TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Afaceri & Financiar

Afaceri & Financiar

• 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
ChiseNicolaeRadu
în 30 Ianuarie | ChiseNicolaeRadu întreabă:

Nu mai am nr de telefon pe care am contul paypal și nu ma pot loga în paypal și nu pot sa îl schimb, nu imi da voie. Ce sa fac?

2
Răspunde Raportează
Hdani
în 30 Ianuarie | Hdani întreabă:

Pot depune în România intr-un cont bancar monede euro? Dacă da, la ce banca as putea? Doream sa le schimb dar am sunat la bănci și niciuna nu le primește? Mulțumesc pentru răspunsuri

4
Răspunde Raportează
Anonim123i
în 30 Ianuarie | Anonim123i întreabă:

Bună ziua! Am o întrebare. Eu caut un loc de muncă și nu- mi găsesc un domeniu în care să mă regăsesc. Am 0 experiență Aș vrea să întreb cam în ce constă să fii manager vânzări,...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
AnonimXnX
în 30 Ianuarie | AnonimXnX întreabă:

Salut, care ati fost la munca in Spania la portocale, cum este? As vrea si eu sa merg dar in comentarii spun ca nu te alegi cu nimic.

2
Răspunde Raportează
Cashlerguy
în 30 Ianuarie | Cashlerguy întreabă:

Este profil de sudor la CFR?

1
Răspunde Raportează
Christian_Kuttesch_2000
în 30 Ianuarie | Christian_Kuttesch_2000 întreabă:

Vreau să cumpăr un teren în valoare de 25.000€, bani îi am cash dar va trebui să îi depun pe cont ca să îi transfer proprietarului, vor trebui justificați bani?

5
Răspunde Raportează
DrugaAdrian
în 30 Ianuarie | DrugaAdrian întreabă:

După cât timp apar la ANAF?

4
Răspunde Raportează
constantin35t
în 29 Ianuarie | constantin35t întreabă:

Salut. Imi poate recomanda cineva o platforma pentru vanzare? Am o firma, insa nu am reusit sa vand pe eMAG, vand produse handmade, decorari si m- ar interesa o platforma serioasa si usoara pentru...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Miruna1000002
în 29 Ianuarie | Miruna1000002 întreabă:

Buna! La locurile de munca remote, mai e nevoie sa mergi la medicina muncii pentru fisa medicala?

3
Răspunde Raportează
emparaschiv
în 29 Ianuarie | emparaschiv întreabă:

Salut! Ce cheltuieli sunt pentru cei care au un PFA in domeniul frizeriei?

2
Răspunde Raportează
Gabbriell
în 29 Ianuarie | Gabbriell întreabă:

Buna ziua, ce comisioane sunt la BT pentru cardul salariu? M- am uitat la ei pe website si nu prea am inteles mai nimic. Detin card visa classic la BT si nu mai stiu daca mai e comision. Si daca e comision...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Alex9188
în 29 Ianuarie | Alex9188 întreabă:

Salutări, are cineva cont la Excelbet și dacă a avut retrageri vă rog să-mi spuneți și mie în cat timp ati scos banii?

1
Răspunde Raportează
Anonimms128
în 28 Ianuarie | Anonimms128 întreabă:

Bună TPU, ofer funda. Dacă îmi face cineva un transfer la bancă din Germania euro în cont de lei îi pot scoate din bancomat sau trebuie să merg la bancă? Intră azi sau vă rog să- mi explice...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Rersh
în 28 Ianuarie | Rersh întreabă:

Buna ziua! Daca am fost șofer de Uber/Bolt la o flota, dar fara contract de munca și am primit banii cash mereu, mai este necesar să plătesc taxe și impozite la ANAF pentru venit? Nu am semnat nimic...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
TimisagSamirTiberiu
în 28 Ianuarie | TimisagSamirTiberiu întreabă:

Salut! Am spațiul necesar(acasă), as dori să pun 2 aparate de box (aparate de lovit cu pumnul), imi puteți spune va rog de ce acte am nevoie? Menționez că am SRL pe activități sportive....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
chipirliu42
în 27 Ianuarie | chipirliu42 întreabă:

Bună seara.Am o firma de constructii de 4 ani, as vrea sa deschid o cafenea, care sunt avantajele sa o fac pe firma de constructii? Sau deschid o firma separata? Va mulțumesc!

3
Răspunde Raportează
Nondualistul
Întrebare recomandată în 27 Ianuarie | Nondualistul întreabă:

Eu și iubita mea vrem să ne punem măcar o parte din bani la comun. Cum facem să avem amândoi acces la acei bani și să vedem pe ce sunt cheltuiți? Nu vrem să îmi dea datele cardului ei sau să...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Adi1987
în 27 Ianuarie | Adi1987 întreabă:

Asa ceva nu mi s- a mai intamplat, deci am comandat ceva de pe OLX saptamana trecuta, luni am dat comanda, au trecut 2 zile si nimic, joi am primit mesaj si in mesaj zicea ca, comanda se livreaza ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Ianuarie |

Buna ziua. Am mai multe credite de la banci si de la IFN- uri, am fost la Banca Transilvania sa fac o refinantare pentru toate creditele pe care le am sa le aduc la Banca Transilvania. S- a aprobat....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Shyrooo
în 27 Ianuarie | Shyrooo întreabă:

Salut! Stiu ca o sa se faca misto sau o sa fiu luat in ras dar trebuie sa gasesc cumva un raspuns la aceste intrebari. Daca vrei sa fii un daytrader in Romania, ce taxe trebuie sa platesti? (Si...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
missara21
în 27 Ianuarie | missara21 întreabă:

Buna tuturor! Am trimis un colet ramburs iar din greșeală am uitat sa specific suma. Respectiva persoana l- a ridicat și acum nu mai răspunde pentru a- mi restituii banii. Am datele respectivului. ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Anylas
în 27 Ianuarie | Anylas întreabă:

Bună ziua! Am primit niște bani pe PayPal, o sumă mică… banii încă apar în " sume reținute " după aproximativ 12 ore În cat timp vor apărea în sold? O altă întrebare dacă mă puteți...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
catalin121231
în 27 Ianuarie | catalin121231 întreabă:

Tehnician în activități economice ce salariu are când termină liceul? Dar facultatea? Și dacă este mic îl mai pot creste, adică ce as putea deveni să-l cresc considerabil?

2
Răspunde Raportează
Andirel
în 26 Ianuarie | Andirel întreabă:

Salut, am trimis un calculator prin olx, baiatul a verificat comanda si a acceptat- o si dupa mi- a facut plangere la politie, dar politia nu mi- a facut nimic, el a primit banii inapoi si nu vrea ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Guerita29
în 25 Ianuarie | Guerita29 întreabă:

Dacă eu vând la o firmă un bun prin borderou de achiziție. Eu fiind persoană fizică, trebuie să plătesc ceva la finanțe?

2
Răspunde Raportează
Sebastian8473
în 25 Ianuarie | Sebastian8473 întreabă:

Salutare tuturor! Am și eu o întrebare Un ifn nu ar trebui sa dea o raportare cat mai exacta la biroul de credit? Dacă eu achit lunar 2.000 de lei, asta fiind rata cu tot cu dobanda, nu ar trebui...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonimbuc21
în 25 Ianuarie | anonimbuc21 întreabă:

Salut Cei ce aveți cont la salt bank Când ați comandat cardul Trebuie ceva plătit? Și care e faza Am înțeles ca la înregistrare cu un cod Primești până în 200 lei Cum se...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Ianuarie |

Bună am auzit ca nu mai merge să te muți în Anglia, doar să vizitezi, este adevărat?

8
Răspunde Raportează
Pixan
în 24 Ianuarie | Pixan întreabă:

Aș dori să amanetez un ceas de 8-900€.Cam ce preț aș lua?

6
Răspunde Raportează
gabilaur13
în 23 Ianuarie | gabilaur13 întreabă:

Salut TPU! Aș fi interesat să fac un împrumut în bancă, în jur de 100.000€ pentru a construi o casă. Aș avea nevoie de câteva informații, ce tip de credit este cel mai bun? Și de ce? (...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Darius199104
în 22 Ianuarie | Darius199104 întreabă:

Bună ziua. Fac Mining de ceva timp! Am reusit sa acumulez 1. 342400 BTC, problema este ca nu pot transfera krypto in portofelul meu deoarece ……? Vă mulțumesc

4
Răspunde Raportează
Robert666Dan
în 22 Ianuarie | Robert666Dan întreabă:

Salut, are idee cineva câți bani se ofera in fiecare luna pe cele 3 luni de practica la Pompieri din sursa externa?

1
Răspunde Raportează
Bipolaru21
în 22 Ianuarie | Bipolaru21 întreabă:

Am primit azi două apeluri telefonice de la niște numere de Romania, în care îmi vorbea robotul despre un sistem de investii, evident că am închis imediat apelul, credeți că dacă am răspuns...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Elide
în 22 Ianuarie | Elide întreabă:

Bună TPU, am o întrebare, dacă doresc să cumpăr un apartament cum este mai indicat prin agenții sau direct proprietar? Se poate da țeapă la cumpărarea unui ap? Multe din imagini par a fi trucate...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
VerginicăVacăGrasă
în 22 Ianuarie | VerginicăVacăGrasă întreabă:

Hey lume, am o dilema care nu ma lasa sa dorm. De ce antrepenorii si oamenii care au propriile firme sunt oameni zgârciți?

5
Răspunde Raportează
SarajArabela
în 22 Ianuarie | SarajArabela întreabă:

As dori sa deschid un magazin alimentar, ce franciza imi recomandati? Disponibilitate capital 30000 euro.

4
Răspunde Raportează
EyeCandy12132342r2
în 21 Ianuarie | EyeCandy12132342r2 întreabă:

Am o problemă. Deci, eu mi- am făcut un card împreună cu tutorele meu la paisprezece ani (minor fiind) pentru bursa școlară alea alea. Pentru ca eram minor, Banca Transilvania a zis ca trebuie ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Mariand67
în 21 Ianuarie | Mariand67 întreabă:

Salut, daca vreau sa alimentez un card revolut cu bancnote in ce banca se poate face?

2
Răspunde Raportează
Amaliasorina
în 20 Ianuarie | Amaliasorina întreabă:

Bună! Sunt clasa a 8a și ași vrea după ce termin clasa a8a să merg la liceul economic, îmi poate spune cineva ce meserie se poate continua dacă ai liceul economic făcut, adică ce poți deveni...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Twister09
în 20 Ianuarie | Twister09 întreabă:

Bună, cati bani mai iau în mana, pe vreo 4 zile libere de concediu medical cu 75 %. Salariul net este de 3150 lei și salariu brut de 5547. Cati bani mai iau în mana?

1
Răspunde Raportează
Andrei5001737
în 20 Ianuarie | Andrei5001737 întreabă:

Salut tuturor, de curand vreau sa fac transport persoane Germania Romania, am zis sa încep cu masina personala două trei curse sa vad dacă am oameni (a6c7 + remorcuta) dar oameni 0 :)) dacă as ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Ianuarie |

Buna ziua. As vrea sa imi fac un card ca sa imi pot baga pensia, m-am saturat sa tot stau acasa sa astept sa imi vina postasul cu pensia, si vreau sa stiu cum sa pot baga pensia pe card?

4
Răspunde Raportează
Gigi34
în 20 Ianuarie | Gigi34 întreabă:

Bună ziua. Vreau sa incep niște investiții cu Binance și am înțeles că trebuie să fac niște acte la ANAF precum că trebuie să dau 10% pe venit. Binance intră la criptomonede? Este un formular...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
zbantdanut
în 19 Ianuarie | zbantdanut întreabă:

Salutare! Doresc să îmi deschid o firmă de închirieri auto, în viitor. Și aș dori să știu, dacă se retează afacerea asta în România, și ce mașini sunt m- ai ok, la costuri de întreținere. ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Aditu94
în 19 Ianuarie | Aditu94 întreabă:

Salutare tuturor, Poate sa ma ajute careva cu biste sfaturi? Am achizitionat o remorca de 750kg ‘asa maxima admisa in acte cu tot cu greutatea ei per total, desi o folosesc pentru treburile casnice,...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
raperul99
în 19 Ianuarie | raperul99 întreabă:

Buna seara, vreau sa inchiriez o casa pentru o petrecere pe parioada 22- 23 pe 23 sa plec gen la 12 sa dau bani, dar nu inteleg cum domnul respectiv imi spune ca nu pot plati un avans sau toti bani odata,...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
RaresLuca
în 19 Ianuarie | RaresLuca întreabă:

Pot sterge istoricul tranzactiilor in aplicatia brd?

5
Răspunde Raportează
User0987654321
în 19 Ianuarie | User0987654321 întreabă:

Salut, cand incerc sa ma conectez la contul meu Paypal (am verificare prins sms), nu primesc nici un sms de confirmare pe telefon, si imi spune "Nu reușim să- ți confirmăm identitatea". Am cautat...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
WallzRUp
în 19 Ianuarie | WallzRUp întreabă:

Bună ziua/seara. În viitor aș dori să- mi cumpăr o garsonieră. Ce trebuie luat în considerare, care sunt pașii de urmat? Sunt curios să aflu ce are fiecare(adică voi) de spus legat de ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Gabidan2000
în 18 Ianuarie | Gabidan2000 întreabă:

Bună seara! Vreau să aplic la Programul StartUp Nation. Zice ca obții 250000 lei nerambursabili. Zice ca ai o contribuție proprie de minim 10%. Nu înțeleg care este treaba cu acest minim 10%. ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alin5644466
    trimisă acum 23 ore

Alin5644466 întreabă:

Salutare, nu stiu categoria. Am nevoie urgent de ajutor am luat sala de permis auto cu 22 si cel de acolo a zis ca daca iau sala nu fac nimic si ies si imi iau lucrurile. Faza e ca nu m- am programat...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • justnme04
    trimisă acum 23 ore

justnme04 întreabă:

Am luat ieri seara o pereche de adidasi de la diechmann de la mall si azi i- am purtat mai bine si imi sunt cam stramti si as vrea sa ma duc in seara asta sa- i returnez sa- mi dea o marime mai mare cu...? (mai mult)
    7 răspunsuri
  • Graim
    trimisă acum 3 ore

Graim întreabă:

Locuiesc la bloc si in fiecare seara miroase a tigara in baie, numeni nu fumeaza. Ce se poate face daca vecinul de bloc cu un etaj mai jos o face? Cum sa se rezolve situatia data fara stres si...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • TanaseEvelina
    trimisă acum 13 ore

TanaseEvelina întreabă:

Am si eu o nelămurire pe 3 noiembrie am facut un test de sarcina a fost negativ pe 12 am facut altul neavand menstruatie de 4 zile si este negativ azi am fost la eco dar sarcina nu este vizibilă sa nu...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.690
  • Întrebări: 3.953.097
  • Răspunsuri: 17.653.567
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 48 minute
Ce zici de un quiz?
American Pie

American Pie

Cat de multe iti mai amintesti de Nadia, Jim sau Sherminator? Hai sa vedem!

Start quiz
Categorii
  • 652.015 Adolescenţi
  • 55.570 Afaceri & Financiar
  • 22.870 Artă şi Cultură
  • 72.806 Auto & Moto
  • 144.234 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.057 Carieră
  • 20.343 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.129 Conversaţii