TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Afaceri & Financiar

Afaceri & Financiar

• 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
tadeee
în 22 Mai 2024 | tadeee întreabă:

Daca am cont de la banca transilvania pot sa scot bani in euro de la cec bank?

5
Răspunde Raportează
Ionut0909
în 22 Mai 2024 | Ionut0909 întreabă:

Salut TPU, aceasta întrebare este pentru cunoscători. Dau funda! Cine poate sa îmi spună un ASIC cu algoritm SCRYPT pentru minarea de bitcoin?

5
Răspunde Raportează
Melina2000
în 22 Mai 2024 | Melina2000 întreabă:

Buna! La ce bancă recomandați deschidere unui cont? (să fie ok din punct de vedere al comisioanelor, internet banking-ului, gestionarii). O să îl folosesc pentru salariu.

7
Răspunde Raportează
Dragu?G?bi?a
în 21 Mai 2024 | Dragu?G?bi?a întreabă:

Buna seara! Mi- am facut un card de cumpărături pentru a achiziționa electrocasnice de la Flanco. Limita de cred a fost de 4100 lei, am cumpar produse de 1700 lei, am platit 12/41 rate si dupa n-...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ScaunasulAlex
în 21 Mai 2024 | ScaunasulAlex întreabă:

Cum transfer bani de pe payseif pe Revolut?

2
Răspunde Raportează
Jocker125473
în 20 Mai 2024 | Jocker125473 întreabă:

Salut TPU. Am o întrebare legată de cardurile de credit( star bt ) cu rate fara dobânda. In cazul in care retrag o sumă de pe card, luna viitoare pun suma înapoi și după retrag iar jumatate din...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Mihaiflorinn
în 19 Mai 2024 | Mihaiflorinn întreabă:

Unde gasesc si eu o afacere online automatizata de vanzare si care este pe profit?

5
Răspunde Raportează
annna45
în 19 Mai 2024 | annna45 întreabă:

Hei! Mă poate ajuta cineva cu un răspuns? Vreau să fac un transfer de bani din Germania, cu cardul meu sau PayPal, către România intru- un cont de Revolut și aș dori să știu care este taxa...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Marianilie94
în 19 Mai 2024 | Marianilie94 întreabă:

Salutare,știe cineva distribuitori de produse Ever power? Mulțumesc anticipat

1
Răspunde Raportează
izabella25
în 18 Mai 2024 | izabella25 întreabă:

Se întâmpă ceva dacă schimb parola unica?

3
Răspunde Raportează
Zhr
în 18 Mai 2024 | Zhr întreabă:

Sunt reale alea cu Inteligența artificale italiane ce poți face bani?

2
Răspunde Raportează
Alex00615
în 18 Mai 2024 | Alex00615 întreabă:

Salut, Daca proprietarul refuza sa imi dea garantia si sa inventeze tot felul de scuze ca sa n-o faca unde pot să-l reclam? Pot la ANAF? Se afla in jurisdicția lor faze de genu?

4
Răspunde Raportează
mODIN
în 17 Mai 2024 | mODIN întreabă:

Daca ONG- ul din care fac parte a avut o colaborare neplacuta cu un alt ONG in care acesta nu si- a respectat partea din intelegere, exista vreo platforma unde pot lasa un review negativ pentru ca si ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ieusântanalfabet
în 17 Mai 2024 | Ieusântanalfabet întreabă:

Cât costă să-ți faci un SRL cu tot cu găzduirea sediului social?

2
Răspunde Raportează
laptecucereale22
în 17 Mai 2024 | laptecucereale22 întreabă:

Salut am niste întrebări. Daca salariul minim pe economie net e 2079 lei, tichetele de masa intra tot in suma de 2079 sau se adauga in plus pe langa salariul de 2079? Daca tichetul de masa pe zi este...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Portucb64
în 16 Mai 2024 | Portucb64 întreabă:

Dacă dai comanda de pe shein trebuie sa plătești și livrarea?

6
Răspunde Raportează
GhitaAndrei2000
în 16 Mai 2024 | GhitaAndrei2000 întreabă:

Salut, cât bani vom primi pe 15 iunie din bursa de merit?

2
Răspunde Raportează
Alex261996
în 16 Mai 2024 | Alex261996 întreabă:

Bună ziua. Am o întrebare, de ce pompa solară atunci când dau drumul la robinet se aude un zgomot? Este posibil să fie blocată? Trebuie aerisita?

2
Răspunde Raportează
Bia696
în 16 Mai 2024 | Bia696 întreabă:

Salut tuturor, sunt angajat de o lună, mi sa prelungit cu 3 luni contractul de muncă, după astea 3 luni va urma prelungirea contractului pe încă 6 luni … de avea după nu se va face pe termen...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
LanderRuxandra
în 16 Mai 2024 | LanderRuxandra întreabă:

A mai primit cineva de la firma Xian yu yuan internet tech ltd colete necomandate?

4
Răspunde Raportează
Rienmedire
în 15 Mai 2024 | Rienmedire întreabă:

Buna! Locuiesc intr o comuna la 2km de oras in linie dreapta pe drumul principal, iar peste drum de mine este primaria, politia locala, scoala, gradinita, oare ar merita sa deschid un centru de copiere...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Faze2003
în 15 Mai 2024 | Faze2003 întreabă:

Orice factura care va fi transmisa unei firme romanesti va trebui sa aiba si TVA?

1
Răspunde Raportează
Anonim7391
în 15 Mai 2024 | Anonim7391 întreabă:

Cam cat ar costa o casa de genu in Romania? https://www.aov-architecture.ro/cms

1
Răspunde Raportează
BogdanAlex2024
în 15 Mai 2024 | BogdanAlex2024 întreabă:

Salut TPU. Ma poate ajuta cineva? Cand vreau sa platesc o aplicatie cu cardul de Revolut cel Virtual nu merge. Ca am si fizic imi apare. Nu poate finaliza tranzacția, pentru a finaliza tranzacția...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Monkeydluffy033
în 15 Mai 2024 | Monkeydluffy033 întreabă:

Exista jocuri de android in care poti castiga bani cu adevarat?

7
Răspunde Raportează
georgcyc
în 15 Mai 2024 | georgcyc întreabă:

Tot nelămuriri sunt referitor la acel card la 30 Ron ce îți ajunge acasă prin curier, cum e de unica folosință sau virtual? Plătești transportul pentru acest card ce ajunge acasă?

6
Răspunde Raportează
maphiotul
în 14 Mai 2024 | maphiotul întreabă:

Buna seara. Imi apare in contul de Revolut sa trimit pana la o anumita data codul de identificare fiscala. Stiti careva care- i faza? Pentru ce e, cu ce ma ajuta sau ma incurca? Ce se intampla mai...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Confuzul9din10
în 14 Mai 2024 | Confuzul9din10 întreabă:

Fratele meu a primit amenda din Germania (a fost șofer) in schimb numele lui de familie este scris greșit, numele fiind trimis de către firma poliției. Cumva se anulează sau poate sa o conteste?

3
Răspunde Raportează
WALFMAN
în 14 Mai 2024 | WALFMAN întreabă:

Bună ziua, știe cineva cât ar costa un apartament la etajul 3 cu 3 camere nerenovate în zona gării în Rm Sărat? Dau funda

4
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 14 Mai 2024 | DaciaRomania întreabă:

Daca te angajezi cu salariul minim pe economie, cât iei in mână concret?

2
Răspunde Raportează
Angelsergiuboy
în 14 Mai 2024 | Angelsergiuboy întreabă:

Cum se procedeaza in cazul in care doresti sa achizitionezi un apartament pe care notarul il valorifica la 35000- 40000 de euro aproximativ? Se face un pre contract sau sub ce forma se face tranzactia? ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
AlexandruGrigoriu
în 14 Mai 2024 | AlexandruGrigoriu întreabă:

Salut,vreau sa deschid un magazin online de produse generice pentru adulți, cu produse aduse din India. Cine mă poate ajuta cu firma și băgarea lor în comerț?

1
Răspunde Raportează
Mario16351
în 14 Mai 2024 | Mario16351 întreabă:

Știe cineva ce-mi trebuie sa aduc haine din Turcia și ce preț au hainele acolo?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Mai 2024 |

Bună, am un cont la superbet, până acum am depus doar prin paysafe și acum vreau să scot niște bani din cont prin agenție, cum procedez, merg cu buletinul la agenție?

1
Răspunde Raportează
UnchiulRamiz
în 13 Mai 2024 | UnchiulRamiz întreabă:

E sigur sa iti tii toti banii in banca? O verisoara a zis ca mai bine ii tii in casa. Si astazi am primit un mesaj de la vodafone4u ca de am bani in cont mi se reactiveaza oferta, un fel de scam clar....? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Mai 2024 |

Bună! Am o întrebare legată de contabilitatea în instituțiile publice. Contul "Transportul la și de la locul de muncă" e același cu contul "Mașini, echipamente și mijloace se transport"? Gen...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
gege12321v
în 13 Mai 2024 | gege12321v întreabă:

Buna, am și eu o întrebare. În vreo 2 săptămâni urmează să iau un apartament prin ipotecar (adică în 2 săptămâni semnam contractul de vânzare cumpărare). In apartamentul respectiv încă...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Marko556
în 13 Mai 2024 | Marko556 întreabă:

Salut, de curand mi- am facut un CV online pe site- ul CV- RO.com si mi- a cerut 5 lei pentru el, am platit si de atunci imi apar o data sau de doua ori pe saptamana niste tranzactii toate de pe site-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Monkeydluffy033
în 13 Mai 2024 | Monkeydluffy033 întreabă:

Salut. Intrebare pentru cei care joaca la pariuri, ce metode de castig imi recomandati si unde se castiga cel mai bine la sport sau la cazino?

13
Răspunde Raportează
CrisanComis
în 12 Mai 2024 | CrisanComis întreabă:

O vecina a devenit recent văduva (soțul ei a fost într- un accident de mașina fatal), nu are pe nimeni altcineva si nu are la cine apela așa ca m- a întrebat pe mine (vecinul) cum trebuie sa procedeze...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Mihai9113
în 12 Mai 2024 | Mihai9113 întreabă:

Salut, am doua dispute PayPal active până pe 22 mai 2024, disputele sunt de la aceași persoana care insinuează că nu și- a primit produsul când de fapt el și l- a primit....am dovezi (ss) in...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Anonimul151
în 12 Mai 2024 | Anonimul151 întreabă:

Shopify este o platformă pe care se pot cumpăra și vinde lucruri? Mai există utilizatori care vând și cumpără? ( Am văzut multe clipuri pe YouTube în care mulți vând diferite lucruri)...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
raul123raul1raulll
în 12 Mai 2024 | raul123raul1raulll întreabă:

Bună! Aș vrea să mă ajutați cu câteva informații. Am de gând să organizez un eveniment public, intr- un spațiu de evenimente, aș vrea să îmi dați informații cum aș putea să rezerv spațiul...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Pax3roner
în 12 Mai 2024 | Pax3roner întreabă:

Buna ziua, doresc sa stiu daca adaug cod fiscal si nr registrul comertului in saga sa fac o societate ca sa fac practica in saga se intampla ceva in sens ca saga ii trimite ceva notificare la firma pe...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Simionovici_Alin_1985
în 11 Mai 2024 | Simionovici_Alin_1985 întreabă:

Bună ziua! Am luat un apartament la parter și are balcon mic întrare prin bucătarie(a fost geam și s- a făcut usa și balcon mic). Asa au si vecinii de sus.Eu vreau sa extind balconul și sa prind...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
BeingSelfless
în 11 Mai 2024 | BeingSelfless întreabă:

De la ce bancă ați prefera un card de debit? Una care să aibă comisioane zero, conturi bune de economii, opțiune de cashback sau "saving box, păstrezi 10% din prețul unui produs" (cum are Raiffeisen),...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
AlexandraAle121
în 11 Mai 2024 | AlexandraAle121 întreabă:

Buna, am o întrebare dacă mă puteți ajuta. 1. Curând îmi fac primul meu card la Banca Transilvania (după majorat) și am să bag in el bani, o sumă mare, nu sunt angajata și încă nu lucrez,...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Emanuel997
în 11 Mai 2024 | Emanuel997 întreabă:

Bună ziua! Vreau să îmi deschid o firmă de transport persoane/colete cu un bus de 3.5T,ce documente trebuie să am(îmi trebuie atestate de transport?) mulțumesc anticipat!

4
Răspunde Raportează
AlexandraN21
în 11 Mai 2024 | AlexandraN21 întreabă:

Bună! Cotizarea la Pilonul 2 de pensii se face din salariul net sau brut?

3
Răspunde Raportează
LeoC68
în 10 Mai 2024 | LeoC68 întreabă:

Salut, pentru acele 3 plăti la revolut de minim 15 lei fiecare, pot face și o plata mai mare de 45-50 de lei?

2
Răspunde Raportează
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • AdeLeu
    trimisă acum 19 ore

AdeLeu întreabă:

A mai scapat lumea de o problema, domnul Charlie Kirk. Nu vi se pare ca a trebuit sa-si asume, spunand toate acele prostii si luandu-i pe toti peste picior?
    18 răspunsuri
  • angel6lust
    trimisă acum 15 ore

angel6lust întreabă:

Este greșit din punct de vedere moral să crezi că romii și maghiarii nu ar trebui să aibă locuri speciale la liceu și facultate? De ce să intre românii cu 9.3 la Gojdu și țiganii cu 6?
    15 răspunsuri
  • Patricia68658
    trimisă pe 11 Septembrie

Patricia68658 întreabă:

Bună, am o problemă cu MacBook ul. Astăzi am vrut să descarc de pe telefon (iPhone ) niște poze pe Mac cu cablul de încărcare (8.000 la număr, nu mi- am dat seama ca sunt așa multe pana nu am...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • Ionionelionut1
    trimisă pe 11 Septembrie

Ionionelionut1 întreabă:

Buna ziua! Exista o varianta de a face banii pe internet? Ceva de genu să raspunzi la sondaje si sa primesti bani sau ceva in genul asta.
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.018
  • Întrebări: 3.950.825
  • Răspunsuri: 17.637.997
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 35 minute
Ce zici de un quiz?
Tom si Jerry

Tom si Jerry

Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!

Start quiz
Categorii
  • 651.868 Adolescenţi
  • 55.498 Afaceri & Financiar
  • 22.858 Artă şi Cultură
  • 72.660 Auto & Moto
  • 144.198 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.950 Carieră
  • 20.313 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.793 Conversaţii