TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
Marileena28
în 11 August 2024 | Marileena28 întreabă:

Buna TPU! Ce înseamnă când cineva care nu te urmărește pe Instagram, se uita la story- ul tău? Eu cu persoana respectiva nici nu prea ne cunoaștem, mie personal îmi plăcea de el, posibil...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Iora123
în 11 August 2024 | Iora123 întreabă:

Într- o zi eram într- un autobuz, eu m- am pus mai in mijloc și el s- a pus langa mine. Autobuzul a dat o frana brusca iar fata s- a rotit și au făcut contact vizual cu baiatul. Amandoi se uitau...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
elena0123456789
în 10 August 2024 | elena0123456789 întreabă:

Bună, pot scoate bani de pe steam?

2
Răspunde Raportează
Iora123
în 10 August 2024 | Iora123 întreabă:

Astea sunt semne că vrea sa te facă geloasa? Daca îmbrățișează o fata și se uită la mine când face așa ceva. Daca cu altă fată când vede că se pune un băiat langa mine el se supără,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
izapuneintrebari
în 10 August 2024 | izapuneintrebari întreabă:

Buna TPU! Ma ajuta si pe mine cineva cum naiba fac sa imi apara events urile pe Facebook pentru ca prietenei mele ii apar, dar mie nu și ma frustrează. Mersi!

0
Răspunde primul Raportează
Iora123

Cum îți dai seama că un băiat este îndrăgostit de tine?

1
Răspunde Raportează
Iora123

Dacă un băiat merge cu autobuzul și o fata merge cu tranvaiul în același timp. Tranvaiul are mai multe stați fața de autobuz și fata a mai așteptat și un alt autobuz Și totuși amdoi sau ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Alexapatricia
în 10 August 2024 | Alexapatricia întreabă:

Cum fac să șterg conturile distribuite de mine pe profilul de Instagram? Adică dacă întru de pe al cont la numele de utilizator îmi apare o săgeată în jos și acolo am conturile, dar eu nu mai...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Iora123

Eram într- un autobuz.Eu am intrat prima și din greșeală când mi- am dat ghiozdanul jos am atins un băiat(dar fara să vreau)acesta când s- a asezat a început să se uite insistent la mine, eu...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
HttpsZino
în 10 August 2024 | HttpsZino întreabă:

Salut, mă adresez cu întrebarea : Unde pot găsi o fata cu mintea limpede care nu caută alte relații, care e destul de simpatica, prezentabila oriunde, și căruia i ar placea un tip ( eu ) de...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 August 2024 |

Cum e Colegiul Tehnic Carol 1 din București ca liceu? E ok? Profesorii sunt buni? Colectivul? Cât mai multe detalii aștept

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 August 2024 |

Salut! Cum este Liceul Nenitescu din București? Este un liceu bun? Profesorii cum sunt? Vreau sa aflu cat mai multe, daca se poate! Pro & contra?

4
Răspunde Raportează
Marileena28
în 10 August 2024 | Marileena28 întreabă:

Bună TPU! Atunci când cineva se uita după tine lung cam ce poate însemna? (Ma refer la un tip)

5
Răspunde Raportează
22Ale0
în 10 August 2024 | 22Ale0 întreabă:

Buna, am un comportament ciudat care constă prin mișcarea buzelor iar după îmi sug sângele. Și ori îl închid, ori ma mânjesc cu el. Sau îl pun într- o punga și îl las doar ca mna uneori...? (mai mult)

18
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 August 2024 |

Hei! Vreau un sfat în legătură cu un baiat. Asta vara m- a abordat pentru prima oara, însă atunci l- am refuzat fiindca se vedea ca suntem foarte diferiți, el era foarte imatur, iar eu nu cautam...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 August 2024 |

Salut, am 15 ani si sunt din Baia Mare, cant la chitara si sunt in cautarea de o trupa tot asa de adolescenti. Mai multe detalii in privat...

2
Răspunde Raportează
adam123432
în 9 August 2024 | adam123432 întreabă:

Salut,am 13 ani 185, si 92 de kg și vrreau sa slăbesc până la 60 vreau sa știu dacă nu mai mănânc aproape deloc voi mai crește în înălțime sau nu

6
Răspunde Raportează
croissant
în 9 August 2024 | croissant întreabă:

Ma doare foarte tare inima din partea stângă. De o săptămână am durerea aceea. Mama îmi spune sa mă liniștesc ca mă doare de la supărare ci că s- ar putea să mă îmbolnăvesc mai rău...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Curiozitatimultumesc
în 9 August 2024 | Curiozitatimultumesc întreabă:

Dau funda! ????bună TPU, știți cumva dacă site ul cumparlike este safe? Este un site care contra cost îți bagă follows pe Instagram și mă gândesc dacă nu cumva există posibilitatea să îmi...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
wrldz0alex
în 9 August 2024 | wrldz0alex întreabă:

Salut, merita sa merg la liceu militar? Ma tot gandesc la ce liceu sa merg cu un prieten, si am vazut ca este unul militar aproape de noi (Mereu am fost amandoi atrasi de liceele militare), asa ca am...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
andreea96533
în 9 August 2024 | andreea96533 întreabă:

Buna, dacă mi- am făcut un cont fals pentru a urmări ce postează cineva fără sa fiu nevoită sa ma uit de pe contul meu principal, iar persoana respectiva m- a blocat pe contul fals și îmi apare...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
fanezodo
în 8 August 2024 | fanezodo întreabă:

De unde pot lua un fir de trandafir? Dau la florărie doar un fir?

3
Răspunde Raportează
lariiiisssaaaaa08766
în 8 August 2024 | lariiiisssaaaaa08766 întreabă:

Buna, ma confrunt cu o problema daca ma puteti ajuta, cand vreau sa pun la story pe Instagram poza se intuneca chiar daca ea nu este asa, stie cineva ce pot face?

1
Răspunde Raportează
Anonim165432
în 8 August 2024 | Anonim165432 întreabă:

Daca am 16 ani si sunt in plasament, poate sa imi faca ceva protectia copilului daca sunt gravida? Mentionez ca tutorele meu legal este de acord, poate sa ma ia de la ei?

5
Răspunde Raportează
calinsimo
în 8 August 2024 | calinsimo întreabă:

Credeți că mersul la psiholog/ terapeut te ajuta? Îmi doresc să merg mai departe pe plan sentimental și să nu mă mai simt blocată in trecut... Simt nevoia sa mă descarc să mă confesez sa discut...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Teobubuuu
în 8 August 2024 | Teobubuuu întreabă:

Buna, sunt eleva in clasa a 12a si fac naveta de acasa pana in orasul judet din Suceava. Desi este vara, vin des aici pentru a face pregatire auto. Astazi am vrut sa iau trenul acasa ca de obicei insa...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
mentolol
în 8 August 2024 | mentolol întreabă:

Salut TPU, am 16 ani si am 63kg, sunt cam slab, cine stie ce pot sa mananc sa ma ingras repede sa ajung la 70kg macar? Fara raspunsuri de genul nu trebuie sa te ingrasi.Dau funda

2
Răspunde Raportează
RayKzor51
în 8 August 2024 | RayKzor51 întreabă:

M- a sunat un numar din Cluj și era o doamna care m- a intrebat daca am promovat bacul, m- a intrebat și de alții fosti colegi + altii din alte clase. Mi- a zis ca e un sondaj și ca pot sa refuz ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Miaumiau15
în 8 August 2024 | Miaumiau15 întreabă:

Bună TPU, aș avea nevoie de puțin ajutor.Am o prietenă foarte bună cu care mă văd destul de des și am rămas la ea peste noapte acum 2 zile, trebuie să vă spun ca și eu și ea suntem fete.Se...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 August 2024 |

Am o întrebare, deci este un băiat care mă place rău și mi- a cerut să- i fiu iubita lui și am zis ok, după ceva timp 1- 2 zile am inceput să- l plac rău și după 3 zile îmi spune că el ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Grumyy067316
în 8 August 2024 | Grumyy067316 întreabă:

Am trimis un colet prin olx Și îmi apare la AWB,, în curs de plată ‘’ ce înseamnă? Acea pers nu a plătit sau l-a refuzat? Sau urmează să-mi vină bani

2
Răspunde Raportează
andreea06134
în 8 August 2024 | andreea06134 întreabă:

Sunt fata si persoana pe care o iubesc este tot fata, am o iubita. Eu am 14 ani iar ea 16 si suntem un cuplu de 6 luni. Ne iubim foarte mult si vedem un viitor impreuna dar familiile noastre nu stiu ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
0Dutzu09
în 8 August 2024 | 0Dutzu09 întreabă:

Este matematica de la liceu asemanatoare cu cea din gimnaziu? Ma refer o sa se mai faca in clasa a 11 a E(x) de exemplu? O sa imi mai fie de folos formulele acelea din gimnaziu?

5
Răspunde Raportează
RobertDarcy
în 7 August 2024 | RobertDarcy întreabă:

Daca m-am inscris pentru ajutorul de somaj dupa liceu in luna iulie si acum in august pe 12 depun al doilea dosar, in septembrie primesc banii pe cele 2 luni? Astept raspuns urgent va rog!

2
Răspunde Raportează
DobrescuMatei
în 7 August 2024 | DobrescuMatei întreabă:

Poti cumpara un vape de pe eMAG fiind minor? Stiu ca, curierul iti cere buletinul la livrare, dar poti cere sa ti se livreze la easybox

4
Răspunde Raportează
iamvampire
în 7 August 2024 | iamvampire întreabă:

Salut, intru in clasa a 8 a si trebuie sa ma pregatesc de simulari dar am o intrebare. La matematica, daca din 3 subiecte fac 2 ce nota se pune?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 August 2024 |

De ce aproape toți adolescenții/tinerii români nu suporta muzica kpop? De ce trebuie sa îmi fie rușine ca atunci când cineva de varsta mea mă întreabă ce muzica ascult să spun că kpop? Măcar...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Popescuelen12345
în 7 August 2024 | Popescuelen12345 întreabă:

De ce nu mi s-au format sfârcurile?

7
Răspunde Raportează
Ana670maria
în 6 August 2024 | Ana670maria întreabă:

Hei! Daca am picat bacul la un profil, pot da din nou vara viitoare la alt profil? Spre exemplu, vara asta am dat la materiile de pe mate- info, iar vara viitoare as vrea sa dau la materiile de pe filo...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
AndelinaRoman88kkaa
în 6 August 2024 | AndelinaRoman88kkaa întreabă:

Buna TPU, de cand sunt mica sunt blocata intre 2 stiluri pe care nu stiu sa le aleg. Eu sunt fata, in 2022 am decis ca vreau sa incerc sa fiu masculina asa cum am avut eu mereu in cap si m- am tuns scurt,...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
Andreea201329cu
în 6 August 2024 | Andreea201329cu întreabă:

Buna! Am o problema:)Pe piele imi creste destul de mult par.Eu ma epilez dar dupa 5- 6 zile creste iar si nu mai stiu ce sa fac! Am incercat chiar si variante mai scumpe dar tot nu merge:)Mama a zis ca...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 August 2024 |

Ba eu cred ca adolescentii de 15- 19 ani exagereaza.Adica saruturi, atingeri si alte din astea la varsta asta.Eu am 16 ani si mi se pare putin cam scarbos si cringe ce fac ei.Bine zic eu care nu am avut...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
George234513
în 6 August 2024 | George234513 întreabă:

Salut TPU, as vrea sa inchiriez un apartament sau o camera de hotel pentru noaptea de revelion sa stau cu iubita mea. Faza e ca eu am 16 ani si ea 17. Ne poate acorda cineva pentru o noapte oare daca...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Wtnqdbqrhqr
în 6 August 2024 | Wtnqdbqrhqr întreabă:

Buna, am 13 ani si in ziua a 5 de ciclu nu mi- a curs deloc sange si nici in a 6 si nici crampe nu am avut, dar când ma uitam pe hartia igienica era sange, de ce nu a curs? E vreo problema de...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
crissstinaa
în 6 August 2024 | crissstinaa întreabă:

Eu as vrea sa ma duc la facultatea de informatica, doar ca nu știu dacă contează profilul de la liceu pentru asta, m as duce la mate- info dar e prea multa matematica, eu as fi vrut la stiinte sociale...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Plxiity7
în 6 August 2024 | Plxiity7 întreabă:

Salut, sunt in clasa a 10- a si varul meu a primit 3 contracte in America, South Dakota pe 5 ani, 14 Mii de dolari pe luna. Cand o sa am 18 Ani o sa termin clasa a 11- a. Merita sa plec in vara 2026...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
MarioStrepede125
în 6 August 2024 | MarioStrepede125 întreabă:

Salut. Vreau sa vorbesc despre relația mea de 2 ani. Îmi vine efectiv sa plâng și nu pot să mă abțin. Eu cu iubita ne cunoaștem de 2 ani in care decurs de 1 an jumate am stat în aceeași casă...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 August 2024 |

Poate politia sa ma imobilizeze si sa ma duca acasa dupa ce mi-a sunat parintii invocand motivul ca sunt beat?

7
Răspunde Raportează
andreasicb
în 6 August 2024 | andreasicb întreabă:

Salut, locuiesc la etajul 2 si sunt curios cum as putea sa ies pe geam, dar nu am nici o idee cum sa ies in siguranta

8
Răspunde Raportează
NoName2934
în 5 August 2024 | NoName2934 întreabă:

Fetele inalte sunt atractive? Ma refer la cele de 1, 75-1,80. Nu imi place cum sunt, ma simt prea naspa cand lumea se uita in sus la mine sau se ia de înălțimea mea.

6
Răspunde Raportează
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • tonyc7
    trimisă acum 15 ore

tonyc7 întreabă:

Dacă s- ar legaliza homosexualitatea în România și autoritățile ar acorda toate drepturile comunității LGBT, inclusiv protecție prin lege, cum ați reacționa ca bărbați obișnuiți dacă ...? (mai mult)
    40 răspunsuri
  • Sandu3
    trimisă acum 8 ore

Sandu3 întreabă:

Salut.Ce trebuie sa fac in concret, pas cu pas (daca nu e mult de explicat)pentru a trece de la Windows la Linux? Linux Mint parca asa- i spune.Nu stiu cu ce"se mananca"acest sistem de operare dar se ...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • Bogdan80
    trimisă acum 17 ore

Bogdan80 întreabă:

Daca am intrerupt tratamentul si medicul mi-a pus diagnosticul de schizofrenie paranoida pot sa vorbesc cu persoane din trecut in mintea mea si sa ii aud vocile in timp real?
    6 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 16 ore

tonyc7 întreabă:

De ce unii bărbați, gen Victor Pițurcă, nu albesc absolut deloc, chiar dacă înaintează în vârstă? E chestie de genetică sau există și anumite trucuri care pot preveni albirea părului? ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.730
  • Întrebări: 3.953.156
  • Răspunsuri: 17.653.992
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 37 minute
Ce zici de un quiz?
Matematica distractiva

Matematica distractiva

Esti tare la mate? Hai sa vedem cate puncte obtii la testul nostru de matematica distractiva!

Start quiz
Categorii
  • 652.021 Adolescenţi
  • 55.571 Afaceri & Financiar
  • 22.870 Artă şi Cultură
  • 72.808 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.060 Carieră
  • 20.343 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.138 Conversaţii