TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Afaceri & Financiar

Afaceri & Financiar

• 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
Balama
în 7 Septembrie 2024 | Balama întreabă:

Buna ziua! Recent am preluat o firma fara datorii, profit peste 10000 lei/luna, totul ok. Ideea este ca eu, ca persoana fizica, sunt in biroul de credit din 2020, cu o datorie de 900 lei. Intrebarea...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Deniio12
în 7 Septembrie 2024 | Deniio12 întreabă:

Salut, ma gandeam sa aplic pentru un job la Carturesti. Care sunt experientele voastre cu ei? Deconteaza transportul? Cate ore are o tura?

1
Răspunde Raportează
Ucnevatac
în 5 Septembrie 2024 | Ucnevatac întreabă:

Salut. M- am angajat necalificat la o societate din asta mare cu SA langa nume si iau salariu decent. Invat la ei domeniul electricii si electromecanicii. Posibil sa bat spre 5 cifre peste cativa ani,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
alextati
în 5 Septembrie 2024 | alextati întreabă:

Salut, am 18 ani, este posibil sa iau un produs in rate?

3
Răspunde Raportează
maphiotul
în 5 Septembrie 2024 | maphiotul întreabă:

Salutare. Are ceva valoare moneda de 500 de lei cu eclipsa? Mersi

10
Răspunde Raportează
Bogdanjbc
în 5 Septembrie 2024 | Bogdanjbc întreabă:

Buna ziua! De platforma NOON stie cineva ceva?

8
Răspunde Raportează
ManescuRazvan
în 5 Septembrie 2024 | ManescuRazvan întreabă:

Salut! A folosit cineva platforma www.noonsu.com?

3
Răspunde Raportează
Christianenache
în 4 Septembrie 2024 | Christianenache întreabă:

Salutare, ce documente imi trebuiesc pentru infiintarea IF?

1
Răspunde Raportează
Cerusbaoe
în 4 Septembrie 2024 | Cerusbaoe întreabă:

Bună ziua! Vreau și eu niște informații, vreau să- mi îmi deschid o firmă de curățenie pentru constructii. Dar nu știu de unde să încep, știu ce unelte îmi trebuie dar nu am nici o idee ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Christianenache
în 4 Septembrie 2024 | Christianenache întreabă:

SAlutare TPU! Am o intrebare. Daca tata are SRL si vrea sa faca si un IF ii vor creste taxele pe langa cele de la IF? Mai trebuie sa si faca inregistrare fiscala? Multumesc

6
Răspunde Raportează
AlexandraN21
în 4 Septembrie 2024 | AlexandraN21 întreabă:

Vreau să îmi fac cont de Revolut, dar nu știu ce tip de card să aleg. Dacă vreau doar să fac plăți sau transferuri cu el, ce tip de card îmi recomandați. Și care sunt costurile aferente? ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Qazws
în 4 Septembrie 2024 | Qazws întreabă:

Buna! Pentru cei care ati fost plecati cu Work&Travel, imi puteti spune cum imi pot transfera banii (taxele) de pe contul bancar de US Bank pe un cont de Wise sau Banca Transilvania?

2
Răspunde Raportează
Rredhead8
în 4 Septembrie 2024 | Rredhead8 întreabă:

Bună ziua, ce păreri pro și contra aveți despre site-ul de e-commerce Go-mag? Mulțumesc

2
Răspunde Raportează
Ioanaryeiwweruip
în 4 Septembrie 2024 | Ioanaryeiwweruip întreabă:

Salut! Mi- am înființat recent un PFA, am depus dosarul pentru înființarea punctului de lucru la registrul Comerțului iar dosarul mi se eliberează de abia într- o săptămână. În câteva zile...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
clau29
în 4 Septembrie 2024 | clau29 întreabă:

Dacă am șters din magazin play opțiunea plati și abonamente cardul nu mi se va mai retrage acea suma de pe card de comerciantul google payments ld Dublin?

1
Răspunde Raportează
Andreeacrac
în 4 Septembrie 2024 | Andreeacrac întreabă:

Dacă reinstalez aplicația Raiffeisen Bank se șterge istoricul tranzacțiilor?

5
Răspunde Raportează
Levi123
în 3 Septembrie 2024 | Levi123 întreabă:

Salutare,Voiam sa stiu daca am un credit pe 15 ani o locuinta, mai pot face si alt credit pentru inca o locuinta?

2
Răspunde Raportează
Andrei5001737
în 3 Septembrie 2024 | Andrei5001737 întreabă:

Salutare TPU, cu un salariu de 4500 lei având 20 de ani și 6 luni muncite continuu + cu girant, am șanse să iau un credit de nevoie de personale de 20.000€?

12
Răspunde Raportează
hitmanstyle97
în 2 Septembrie 2024 | hitmanstyle97 întreabă:

Buna, as dori sa aflu mai multe despre subcontractori ce lucra la firmele de curierat. As dori niște sfaturi la care firma de curierat ar fi cel mai ok sa încep. Puține detalii despre sumele încasate,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alin743007
în 2 Septembrie 2024 | Alin743007 întreabă:

Bună ziua! Care este programul de lucru pentru un supraveghetor de săli de jocuri?

5
Răspunde Raportează
BoOg1e4
în 2 Septembrie 2024 | BoOg1e4 întreabă:

Salutare, doresc sa fac primul imprumut/ credit de nevoi personale. Pe aplicatie zice ceva de dobanda minima, dobanda maxima si DAE. Din ce am reusit sa googl- esc dae inseamna dobanda anuala efectiva...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Mihai_Catalin_1991
în 2 Septembrie 2024 | Mihai_Catalin_1991 întreabă:

Cum pot debloca un cont PayPal dacă nu mai am același număr de telefon. Răspunsul tău aici...

1
Răspunde Raportează
MamaligaLaTuci
în 1 Septembrie 2024 | MamaligaLaTuci întreabă:

Neața,știe cineva ce joburi poți sa ai cu 8 clase? Nu mai vreau sa ma duc la școală ca e prea stresant

7
Răspunde Raportează
Oana404
în 1 Septembrie 2024 | Oana404 întreabă:

Bună ziua, as dori sa știu dacă este posibil sa fac un magazin mixt și un bar în același spațiu pe aceeași firmă.Țin să menționez că am un s.r.l. si am toate codurile caen care îmi permit...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Rutmegami3
în 1 Septembrie 2024 | Rutmegami3 întreabă:

Care sunt cele mai bune siteuri de licitații online? Mă interesează în special cele cu obiecte confiscate și cele în insolvență

3
Răspunde Raportează
Andrei5001737
în 1 Septembrie 2024 | Andrei5001737 întreabă:

Salutare TPU, in aprilie 01 m- am angajat pe perioada de proba 4 luni, după care mi s- a făcut pe termen nedeterminat în 02.08. 2024, când îmi pot lua un credit de nevoie personale? Menționez...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
RayKzor51
în 1 Septembrie 2024 | RayKzor51 întreabă:

Salut, am intampinat o problema. M- am trezit cu un mesaj pe cardul meu de la ING cu o tranzactie de 45 lei si beneficiarul fiind NGROK CI2VTJKAJP- 0004. Ce se intampla? Sa- mi inchid repede cardul? Ce...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
oanadarius
în 1 Septembrie 2024 | oanadarius întreabă:

Bună ziua, ma interesează sa impart pliante sau reviste Kaufland, Lidl, Penny... în timpul liber. Cu cine trebuie sa iau legatura?

2
Răspunde Raportează
danidddddddddd
în 31 August 2024 | danidddddddddd întreabă:

Buna ziua, vreau sa imi deschid un website de ecommerce si as avea nevoie de o persoana care sa ma ajute sa aleg nisa produselor si sa imi fac un plan de marketing, eventual daca se poate cineva cunoscator...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Dima_Alin_1998
în 31 August 2024 | Dima_Alin_1998 întreabă:

Buna ziua, astazi am observat ca aveam niste plati cu cardul spre Apple.com, facute de cineva din greseala, sunasem la banca pentru a discuta despre tranzactii, ulterior blocandul "temporar" pentru...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Xena20
în 31 August 2024 | Xena20 întreabă:

De ce marea majoritate a oamenilor nu sunt deranjați de ideea de a avea șefi o viață întreagă?

60
Răspunde Raportează
andreyyy223
în 31 August 2024 | andreyyy223 întreabă:

Are cineva idee cum pot lua un credit in Romania fara un venit declarat? detin un pfa daca ar ajuta la ceva

8
Răspunde Raportează
Estera2222222
în 30 August 2024 | Estera2222222 întreabă:

Buna seara. Ma poate ajuta cineva urgent cu o întrebare. Am cont la BT și aplicatia BT pe telefon. Am o prietena in străinătate căruia trebuie sa ii trimit o suma de bani doar ca in euro. Eu am lei...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 August 2024 |

Salut! As dori sa fac o refinanțare, insa ma depășesc anumite lucruri. In prezent am un credit de nevoi personale pe 1 an la bt plus alte două ifn- uri deschise. Cu toate acestea la niciunul dintre...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 August 2024 |

Bună ziua! Am nevoie urgent de un răspuns. Ieri am dat datele contului meu evrixa unui necunoscut, mi- a zis ca se oferă un bonus cum a fost la început Orange money dar ma ajuta el. ca primim amândoi...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
dxchd
în 30 August 2024 | dxchd întreabă:

Pot pune bani in cont fara sa fac depozit, adica sa ii folosesc imediat?

8
Răspunde Raportează
ATot?tiutoru
în 30 August 2024 | ATot?tiutoru întreabă:

Daca sunt angajat cu contract de munca la o firma pot sa-mi infiintez un SRL si să lucrez în continuare la firma respectivă?

4
Răspunde Raportează
jehdhs
în 30 August 2024 | jehdhs întreabă:

Bună, cei care sunteți de la Suceva ştiți cumva dacă la Mironu locuiesc doar țigani sau şi români? Întreb pentru că e o casă de vânzare acolo şi nu aş vrea să mă bag printre...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 August 2024 |

Vreau sa-mi deschid un magazin online si nu syiu ce sa implementez sa fie la curent cu anaf

3
Răspunde Raportează
Miruzz
în 28 August 2024 | Miruzz întreabă:

Bună TPU! Anul trecut și anul ăsta mi s au retras 295 de lei de pe card..nu înțeleg la ce se referă, deoarece im spune ca "locația" este Google Payment IE LTD Goo F Dublin IE…știe cineva ce ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
davaaro
în 28 August 2024 | davaaro întreabă:

Pot plati o comanda pe eMAG, temu, shein etc. cu un card bt kiddo?

5
Răspunde Raportează
constantinraulkristofer98
în 28 August 2024 | constantinraulkristofer98 întreabă:

Salut, Daca sunt voluntar la isu, As putea primi un fel de bursa lunara pentru mancare sau pentru transport?

2
Răspunde Raportează
Mihnea1z2
în 28 August 2024 | Mihnea1z2 întreabă:

Bună ziua, dacă mi-am făcut cont în aplicația PPC. Mai primesc factura și fizic? Eu as vrea sa vina și fizic (cum pot face?)

4
Răspunde Raportează
DXRazvan
în 28 August 2024 | DXRazvan întreabă:

Va rog ajutati-ma am cod paysafecard dar din Germania si nu pot sa il utilizez in Romania stie cineva cum pot sai transfer pe card sau ceva?

1
Răspunde Raportează
PopescuMaria9
în 27 August 2024 | PopescuMaria9 întreabă:

Buna TPU. Am o MARE MARE problemă, sunt foarte saraca am 12 ani stau cu mama si cu sora mea de 5 luni si nu mai avem bani nici de mancare si s- ar putea sa ne dea afara din casa nu stiu ce sa fac nu...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Ionut1763773
în 27 August 2024 | Ionut1763773 întreabă:

Bă fraților de ce înghețată e așa de scumpă am fost la magazin să îmi iau și eu o înghețată e cea mai ieftină e 9 RON două să nu mai zic 9 RON o înghețată din aceea mic nuuuuuuu

6
Răspunde Raportează
Sertisafeti
în 27 August 2024 | Sertisafeti întreabă:

Salutare! Doresc să deschid un service de reparații telefoane și vânzări accesorii gsm, dar întâmpin o problemă. Am nevoie de calificare și nu știu unde o pot face în afară de Iași. Mă poate...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
realu171
în 27 August 2024 | realu171 întreabă:

Salut! Sunt client la banca BCR de prin 2021 si nu stiu cum sa imi setez aplicatia george sau etoken ce o fi. Stiu ca am primit pe foaia de la banca un nume de utilizator in numere, iar cand am incercat...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Dani8111
în 26 August 2024 | Dani8111 întreabă:

Dacă am 43 de ani pot accesa fonduri europene

4
Răspunde Raportează
arabella22
în 26 August 2024 | arabella22 întreabă:

Care banca ofera cea mai mica dobanda la creditele imobiliare?

3
Răspunde Raportează
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • tonyc7
    trimisă acum 15 ore

tonyc7 întreabă:

Dacă s- ar legaliza homosexualitatea în România și autoritățile ar acorda toate drepturile comunității LGBT, inclusiv protecție prin lege, cum ați reacționa ca bărbați obișnuiți dacă ...? (mai mult)
    40 răspunsuri
  • Sandu3
    trimisă acum 8 ore

Sandu3 întreabă:

Salut.Ce trebuie sa fac in concret, pas cu pas (daca nu e mult de explicat)pentru a trece de la Windows la Linux? Linux Mint parca asa- i spune.Nu stiu cu ce"se mananca"acest sistem de operare dar se ...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • Bogdan80
    trimisă acum 17 ore

Bogdan80 întreabă:

Daca am intrerupt tratamentul si medicul mi-a pus diagnosticul de schizofrenie paranoida pot sa vorbesc cu persoane din trecut in mintea mea si sa ii aud vocile in timp real?
    6 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 16 ore

tonyc7 întreabă:

De ce unii bărbați, gen Victor Pițurcă, nu albesc absolut deloc, chiar dacă înaintează în vârstă? E chestie de genetică sau există și anumite trucuri care pot preveni albirea părului? ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.730
  • Întrebări: 3.953.156
  • Răspunsuri: 17.653.992
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 37 minute
Ce zici de un quiz?
Matematica distractiva

Matematica distractiva

Esti tare la mate? Hai sa vedem cate puncte obtii la testul nostru de matematica distractiva!

Start quiz
Categorii
  • 652.021 Adolescenţi
  • 55.571 Afaceri & Financiar
  • 22.870 Artă şi Cultură
  • 72.808 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.060 Carieră
  • 20.343 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.138 Conversaţii