, și acolo m- am îndrăgostit de un ospătar, l am întrebat cum îl cheamă dar abia se auzea de muzică..am...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
oooooop
în 30 August 2024 | oooooop întreabă:

Salut, am nevoie de niste sfaturi sau metode de a prinde ultima banca cand incepe iar liceul. :))

5
Răspunde Raportează
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alin5644466
    trimisă pe 13 Noiembrie

Alin5644466 întreabă:

Salutare, nu stiu categoria. Am nevoie urgent de ajutor am luat sala de permis auto cu 22 si cel de acolo a zis ca daca iau sala nu fac nimic si ies si imi iau lucrurile. Faza e ca nu m- am programat...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • justnme04
    trimisă pe 13 Noiembrie

justnme04 întreabă:

Am luat ieri seara o pereche de adidasi de la diechmann de la mall si azi i- am purtat mai bine si imi sunt cam stramti si as vrea sa ma duc in seara asta sa- i returnez sa- mi dea o marime mai mare cu...? (mai mult)
    7 răspunsuri
  • Graim
    trimisă acum 4 ore

Graim întreabă:

Locuiesc la bloc si in fiecare seara miroase a tigara in baie, numeni nu fumeaza. Ce se poate face daca vecinul de bloc cu un etaj mai jos o face? Cum sa se rezolve situatia data fara stres si...? (mai mult)
    7 răspunsuri
  • TanaseEvelina
    trimisă acum 14 ore

TanaseEvelina întreabă:

Am si eu o nel?murire pe 3 noiembrie am facut un test de sarcina a fost negativ pe 12 am facut altul neavand menstruatie de 4 zile si este negativ azi am fost la eco dar sarcina nu este vizibil? sa nu...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.696
  • Întrebări: 3.953.097
  • Răspunsuri: 17.653.567
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 47 minute
Ce zici de un quiz?
The Americans

The Americans

Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!

Start quiz
Categorii
  • 652.015 Adolescenţi
  • 55.570 Afaceri & Financiar
  • 22.870 Artă şi Cultură
  • 72.806 Auto & Moto
  • 144.234 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.057 Carieră
  • 20.343 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.131 Conversaţii