TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
anonim_4396
în 19 August 2024 |

Cine mai asculta Alex Velea? Eu am reinceput sa ascult de vreo 2 luni dupa ce am luat pauza de 2 ani si nu stiu ce se intampla cu Marius Moga. Ca nu il mai vad de 2-3 ani. Dau Funda

2
Răspunde Raportează
Ionrusnac2
în 19 August 2024 | Ionrusnac2 întreabă:

Cine știe o încheiere după ce termini urătura ceva de genul "Rămâi gazdă sănătoasă Și la anul când venim Sănătoși sa vă găsim" doar că mai mare puțin

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 August 2024 |

Bună lumeee, de- a lungul timpului am avut parte de întâmplări..ciudate, spre exemplu am văzut ființe..mama mea a uitat usa deschisa și eu fără sa știu am visat cum pe ușa deschisa intra o ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
bymhyt
în 18 August 2024 | bymhyt întreabă:

Salut, iubita mea a zis că își dorește un inel de promisiune, eu habar n- aveam ce e aia. Întrebarea mea este un inel special acela sau pot lua un inel oarecare? Ea a zi că cel reglabil i- ar...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Daniella2006
în 18 August 2024 | Daniella2006 întreabă:

Buna seara, maine incep probele de bacalaureat sesiunea a II a. Stie cineva cum as putea sa invat pentru matematica? Eu nu am nicio legatura nu imi intra nimic in cap … la romana si biologie nu am ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Anonima177
în 18 August 2024 | Anonima177 întreabă:

Cei care sunteți la științe ale naturii intensiv franceză, cum este? Ați putea descrie?

3
Răspunde Raportează
MihaiAlexandru11
în 18 August 2024 | MihaiAlexandru11 întreabă:

Salut, tpu.As vrea sa știu cam ce as putea sa fac în situația asta.Ieri, treceam pe strada cu bicicleta, iar un băiat m- a oprit, ca vezi doamne, ce- am avut eu cu un alt băiat de care el nu are...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 August 2024 |

De la ce varsta fumati? Eu am fumat de la 8-9 o tigara si m-am lasat si nu am mai fumat de atunci.

6
Răspunde Raportează
Anonimus187
în 18 August 2024 | Anonimus187 întreabă:

Salutare! Imi spune cineva ce inseamna plenitudine ( se refera la ficat)

4
Răspunde Raportează
anonim70045
în 18 August 2024 | anonim70045 întreabă:

Buna! Am inghitit din greseala o musca si simt cum imi bazaie in stomac. Ce ar trebui sa fac?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 August 2024 |

E ok ca baiat sa iti iei parul de la fund?

18
Răspunde Raportează
Nutita2602
în 18 August 2024 | Nutita2602 întreabă:

Bună! Fata mea de 15 ani are sânii mici și poarta cupa A. Exista vreo șansă să îi mai crească? Sunt și eu puțin îngrijorată și as dori sa ma ajutați.

4
Răspunde Raportează
Zeh
în 17 August 2024 | Zeh întreabă:

Buna, cum sunt examenele de diferente de la un profil la altul, grele usoare? Daca se poate sa povesteasca o persoana

3
Răspunde Raportează
andra67xz
în 17 August 2024 | andra67xz întreabă:

Buna, am intampinat ieri o problema cu contul de Instagram, am vrut sa ies de pe un alt cont si sa ma loghez pe altul si nu ma mai pot loga la niciun. am incercat sa imi recuperez ambele conturi schimbandu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
bianca898
în 17 August 2024 | bianca898 întreabă:

Vi s-a întâmplat vreodată în viața voastră să aveți o stare când aveți depersonalizare și simțiți ca nimic nu mai are rost în viață sau ca n aveți chef de nimic?

9
Răspunde Raportează
Zeh

Cum sunt examenele de diferente, grele, usoare?

1
Răspunde Raportează
andreeaciubotaru769
în 17 August 2024 | andreeaciubotaru769 întreabă:

Bună! am o întrebare dar și o dorință de a mi ușura sufletul Acum 3 ani era să fiu violată de un băiat, ajunsese în punctul de a încerca să introducă penisul de două ori a încercat a văzut...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 August 2024 |

Ce parere aveti despre comunitatea LGBT am vazut ca se da la desene (Disney) Am 16 ani

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 August 2024 |

Pot intra la pârnaie la 16 ani?

6
Răspunde Raportează
Zeh

Buna, cum sunt examenele de diferente de la un profil la altul, grele usoare?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 August 2024 |

Salut TPU fac 16 ani in dec. si vreau sa va spun ca am bagat 50 de lei la o aplicatie de batting Superbet si am facut contul in 3 minute! si am pus un CNP generat pentru varsta de peste 18 ani si strada...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Naomi1234
în 17 August 2024 | Naomi1234 întreabă:

Buna! Daca nu am bacul la mate/info pot da la informatica uaic Iasi?

1
Răspunde Raportează
Avhhsjln
în 16 August 2024 | Avhhsjln întreabă:

Am 15 ani, de abia ce am terminat scoala vreau foarte tare sa ma mut in Bucuresti singura sa am un liceu bun, dar parintii mei nu sunt de acord (stau la cluj) pot legal sa ma mut?

6
Răspunde Raportează
Remussssssss
în 16 August 2024 | Remussssssss întreabă:

Buna! cand ma cheama la ascultata la tabla la ora de matematica, efectiv simt ca se infierbanta burta (interiorul) ametesc putin. eu nu sunt prost sa nu stiu absolut nimic simplu, si la exercitiu este...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
aledior123
în 16 August 2024 | aledior123 întreabă:

Bună! Din ultima vreme nu mă mai înțeleg cu părinții, și nici cu prieteni.Plâng când e cate ceva, tremur și simt că inima îmi bate tot mai tare.Eu am zis că e anxietate, dar acum nu știu.Mie...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
FoteaCristian
în 16 August 2024 | FoteaCristian întreabă:

Am 21 de ani și am 176 cm și aș mai vrea 1-2 cm nu mi se pare imposibil măcar um 177-178?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 August 2024 |

Deci nu mai suport, in seara asta va veni verișorul meu cu iubita lui sa doarma la noi, și mama vrea sa ii pună sa doarma in camera mea, și eu am refuzat pentru ca e camera mea! Dar faza e ca am...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
flufita
în 16 August 2024 | flufita întreabă:

Buna TPU! Am mai multe nelamuriri si ganduri legate de o situatie asa ca nu am o intrebare exacta, dar am nevoie de un sfat. Ideea e ca am un crush si imi place foarte mult de el. Doar ca nu stiu daca...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Iora123
în 16 August 2024 | Iora123 întreabă:

Ce insmena atuncea când un băiat se uita la tine și începe sa zâmbească și când îți întorci capul el se face că nu te vede parcă obraji lui erau mai rozali și vorbește cu prieteni săi ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Wtnqdbqrhqr
în 16 August 2024 | Wtnqdbqrhqr întreabă:

Care vi se pare, sau vi s-a parut ca e cea mai grea materie la scoala?

8
Răspunde Raportează
anonimus979
în 16 August 2024 | anonimus979 întreabă:

Vreau să mă mut cu iubitul meu și sunt minoră am împlinit vârsta de 16 ani de aproape 2 săptămânii și el în luna septembrie face 20 de ani, dar tatăl meu nu e de acord, mama e de acord și...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
kkallww
în 16 August 2024 | kkallww întreabă:

Eu stiu sigur ca un fost coleg m- a placut acum ceva timp si varul sau mi- a spus la fel ca m- a placut si ca ma place iar pe el cand am intrebat daca e adv a zis direct nu, chiar daca stiu ca m- a placut...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AndreeaAndreeaIoana
în 16 August 2024 | AndreeaAndreeaIoana întreabă:

Am un telefon Samsung care umblă singur atunci când mă joc Roblox adică (ies din joc, dă leave singur, merge character- ul singur sau se oprește singur și nu mă lasă să îl controlez.) Și ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
gciobanu120
în 16 August 2024 | gciobanu120 întreabă:

E bun tavanic pentru puroi la măsea?

3
Răspunde Raportează
anonim70045
în 16 August 2024 | anonim70045 întreabă:

Buna! Daca ai curiozitatea de a gusta o pastila pentru alungat tantarii, poti muri?

7
Răspunde Raportează
gg25
în 16 August 2024 | gg25 întreabă:

Stie cineva care sunt condițiile la Căminul Colegiului Național A.T Laurian? Informații cum ar fi Preț Mancarea Cati stau in cameră Daca e liniște Etc Nu ezitati sa spuneti mai multe ...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Ciliciu_Mihaela_
în 16 August 2024 | Ciliciu_Mihaela_ întreabă:

Cum pot afla daca sunt înscrisă ca membrul unui partid?

3
Răspunde Raportează
grozavdiana9
în 16 August 2024 | grozavdiana9 întreabă:

Bună, aș vrea să știu cum decurg orele pentru învățăm la distanță la FSEGA profil contabilitate din Cluj? Se fac online sau fizic în weekend?

1
Răspunde Raportează
22Ale0
în 16 August 2024 | 22Ale0 întreabă:

Bună am terminat și eu clasa a 8a și mna am intrat la un liceu pe profil de industria alimentara și protecția mediului. Și mna as vrea sa întreb ce materii ai și ce ajungi dacă termini pe profilul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Denn09
în 15 August 2024 | Denn09 întreabă:

Bună TPU, acum 3 ani am inceput sa fiu prieten cu un coleg de la mine din clasa, timpul a trecut și noi am devenit prieteni buni, până în punctul în care în ultimele două luni tot caută să...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
MolnarDavid0101
în 15 August 2024 | MolnarDavid0101 întreabă:

Am o problemă, timp de câteva zile taicămeu nu vrea sa vorbească cu mine, nu știu ce să fac în situația asta. Am 12 ani va rog sa ma ajutati

7
Răspunde Raportează
iluvudivinelife23
în 15 August 2024 | iluvudivinelife23 întreabă:

Deci, fosta mea prietenă, am avut unul către altul ceva sentimente, mi- a spus că nu vrea relație, eram clasa 12 și ne vedeam zi de zi la liceu. Ne- am răcit rău de tot și nici macar nu ne ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
kkallww
în 15 August 2024 | kkallww întreabă:

Deci mi- a placut mult de un fost coleg din generala si mi- au cam revenit sentimentele acum cu toate ca nu mai suntem colegi de 2 ani.Anul trecut s- a facut o excursie cu elevii premianti si era si el.In...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Kisses
în 15 August 2024 | Kisses întreabă:

Bună TPU! Cum se traduce din tiganeasca " camau ime"? Dau funda

1
Răspunde Raportează
croissant
în 15 August 2024 | croissant întreabă:

De ce uneori sufletul se încăpățânează să iubească in continua pe cel care nu mai este?

5
Răspunde Raportează
stics0015
în 15 August 2024 | stics0015 întreabă:

Daca un baiat de 17 ani sta cu o fata de 13 ani nu e pedofilie?

11
Răspunde Raportează
CosminNebunu
în 15 August 2024 | CosminNebunu întreabă:

Salut, vreau sa ma las de un viciu de al meu de vreo 3 ani dar nu reușesc și acela este un drog psihoactiv numit crystal (sau metamfetamina cred). Totul a început când intr- o seară eram cu toți...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
AndreiRode123
în 14 August 2024 | AndreiRode123 întreabă:

Salut. Am 18 ani, sunt clasa a 12- a, prietena mea are 15, clasa a 9- a. Am o problema despre faptul ca ma tot gandesc ca ea ar fi prea "mica" pentru mine din punct de vedere moral. In sensu ca am ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Iora123
în 14 August 2024 | Iora123 întreabă:

Daca o fata îi dă cerere unui băiat, aștepta o zi jumate și după șterge cererea se descurajează. A procedat rău fata? Băiatul nu o place, chiar daca ea arata semne că o place, adică se...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Narcisaaa78
în 14 August 2024 | Narcisaaa78 întreabă:

Buna, avem un balci in cateva saptamani si am o intrebare. Eu am 13 ani dar sunt mai scunda, ma pot da in ciocan cu 1, 44?

5
Răspunde Raportează
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Cox27272
    trimisă acum 11 ore

Cox27272 întreabă:

Cat este asigurarea RCA pentru un kawasaki er5, nu am experienta deloc
    7 răspunsuri
  • Marius19980
    trimisă acum 7 ore

Marius19980 întreabă:

Buna ziua, azi am fost accidentat de domn cu asigurare la Axeria. Eu sunt cel pagubit, fiind parcat, domnul e cel vinovat. Am citit numai recenzii proaste despre cei de la Axeria, eu nu imi permit...? (mai mult)
    7 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 6 ore

tonyc7 întreabă:

Ce parere aveti de tipele care raspund necunoscutilor care le abordeaza pe strada, spunandu-le cum le cheama, unde lucreaza si alte aspecte personale? E o atitudine normala din partea lor?
    7 răspunsuri
  • autodidact
    trimisă acum 11 ore

autodidact întreabă:

V? salut! Pentru utilizatorii care sunt cadre didactice cu experien?? n nv???mntul preuniversitar. n situa?ia n care un cadru didactic este n situa?ia de a intra n etapa de completare,...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.385
  • Întrebări: 3.951.322
  • Răspunsuri: 17.641.646
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
The Simpsons

The Simpsons

Ai ras si tu la fazele super amuzante din cel mai lung serial de animatie american? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!

Start quiz
Categorii
  • 651.901 Adolescenţi
  • 55.511 Afaceri & Financiar
  • 22.858 Artă şi Cultură
  • 72.692 Auto & Moto
  • 144.208 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.977 Carieră
  • 20.315 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.849 Conversaţii