TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mester_Erika_2002
în 7 Iulie | Mester_Erika_2002 întreabă:

Doresc sa adopt papagal mare

4
Răspunde Raportează
COSMINAA1
în 2 Iulie | COSMINAA1 întreabă:

Bună! Pot vinde brățări din elastice la școala de vară sau școala normală în pauze? De 3-5 lei. Vă rog să-mi răspundeți cât mai repede.

5
Răspunde Raportează
RobertaD222
în 1 Iulie | RobertaD222 întreabă:

Buna, am adoptat o pisică și vreau să știu dacă este necesar să dețin carnet de sănătate sau pașaport pentru a călători cu trenul CFR, în zona în care locuiesc eu nu există vreun cabinet...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
UnchiulRamiz
în 24 Iunie | UnchiulRamiz întreabă:

A mai luat cineva pentru câine pastila pentru purici căpușe și altele? E Eficienta ca pipeta sau mult mai ok?

5
Răspunde Raportează
SilverSigma
în 20 Iunie | SilverSigma întreabă:

Salut! Am un acvariu de 60l cu carași echipat cu filtre si pompa de aer si lumina submersibila dar carasii mei se tot ingramadesc într- un colt pe fundul apei, va rog sa imi spuneți care ar putea fi...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
malinadvd
în 18 Iunie | malinadvd întreabă:

Mi- am luat un iepuraș, are 2 luni, știu că durează ceva până îl pot mângâia și devine jucăuș, acum de abia se obișnuiește, dar pentru cei care aveți iepurași, care a fost experiența...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Emmmmmanuela
în 17 Iunie | Emmmmmanuela întreabă:

E normal ca bichonul meu sa aiba albastru deschis in jurul pupilei?(pe marginea pupilei si pe partea alba a ochiului), mai are si o pata mica maronie, tot pe partea alba a ochiului si inca ceva, cand...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Holbea_Mihaela_1976
în 16 Iunie | Holbea_Mihaela_1976 întreabă:

Aseară a dispărut și pisica mea, o fetita, am găsit- o la ușă mea anul trecut în frig, avea în jur de 2 saptamani. Acum are in jur de 6 luni, nu stiu cum s- a furisat, nu înțeleg. Ea era...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
VladDan59
în 15 Iunie | VladDan59 întreabă:

Unei nimfe de aproximativ 2 ani i-am cumpărat o cadita. Credeti ca este utila? Papagalul nu pare sa o aprecieze.

2
Răspunde Raportează
Ferii
în 12 Iunie | Ferii întreabă:

Salut, ca si hobby mai pun bilete pe superbet pe sporturi asa de plictiseala, intrebarea mea este daca exista un grup sau ceva unde sunt coduri cu bilete si care sa fie macar 50% câștigătoare? Dau...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
cenache
în 7 Iunie | cenache întreabă:

Bună seara, Am călcat pe burtică un pisoi de 6- 7 săptămâni, a făcut ceva caca după aproximativ 5 min, fără sânge sau alte chestii, se mișcă daca îl iau în brațe sau dacă îl pun ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
dor1234
în 5 Iunie | dor1234 întreabă:

Câinele meu are o mâncărime la o lăbuțe din spate și nu mănâncă de 2 săptămâni. Este rău, nu accepta pe nimeni și nu știu ce sa fac.

3
Răspunde Raportează
Lala1982
în 4 Iunie | Lala1982 întreabă:

Pisica mea are insuficienta renală! Este pe tratament, azovet și pronefra. O zi mănâncă, una nu. Mâncare renală nu mai vrea deloc, nici nu a prea vrut, mereu fugea la mâncarea celorlați. Sta...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Irina1233
în 30 Mai | Irina1233 întreabă:

Buna ziua! Am 2 pisici (una de 9 ani si una de 10 ani). Ele au fost tinute numai in apartament de cand le am. Acum avem copilasi și unul dintre ei este alergic la parul de pisica, asa ca nu le mai...? (mai mult)

22
Răspunde Raportează
Expionut12
în 30 Mai | Expionut12 întreabă:

Am o pisicuță de mai puțin de 2 luni și e foarte jucăușă. Problema e că mă zgârie și mă mușcă destul de des pe mâini când ne jucăm. Știu că e normal să fie activă la vârsta asta, ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Miha2520304050100
în 27 Mai | Miha2520304050100 întreabă:

Buna ziua iubitori de animale. Am o cățelușa in vârstă de 5 ani, dar din păcate nu o mai pot tine. Are toate vaccinurile făcute, este deparazitată. Stau la bloc, este agresiva, ea nu era așa,...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Danykmz
în 26 Mai | Danykmz întreabă:

Salutare TPU, am doi căței miculuti 4- 5 luni au..si recent mi- a murit un cățel nu știm cauza dar avea stări de voma, lipsa de apetit și nu se mai mișcă de la loc decât mai bea câteodată...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
LucaBike76
în 26 Mai | LucaBike76 întreabă:

Ce sa îmi iau că prima drona? DJI neo sau DJI mini 4k?

4
Răspunde Raportează
LucaBike76
în 26 Mai | LucaBike76 întreabă:

Daca am un pui te coțofană in curte de 4-5 zile și nu a zburat până acum ce sa fac? Pisicile ii dau roata și părinți stau toată ziua și se uită la el

1
Răspunde Raportează
IulianaPaulaTofalvi
în 26 Mai | IulianaPaulaTofalvi întreabă:

Bună! Cățeaua mea așteaptă puiuți. Trebuie să fete. Dacă nu o sa fiu acasă în acel moment. Nimeni. Trebuie sa plec la doctor. Și dacă fată cât sunt plecată? Ce fac? Îmi zice cineva?

2
Răspunde Raportează
Balicescu_Alex_1997
în 25 Mai | Balicescu_Alex_1997 întreabă:

Salut, care este sezonul obletelui de prins?

3
Răspunde Raportează
Roman_Cristi_1987
în 18 Mai | Roman_Cristi_1987 întreabă:

Salut! Am un bichon bolognese în vârstă de 6 anii sănătos pe care nu vreau să- l mai țin, a- și vrea să- l dau la cineva spre adopție sau la un adăpost de animale undeva și nu știu unde!?...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ianuss
în 17 Mai | Ianuss întreabă:

Motanul meu a venit ieri intepat la fund dupa ce s-a intors de afara. oare de la ce? acum isi tine coada in jos

9
Răspunde Raportează
Lala1982
în 14 Mai | Lala1982 întreabă:

Vreau sa prind o cățelusa de pe stradă, să i- o dau unei colege, dar este foarte speriată, ii dau mâncare și nu vine să mănănce pana nu mă îndepărtez de ea. Am încercat și cu cușcă ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
VladDan59
în 14 Mai | VladDan59 întreabă:

Am cumpărat pentru nimfa 2 batoane kracker dar nu pare deloc interesat. Ce să-i fac? Multumesc

1
Răspunde Raportează
Idk296230
în 13 Mai | Idk296230 întreabă:

Salut, TPU! Am văzut un pui de cățel în brațele cuiva, nu avea ce face cu el, și decât să moară sau să se chinuie, l- am luat eu, i- am dat puțină mâncare de pisici, că câine nu aveam,...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
mariusalex2019
în 11 Mai | mariusalex2019 întreabă:

Ce păsări exotice cunoașteți? Vreau sa-mi iau pereche

5
Răspunde Raportează
Susu72h2bwbwbqbqbbqnqm1
în 10 Mai | Susu72h2bwbwbqbqbbqnqm1 întreabă:

As vrea sa-mi cumpar un amstaff in vârstă de un an. Credeți ca s-ar obișnui cu mine?

1
Răspunde Raportează
Ionut0909
în 10 Mai | Ionut0909 întreabă:

Pisica mea tocmai a născut și unul din pui are lăbuțele din spate întoarse spre interior chiar și când se târăște. Mama e tânără la prima naștere.

2
Răspunde Raportează
Lunabritish
în 8 Mai | Lunabritish întreabă:

Bună ziua.Am un british de 1 an și 4 luni, care are 4 pui de o săptămână.De doua zile și- a luat un obicei și ia un pui în gura, când nu o vede nimeni și pleacă cu el după canapea.Este când...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Popilopi
în 6 Mai | Popilopi întreabă:

Buna ziua! Am gasit un catel maxim 3 luni pe camp, plin de carcioabe. I- am dat pastila de deparazitare si picaturi paraziti externi. Dupa cat timp pica carcioabele? Duminica a mancat f putin, ieri ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
User201
în 5 Mai | User201 întreabă:

Am o întrebare! Am un motan sterilizat dar nu face la litieră, face doar pe hainele mele sau unde dorm eu. Am vorbit cu un veterinar și mi- o explicat ca pisicile pot face chestiile astea și din...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
User201
în 5 Mai | User201 întreabă:

Am o întrebare. Am un motan sterilizat, dar nu face la litieră, face doar pe hainele mele sau unde dorm eu. Am vorbit cu un veterinar și mi- o explicat ca pisicile pot face chestiile astea și din...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
andreea1134
în 4 Mai | andreea1134 întreabă:

Buna ziua! Am un caine de 13 ani care de ieri a inceput sa planga atunci cand vrea sa se urce in pat si cand se misca. Nu imi dau seama de la ce face asa pentru ca m- am uitat de rani exterioare si nu ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
doglover2000
în 3 Mai | doglover2000 întreabă:

Pisica mea se scarpina la urechi. Stiti ce ar putea avea? Ramane si fara par pe ureche :(

5
Răspunde Raportează
Geo200471
în 2 Mai | Geo200471 întreabă:

Cum se numesc betele cu care se împletește sau croșeteaza? Din cate mi-a spus mama croșetatul și împletitul sunt 2 activita cu bete diferite

9
Răspunde Raportează
VladDan59
în 2 Mai | VladDan59 întreabă:

Bună ziua. Bichonul fiului meu, în vârstă de 2 ani, iși face nevoile în casa și apoi mananca ce a făcut. Cum îl poate dezvata? Multumesc

3
Răspunde Raportează
12345andry
în 1 Mai | 12345andry întreabă:

Buna! Am o întrebare legata de perusul meu. E o femela mai exact. Aceasta depune oua dar NU CRED ca a fost calcata (deși sta in colivie cu un mascul). Cred ca in total a depus vreo 4- 5. Primul am încercat...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AlexandraN21
în 27 Aprilie | AlexandraN21 întreabă:

Buna ziua, Vreau sa imi achizitionez un catelus de pe site-ul Bucuria Casei. A cumparat cineva de la ei cățeluși? Sunt de incredere? Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

1
Răspunde Raportează
Demetria2001
în 25 Aprilie | Demetria2001 întreabă:

Salut TPU! Puteți să mă ajutați și să mă sfătuiți în legătură cu pierderea unui iepure? Ieri seară l- am pierdut deoarece cineva a deschis poarta care duce spre un câmpuleț din care poate...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
IoanZah
în 18 Aprilie | IoanZah întreabă:

Este adevarat ca un motan face pui cu o iepuroaica si au cozile mai lungi. Sunt martorul acestui fenomen!

10
Răspunde Raportează
frato
în 17 Aprilie | frato întreabă:

Buna seara as avea si eu o intrebare am un ou de gasca daca nu am incubator cum pot sa ii fac oului caldura)) sau la ce temperatura trebuie tinut oul tin sa mentionez ca ii a doua zi a lui de cand a fost...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 12 Aprilie | LisaJulie întreabă:

Un cățel dacă vede alți câini ca sare la poarta în fața mașinii, va face automat același lucru? Nu mai poate fi dezvatat de acest obicei?

2
Răspunde Raportează
Telen
în 12 Aprilie | Telen întreabă:

Buna, cum pot face un caine sa fie agresiv cu strainii ( sa faca paza) pui 3 luni si adult 2 ani Astept pareri/experiente / metode traditionale ( exclus prin violenta)

3
Răspunde Raportează
vladutzubys
în 11 Aprilie | vladutzubys întreabă:

Bichonul meu tremura in stanga si dreapta in timp ce doarme are ceva grav mentionez ca e de rasa white frise

3
Răspunde Raportează
ma0414testosica
în 10 Aprilie | ma0414testosica întreabă:

Am si eu o testoasa micuta de aproape 3 ani, am observat ca in ultimele zile nu a mai mancat si nu- si misca picioarele din spate. Sta in acvariu cu insula incalzitor si lumina pe ea. Ce- mi recomandati...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Cornelia14394028
în 8 Aprilie | Cornelia14394028 întreabă:

Buna Ziua!,am gasit asta in acvariul broastei mele testoase, ma poate lamurii cineva ce sunt?! Multumesc (sunt ca niste icre dar sunt foarte ciudate.Nu merge sa pun poza.

1
Răspunde Raportează
wolverinereal
în 5 Aprilie | wolverinereal întreabă:

Bună! acum 10 zile pisica mea a născut, care țin sa zic ca nu era a mea, dar s- a obișnuit si stătea numai la noi. totul a mers bine până ieri când pisica mama a plecat si nu a mai venit si încep...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Aprilie |

Bună seară! Cineva din Oradea nu știe cât este prețul pentru a juca bowling în Lotus Center

2
Răspunde Raportează
NicholasDaniela
în 3 Aprilie | NicholasDaniela întreabă:

Buna ziua, pisica mea care a stat la mine aproape un an de zile alaltăieri a sărit pe geam noi locuind la bloc la parter și a zbughit- o cat au ținut- o picioarele! Credeți că mai am șanse să ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • danpopa777
    trimisă acum 21 ore

danpopa777 întreabă:

Care e cea mai buna investitie pe care pot sa o fac cu 300 de lei?
    27 răspunsuri
  • IonelFlorianUrzica
    trimisă acum 8 ore

IonelFlorianUrzica întreabă:

Este chiar atat de greu sa te apuci de o afacere fără sa ai studii superioare? Eu dacă am sprijinul iubitei mele, al unor prieteni, mai știu și niște cunoscuti mai vechi care au experienta în ...? (mai mult)
    21 răspunsuri
  • IonelFlorianUrzica
    trimisă acum 8 ore

IonelFlorianUrzica întreabă:

Imaginați- va următoarea situație! Un băiat și o fata mint de ani de zile ca au iubita, respectiv iubit, doar pentru ca lor le este rușine sa spună ca încă nu sunt pregătiți sa aibă o relație...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • danpopa777
    trimisă pe 16 Iulie

danpopa777 întreabă:

Va salut barosanilor! Voi cum faceti niste banuți vara asta? (în afara de salariu)
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.580.155
  • Întrebări: 3.948.178
  • Răspunsuri: 17.619.273
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 39 minute
Ce zici de un quiz?
Supernatural

Supernatural

Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!

Start quiz
Categorii
  • 651.642 Adolescenţi
  • 55.405 Afaceri & Financiar
  • 22.851 Artă şi Cultură
  • 72.483 Auto & Moto
  • 144.146 Beauty & Fashion
  • 16.480 Benzi desenate
  • 54.852 Carieră
  • 20.268 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.411 Conversaţii