TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Afaceri & Financiar

Afaceri & Financiar

• 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
mariaa6hg
în 3 August 2024 | mariaa6hg întreabă:

Dacă te muți cu chirie poți aduce obiecte electrocasnice etc în camere? și alte obiecte similare

4
Răspunde Raportează
PUBZONE
în 2 August 2024 | PUBZONE întreabă:

Ați întâmpinat vreodată probleme cu ATM- urile BTC România? Eu da. De două ori mi- au dat mai puțini bani decât trebuia să primesc: o dată cu 100 RON și o altă dată cu 200 RON. Am deschis ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 August 2024 |

Buna! Pot primi banii ramburs pentru vanzari pe okazii intr-un cont Revolut? Sau trebuie sa fie neaparat o banca romaneasca? Multumesc!

2
Răspunde Raportează
mihaluvv
în 2 August 2024 | mihaluvv întreabă:

Buna! Stie cineva care ar fi pretul unui teren extravilan de 2, 5 ha in Braila?

1
Răspunde Raportează
mariamirabela27
în 1 August 2024 | mariamirabela27 întreabă:

Bună ziua! Aș vrea să știu de ce ai nevoie pentru a-ți deschide un Mega Image, care sunt costurile, suma de început si ce profit ar fi.

5
Răspunde Raportează
prisacaruiulian998
în 1 August 2024 | prisacaruiulian998 întreabă:

Bună ziua! Am o întrebare vizavi de deschiderea unei case de amanet. Care ar fi condițiile, cerințele pentru a intra in legalitate in 2024 a unei case de amanet?

1
Răspunde Raportează
LupancoLarisaLaura
în 1 August 2024 | LupancoLarisaLaura întreabă:

Am primit un cod de la banca pentru Shein,pentru ca mi-au gresit adresa, unde as putea sa il scriu? Pentru a primii banii inapoi

2
Răspunde Raportează
Ionela27
în 1 August 2024 | Ionela27 întreabă:

Bună ziua. As dori sa îmi recomandati locuri de munca la domiciliu în zona București Ilfov, call center

1
Răspunde Raportează
Lareas
în 1 August 2024 | Lareas întreabă:

Pot obține credit la card avantaj cu buletinul expirat?

9
Răspunde Raportează
Bogdan234r
în 1 August 2024 | Bogdan234r întreabă:

Daca am vandut pe olx sa zic de 10000 lei si nu am declarat nimic(sper ca nu se incadreaza ca comercializare) si vreau sa imi infiintez o firma, pe cazierul fiscal va aparea ceva? Multumesc

4
Răspunde Raportează
Ano88
în 31 Iulie 2024 | Ano88 întreabă:

Bună, a mers cineva prin firma Go Tour în străinătate?

1
Răspunde Raportează
ionutadr22
în 31 Iulie 2024 | ionutadr22 întreabă:

Buna ziua, am o societate comerciala platitoare de tva, cod caen comert cu auto Am o masina pe firma pe care am cumparat o cu tva inclus si nedeductibil regimul marjei, firma nu a avut nicio prestare...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Iulie 2024 |

Pot fi un vindecător și să am afacerea mea cu ajutorul acestei cărți? Exista o carte Tu, vindecătorul, terapie prin metoda Silva de Jose Silva.Visez sa ajung in viitorul îndepărtat un vindecător...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Iulie 2024 |

Salut! Am si eu o intrebare vreau sa ma apuc de Bolt full time adica sa fiu angajat doar acolo sa am programul meu si sa traiesc din asta, sa combin utilul cu placutul, ador sa conduc. Bun!, sa...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Andrei4753
în 31 Iulie 2024 | Andrei4753 întreabă:

Este posibil ca in Romania sa iei fonduri europene nerambursabile? Din cauza birocratiei eu nu cred ca poti dar vreau sa aud parerea vostra

9
Răspunde Raportează
Monkeydluffy033
în 31 Iulie 2024 | Monkeydluffy033 întreabă:

Maine vreau sa imi duc sticlele la reciclat, pentru mine va fi prima oara am vazut la altii cum baga sticlele la reciclat si primesc un fel de bon, ce trebuie sa fac ca sa primesc banii de la sticle?

2
Răspunde Raportează
RoryM
în 31 Iulie 2024 | RoryM întreabă:

Bună! Vând niste lenjerii de pat, mi-ați putea da niște sfaturi vă rog cum aș putea să mă promovez? În prezent postez pe Facebook, pe difirite grupuri.

2
Răspunde Raportează
georgcyc
în 31 Iulie 2024 | georgcyc întreabă:

Cardul Mastercard este tot un Visa?

5
Răspunde Raportează
Silwian
în 31 Iulie 2024 | Silwian întreabă:

Salutare ...cineva din București..care poate sa ma ajute sa ma bage într un grup de munca pe whatap?

0
Răspunde primul Raportează
ticulozneanu
în 30 Iulie 2024 | ticulozneanu întreabă:

Doresc sa transfer dolari din contul Payeer an contul PayPal. Ma poate ajuta cineva cu sfaturi? Multumesc anticipat!

0
Angelica01
în 30 Iulie 2024 | Angelica01 întreabă:

Buna ziua. As avea o intrebare. Eu am lucrat la un salon de coafura din Timisoara, unde normal unele cliente care mi- au venit mi- au cerut datele pers (nr tel si insta). Desi sefa mea a spus ca nu e etic...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ididnhh
în 30 Iulie 2024 | Ididnhh întreabă:

Salut, stie cineva cum sa investesc in imobiliare, în primul rand ce înseamna sa investesti în imobiliare? Adica tu practic din banii tai construiesti apartamente si dupa le pui la vanzare sau la ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
boysandflowers48
în 30 Iulie 2024 | boysandflowers48 întreabă:

Ce banci fac imprumuturi si pentru pensionari? Si care e varsta maxima? Mersi!

5
Răspunde Raportează
Dragu?G?bi?a
în 29 Iulie 2024 | Dragu?G?bi?a întreabă:

Cum inchid contul de cumparaturi btdirect? Am platit toate ratele, toata datoria si ma trezesc ca vine factura cu "Comision de administrare 6. 50DB" "Sold precedent 13.50" "Suma minima de plata 0.00" ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
DanaAndreeaDana
în 29 Iulie 2024 | DanaAndreeaDana întreabă:

Buna ziua...trebuia sa primesc un transfer international pe cardul meu revolut, dar din greseala am dat contul iban local in loc de cel swift...stiti cumva daca am pierdut acei bani, sau vor intra in...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Bernadettkkk
în 29 Iulie 2024 | Bernadettkkk întreabă:

Buna! Am facut retragerea baniilor de pe soldul vinted la contul meu bt. Banii ar fi trebuit sa ajunga in maxim cinci zile si totusi nu au ajuns, am contactat vinted- ul si mi- au spus ca pentru ei ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
RuskiAlex
în 29 Iulie 2024 | RuskiAlex întreabă:

Salut, acum ceva timp am girat pe cineva la un C.A.R. pe langa alte 8 persoane. Titularul a decedat, stie cineva ce se va întâmpla cu rata? Va fi platita de restul sau se incheie din cauza...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
monica2525
în 29 Iulie 2024 | monica2525 întreabă:

Dacă plătesc cu promptitudine cheltuielile de bloc la administrație, când va fi o problemă de rezolvat ce ține de asociație, asociația mă va trata cu promptitudine?

1
Răspunde Raportează
Razvan539gcr
în 29 Iulie 2024 | Razvan539gcr întreabă:

Salut grup am trimis un colet cu niște pinioane i- am zis domnului ca au uzura ft mica i am trimis chiar videoclip și poze a zis ca în regula când au ajuns după 1 sapt mi- a zis ca nu le mai vrea ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ididnhh
în 28 Iulie 2024 | Ididnhh întreabă:

Salut îmi spune si mie cineva idei ca sa ai bani lunar mereu de ex milionarii ce fac investesc în imobiliare? Cumpara apartamente si le baga la inchiriat sau? Va rog ajutati- ma ca nu stiu cum sa- mi...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
mynx121
în 28 Iulie 2024 | mynx121 întreabă:

Cei care faceți reselling, merită și este de încredere site- ul thehustle- lab.com? Am vazut 2 comentarii pe tik tok in care ziceau ca au asteptat 4 luni si nu a venit comanda... poate ei nu ai confirmat...? (mai mult)

0
ionutadr22
în 28 Iulie 2024 | ionutadr22 întreabă:

Buna ziua,am o firma cu activitate comert cu auto,pe firma am un autoturism care este inmatriculat, cifra de afaceri este 0 si sunt in pierdere Se poate considera asta evaziune fiscala?

1
Răspunde Raportează
ionutadr22
în 28 Iulie 2024 | ionutadr22 întreabă:

Va salut, am o firma cod caen comert cu autoturisme. Am o masina cumparata pe firma care este inmatriculata si platesc asigurare rca si casco, firma este fara activitate deoarece nu am reusit sa vand...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
paletedestele23
în 28 Iulie 2024 | paletedestele23 întreabă:

Bună, aș dori să mă angajez ca vânzătoare la un magazin, acesta ar fi primul meu job. Îmi spuneți vă rog drumneavoastră ce experiențe ați avut lucrând în acest domeniu? (fie el supermarket,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Fl0r1nn
în 27 Iulie 2024 | Fl0r1nn întreabă:

Bună ziua, Sunt în proces de achiziționare a unui imobil. Am căzut de acord cu vânzătorul pentru 100000€. La notar am fost informați ca prețul minim de referință al pieței este de 110000€...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Alexanoloniveanu
în 27 Iulie 2024 | Alexanoloniveanu întreabă:

Buna! Am dat vineri o comanda de un telefon+un adaptor și îmi apare expediție#1 livrare in 29-07-2024. Știe cineva când ar putea ajunge?

9
Răspunde Raportează
Necaz
în 27 Iulie 2024 | Necaz întreabă:

Buna ziua. Am și eu o întrebare. Cum rezistați cei cu salariu de 2000 de lei în București?

6
Răspunde Raportează
annnnnnnoooo
în 27 Iulie 2024 | annnnnnnoooo întreabă:

Salut, am comandat un card skrill fizic, stie cineva daca ia bani si la transport cand ajunge? ca nu imi scrie undeva daca ia sau nu, multumesc

1
Răspunde Raportează
Anonimulantisocial17
în 26 Iulie 2024 | Anonimulantisocial17 întreabă:

Ce parerere aveti despre ore suplimentare adica in mare parte lucratul sambata suplimentar adica sacrificarea wikendului. Parerea mea este ca nu merita sa muncesti suplimentar decat rar adica cam o sambata...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
stefan207
în 26 Iulie 2024 | stefan207 întreabă:

Vreau sa ma apuc de resell, dar nu stiu unde sa vand hainele. Pe OLX toate produsele sunt la preturi mai mici deoarece ori sunt replici, ori sunt purtate, deci va fi greu sa le vand, si pe Vinted la...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
thunder11
în 26 Iulie 2024 | thunder11 întreabă:

Salut TPU cineva mi- a transferat banii din aplicatia bt pay pe aplicatia neo bt, aceeiasi banca doua conturi diferite si doua aplicatii diferite iar au trecut vreo 20 de ore si tot nu am primit banii...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
LeoC68
în 26 Iulie 2024 | LeoC68 întreabă:

Salutare. Îmi puteți spune ceva despre programul prima casa pentru studenți? Doresc sa știu dacă acei bani pot fi folosiți la achiziționarea unei case/apartament sau nu.

2
Răspunde Raportează
Antonia23K
în 25 Iulie 2024 | Antonia23K întreabă:

Știe careva în cat timp se restituie banii de la Apple pentru o aplicație care ți-au tras banii fără voia ta?

1
Răspunde Raportează
lolita24
în 25 Iulie 2024 | lolita24 întreabă:

Buna, TPU! Stiti in ce masura e nevoie de asociatie/orice fel de persoana juridica in demararea unui proiect? Nu as deschide un ONG doar pentru un proiect de ocazie. :D

4
Răspunde Raportează
Helvis
în 25 Iulie 2024 | Helvis întreabă:

Cati bani trebuie sa am pe cardul virtual revolut ca sa-l pot folosi? Am deja 40 lei din crypto.

2
Răspunde Raportează
Utilizatoare123
în 25 Iulie 2024 | Utilizatoare123 întreabă:

Mi- am facut card online de la BT iar pinul are 6 cifre. Cand am vrut sa platesc cu cardul fizic o comanda in oras (a ajuns intre timp cardul fizic), am introdus pinul de 6 cifre si mi s- a zis ca trebuie...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Iulie 2024 |

Salut, am cautat pe olx terenuri și mi- am salvat ceva dar vreau mai multe anunțuri din cauza la serv ca sunt obosit rau nu prea mai am timp sa ma uit, asa ca va rog dacă aveți anunțuri cu vânzare...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Claudiuhm7
în 25 Iulie 2024 | Claudiuhm7 întreabă:

Salutări. M-am împrumutat la cineva 500 lei, cum pot sa-i dau înapoi? Bani eu nu mai am niciun leu nici pentru mine. Ce pot face?

4
Răspunde Raportează
Lubeni??38900
în 24 Iulie 2024 | Lubeni??38900 întreabă:

Am câștigat la pariuri 10 mii și vreau să-i transfer pe card BCR, mă ia anaful? Trebuie sa declar ceva? Dau funda

5
Răspunde Raportează
DanielStr03
în 24 Iulie 2024 | DanielStr03 întreabă:

Salut T.PU! As vrea să știu cam cat ar trebui sa primească un ospătar per eveniment: nunta/botez/majorat/revelion etc orice eveniment in general

3
Răspunde Raportează
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • FatimaS
    trimisă pe 9 Septembrie

FatimaS întreabă:

Cum să nu mai mă îndrăgostesc sau să mă mai atașez vreodată de cineva de gen opus? M- am săturat să mi se întâmple asta și nu mai vreau să tot sufăr. De fiecare dată când m- am îndrăgostit...? (mai mult)
    21 răspunsuri
  • SoareLorena
    trimisă pe 9 Septembrie

SoareLorena întreabă:

Bună seara. Credeți ca o fată de 26 de ani ar trebui să lucreze în fabrică? În schimburi?
    21 răspunsuri
  • giuliaaaV
    trimisă acum 12 ore

giuliaaaV întreabă:

Am o problema cu un coleg.Azi, diriginta m- a pus sa stau langa el in banca.Eu i- am zis ca nu pot sta cu el, deoarece vesnic se leaga de mine.Nu am o zi senina din cauza lui.Tot timpul rade de mine si...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • Miruna0
    trimisă acum 17 ore

Miruna0 întreabă:

Am 14 ani şi bunica mea nu are posibilitatea să mă intreţină, se imprumută mereu de la vecini si abia am reusit sa luam rechizite la scoală. Mama lucreazã in Spania şi nu ma ajuta cu nimic. ...? (mai mult)
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.581.958
  • Întrebări: 3.950.735
  • Răspunsuri: 17.637.370
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 39 minute
Ce zici de un quiz?
Breaking Bad

Breaking Bad

Cat de bine cunosti serialul Breaking Bad? Descopera acum :)

Start quiz
Categorii
  • 651.851 Adolescenţi
  • 55.493 Afaceri & Financiar
  • 22.857 Artă şi Cultură
  • 72.654 Auto & Moto
  • 144.195 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 54.949 Carieră
  • 20.313 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.783 Conversaţii