TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Afaceri & Financiar

Afaceri & Financiar

• 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
Addina14
în 10 Septembrie 2024 | Addina14 întreabă:

Bună ziua! Dăca eu sunt asistentă de farmacie, cum aș putea deschide o farmacie/drogherie?

3
Răspunde Raportează
Elenaaa1111111128383848383838383838
în 10 Septembrie 2024 | Elenaaa1111111128383848383838383838 întreabă:

Buna, ce avize sunt necesare pentru o patiserie fornetti?

4
Răspunde Raportează
Ianuss
în 9 Septembrie 2024 | Ianuss întreabă:

Top metoda de a face bani 2024?

5
Răspunde Raportează
SoareLorena
în 9 Septembrie 2024 | SoareLorena întreabă:

Bună ziua! Dacă aș dori să fac un credit de 10. 000 de euro aș putea să îl iau dacă am contract temporar de muncă? :(

6
Răspunde Raportează
Simo0009
în 9 Septembrie 2024 | Simo0009 întreabă:

Buna ziua, sunt persoana fizica autorizata dar de cativa ani nu am mai avut activitate. Si un srl care am facut pentru un proiect care inca nu l- am primit.As dori sa ma pot angaja la mine pentru a putea...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
NicuCristian199
în 9 Septembrie 2024 | NicuCristian199 întreabă:

Salutare tuturor, vreau sa știu dacă cu contract de Germania pe o perioada nedeterminata as putea face un credit în România.Si dacă se poate sa îmi spuneți câteva băncii care accepta lucrul acesta...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 8 Septembrie 2024 | VulpeaDinUmbra întreabă:

Daca am introdus corect datele cardului in portofel si cu toate astea imi spune ca e invalid cardul inseamna ca e blocat? Se poate? Ca totusi aplicatia bt pay merge

10
Răspunde Raportează
Yooo3
în 8 Septembrie 2024 | Yooo3 întreabă:

Salut TPU. Ce profit poti face pe an la 60 de stupi?

3
Răspunde Raportează
AlexPop667
în 8 Septembrie 2024 | AlexPop667 întreabă:

Salutare TPU! Aș vrea sa imi iau o trotineta electrica in rate in Austria din Media Markt si vreau sa întreb de ce voi avea nevoie si dacă se poate daca am 18 ani.

1
Răspunde Raportează
Andrei5001737
în 8 Septembrie 2024 | Andrei5001737 întreabă:

Dacă sunt angajat din 01.04. 2024 pe o perioadă de 4 luni determinat după care mi se face pe nedeterminat, practic din 02.08. 2024 mi s- a făcut pe nedeterminat, când voi putea lua credit? Este...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
în 8 Septembrie 2024 | ExplorndRealitateaCorupt? întreabă:

Care este secretul succesului de a deveni independent financiar în adevăratul sens al cuvântului, așa cum se laudă multe persoane pe TikTok și pe alte rețele de socializare? Adică să- ți permiți...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
alexishere
în 8 Septembrie 2024 | alexishere întreabă:

Salut, aș vrea să ma apuc de E- Comm. As vrea sa fac ceva online, absolut orice, nu prefer o parte anume. Am 20 de ani si vreau să- mi schimb viata complet, dar ce sa fac, cu se sa incep? As vrea...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Angelsergiuboy
în 7 Septembrie 2024 | Angelsergiuboy întreabă:

Stie cineva daca pensiile de boala se recalculeaza? toata lumea pe care o cunosc a primit 2 decizii dar eu si pe alte persoane cu pensii de boala nu am primit nicio decizie. Deci nu se recalculeaza pensia...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Balama
în 7 Septembrie 2024 | Balama întreabă:

Buna ziua! Recent am preluat o firma fara datorii, profit peste 10000 lei/luna, totul ok. Ideea este ca eu, ca persoana fizica, sunt in biroul de credit din 2020, cu o datorie de 900 lei. Intrebarea...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Deniio12
în 7 Septembrie 2024 | Deniio12 întreabă:

Salut, ma gandeam sa aplic pentru un job la Carturesti. Care sunt experientele voastre cu ei? Deconteaza transportul? Cate ore are o tura?

1
Răspunde Raportează
Ucnevatac
în 5 Septembrie 2024 | Ucnevatac întreabă:

Salut. M- am angajat necalificat la o societate din asta mare cu SA langa nume si iau salariu decent. Invat la ei domeniul electricii si electromecanicii. Posibil sa bat spre 5 cifre peste cativa ani,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
alextati
în 5 Septembrie 2024 | alextati întreabă:

Salut, am 18 ani, este posibil sa iau un produs in rate?

3
Răspunde Raportează
maphiotul
în 5 Septembrie 2024 | maphiotul întreabă:

Salutare. Are ceva valoare moneda de 500 de lei cu eclipsa? Mersi

10
Răspunde Raportează
Bogdanjbc
în 5 Septembrie 2024 | Bogdanjbc întreabă:

Buna ziua! De platforma NOON stie cineva ceva?

8
Răspunde Raportează
ManescuRazvan
în 5 Septembrie 2024 | ManescuRazvan întreabă:

Salut! A folosit cineva platforma www.noonsu.com?

3
Răspunde Raportează
Christianenache
în 4 Septembrie 2024 | Christianenache întreabă:

Salutare, ce documente imi trebuiesc pentru infiintarea IF?

1
Răspunde Raportează
Cerusbaoe
în 4 Septembrie 2024 | Cerusbaoe întreabă:

Bună ziua! Vreau și eu niște informații, vreau să- mi îmi deschid o firmă de curățenie pentru constructii. Dar nu știu de unde să încep, știu ce unelte îmi trebuie dar nu am nici o idee ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Christianenache
în 4 Septembrie 2024 | Christianenache întreabă:

SAlutare TPU! Am o intrebare. Daca tata are SRL si vrea sa faca si un IF ii vor creste taxele pe langa cele de la IF? Mai trebuie sa si faca inregistrare fiscala? Multumesc

6
Răspunde Raportează
AlexandraN21
în 4 Septembrie 2024 | AlexandraN21 întreabă:

Vreau să îmi fac cont de Revolut, dar nu știu ce tip de card să aleg. Dacă vreau doar să fac plăți sau transferuri cu el, ce tip de card îmi recomandați. Și care sunt costurile aferente? ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Qazws
în 4 Septembrie 2024 | Qazws întreabă:

Buna! Pentru cei care ati fost plecati cu Work&Travel, imi puteti spune cum imi pot transfera banii (taxele) de pe contul bancar de US Bank pe un cont de Wise sau Banca Transilvania?

2
Răspunde Raportează
Rredhead8
în 4 Septembrie 2024 | Rredhead8 întreabă:

Bună ziua, ce păreri pro și contra aveți despre site-ul de e-commerce Go-mag? Mulțumesc

2
Răspunde Raportează
Ioanaryeiwweruip
în 4 Septembrie 2024 | Ioanaryeiwweruip întreabă:

Salut! Mi- am înființat recent un PFA, am depus dosarul pentru înființarea punctului de lucru la registrul Comerțului iar dosarul mi se eliberează de abia într- o săptămână. În câteva zile...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
clau29
în 4 Septembrie 2024 | clau29 întreabă:

Dacă am șters din magazin play opțiunea plati și abonamente cardul nu mi se va mai retrage acea suma de pe card de comerciantul google payments ld Dublin?

1
Răspunde Raportează
Andreeacrac
în 4 Septembrie 2024 | Andreeacrac întreabă:

Dacă reinstalez aplicația Raiffeisen Bank se șterge istoricul tranzacțiilor?

5
Răspunde Raportează
Levi123
în 3 Septembrie 2024 | Levi123 întreabă:

Salutare,Voiam sa stiu daca am un credit pe 15 ani o locuinta, mai pot face si alt credit pentru inca o locuinta?

2
Răspunde Raportează
Andrei5001737
în 3 Septembrie 2024 | Andrei5001737 întreabă:

Salutare TPU, cu un salariu de 4500 lei având 20 de ani și 6 luni muncite continuu + cu girant, am șanse să iau un credit de nevoie de personale de 20.000€?

12
Răspunde Raportează
hitmanstyle97
în 2 Septembrie 2024 | hitmanstyle97 întreabă:

Buna, as dori sa aflu mai multe despre subcontractori ce lucra la firmele de curierat. As dori niște sfaturi la care firma de curierat ar fi cel mai ok sa încep. Puține detalii despre sumele încasate,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alin743007
în 2 Septembrie 2024 | Alin743007 întreabă:

Bună ziua! Care este programul de lucru pentru un supraveghetor de săli de jocuri?

5
Răspunde Raportează
BoOg1e4
în 2 Septembrie 2024 | BoOg1e4 întreabă:

Salutare, doresc sa fac primul imprumut/ credit de nevoi personale. Pe aplicatie zice ceva de dobanda minima, dobanda maxima si DAE. Din ce am reusit sa googl- esc dae inseamna dobanda anuala efectiva...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Mihai_Catalin_1991
în 2 Septembrie 2024 | Mihai_Catalin_1991 întreabă:

Cum pot debloca un cont PayPal dacă nu mai am același număr de telefon. Răspunsul tău aici...

1
Răspunde Raportează
MamaligaLaTuci
în 1 Septembrie 2024 | MamaligaLaTuci întreabă:

Neața,știe cineva ce joburi poți sa ai cu 8 clase? Nu mai vreau sa ma duc la școală ca e prea stresant

7
Răspunde Raportează
Oana404
în 1 Septembrie 2024 | Oana404 întreabă:

Bună ziua, as dori sa știu dacă este posibil sa fac un magazin mixt și un bar în același spațiu pe aceeași firmă.Țin să menționez că am un s.r.l. si am toate codurile caen care îmi permit...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Rutmegami3
în 1 Septembrie 2024 | Rutmegami3 întreabă:

Care sunt cele mai bune siteuri de licitații online? Mă interesează în special cele cu obiecte confiscate și cele în insolvență

3
Răspunde Raportează
Andrei5001737
în 1 Septembrie 2024 | Andrei5001737 întreabă:

Salutare TPU, in aprilie 01 m- am angajat pe perioada de proba 4 luni, după care mi s- a făcut pe termen nedeterminat în 02.08. 2024, când îmi pot lua un credit de nevoie personale? Menționez...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
RayKzor51
în 1 Septembrie 2024 | RayKzor51 întreabă:

Salut, am intampinat o problema. M- am trezit cu un mesaj pe cardul meu de la ING cu o tranzactie de 45 lei si beneficiarul fiind NGROK CI2VTJKAJP- 0004. Ce se intampla? Sa- mi inchid repede cardul? Ce...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
oanadarius
în 1 Septembrie 2024 | oanadarius întreabă:

Bună ziua, ma interesează sa impart pliante sau reviste Kaufland, Lidl, Penny... în timpul liber. Cu cine trebuie sa iau legatura?

2
Răspunde Raportează
danidddddddddd
în 31 August 2024 | danidddddddddd întreabă:

Buna ziua, vreau sa imi deschid un website de ecommerce si as avea nevoie de o persoana care sa ma ajute sa aleg nisa produselor si sa imi fac un plan de marketing, eventual daca se poate cineva cunoscator...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Dima_Alin_1998
în 31 August 2024 | Dima_Alin_1998 întreabă:

Buna ziua, astazi am observat ca aveam niste plati cu cardul spre Apple.com, facute de cineva din greseala, sunasem la banca pentru a discuta despre tranzactii, ulterior blocandul "temporar" pentru...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Xena20
în 31 August 2024 | Xena20 întreabă:

De ce marea majoritate a oamenilor nu sunt deranjați de ideea de a avea șefi o viață întreagă?

60
Răspunde Raportează
andreyyy223
în 31 August 2024 | andreyyy223 întreabă:

Are cineva idee cum pot lua un credit in Romania fara un venit declarat? detin un pfa daca ar ajuta la ceva

8
Răspunde Raportează
Estera2222222
în 30 August 2024 | Estera2222222 întreabă:

Buna seara. Ma poate ajuta cineva urgent cu o întrebare. Am cont la BT și aplicatia BT pe telefon. Am o prietena in străinătate căruia trebuie sa ii trimit o suma de bani doar ca in euro. Eu am lei...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 August 2024 |

Salut! As dori sa fac o refinanțare, insa ma depășesc anumite lucruri. In prezent am un credit de nevoi personale pe 1 an la bt plus alte două ifn- uri deschise. Cu toate acestea la niciunul dintre...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 August 2024 |

Bună ziua! Am nevoie urgent de un răspuns. Ieri am dat datele contului meu evrixa unui necunoscut, mi- a zis ca se oferă un bonus cum a fost la început Orange money dar ma ajuta el. ca primim amândoi...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
dxchd
în 30 August 2024 | dxchd întreabă:

Pot pune bani in cont fara sa fac depozit, adica sa ii folosesc imediat?

8
Răspunde Raportează
ATot?tiutoru
în 30 August 2024 | ATot?tiutoru întreabă:

Daca sunt angajat cu contract de munca la o firma pot sa-mi infiintez un SRL si să lucrez în continuare la firma respectivă?

4
Răspunde Raportează
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • DnIon
    trimisă acum 7 ore

DnIon întreabă:

Oare cand se va termina razboiul din ucraina?
    33 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 9 ore

9PM întreabă:

Mi- am luat un parfum, mai exact celebrul Lataffa Khamrah. In prima zi s- a simțit mirosul ăla divin, dar după ce mai m- am dat odată cu el nu l- am mai simțit! Am întrebat și niște cunoscuți ...? (mai mult)
    22 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 14 ore

LisaJulie întreabă:

Cum recunoașteți când un răspuns sau altceva este făcut cu ajutorul lui Chatgpt?
    11 răspunsuri
  • DnIon
    trimisă acum 7 ore

DnIon întreabă:

Buna seara o sa adresez si eu asa o intrebare sper sa am mai multe raspunsuri… Ce parere aveti de Nicusor dan ca presedinte?
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.585.007
  • Întrebări: 3.955.300
  • Răspunsuri: 17.671.265
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 46 minute
Ce zici de un quiz?
Automobile

Automobile

Iti plac masinile? Dar cat de multe stii despre istoria lor?

Start quiz
Categorii
  • 652.122 Adolescenţi
  • 55.638 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.906 Auto & Moto
  • 144.273 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.140 Carieră
  • 20.374 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.468 Conversaţii