TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Auto & Moto

Auto & Moto

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
farcry444
acum 10 ore | farcry444 întreabă:

Eu am condus doar masini automate pana acum si voiam sa intreb ceva legat de frana de motor. Cum functioneaza mai exact si ce trebuie sa iau in considerare daca as conduce o masina manuala? Adica in ce...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Psksjns
în 12 Octombrie | Psksjns întreabă:

Salut, dacă fac asigurare la o remorcă online care în realitate nu este pe numele meu doar pentru a a- mi crește clasa malus, există posibilitatea de a exista consecințe? Cu remorcă respectivă...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Gino202
în 12 Octombrie | Gino202 întreabă:

Salut, am și eu o problemă, de azi am început să lucrez pe tir în Germania și îmi este foarte greu când stau în cabină așa singur, îmi e greu de familie, plâng fără să vreau și nu știu...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Darius2019
în 12 Octombrie | Darius2019 întreabă:

Salutare! Am si eu nevoie de ajutor, indrumare, cumpar o masina in Oradea, eu fiind din Maramures, cel de aici nu are contract facut cu vanzatorul din Germania, dar a zis ca se rezolva la notar, ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
sasa23
în 12 Octombrie | sasa23 întreabă:

Reutilare auto motor. Buna ziua, de ce acte am nevoie si unde le pot face in cazul care doresc sa schimb un motor diesel in loc de benzina. Mersi.

1
Răspunde Raportează
AlexandruBendris
în 12 Octombrie | AlexandruBendris întreabă:

Bună seara, de curând am devenit sofer, pe cutie automată și acum caut o mașină cu cutie automată. Ce părere aveți de Volkswagen passat din 2013 /2014 motor 2.0 L diesel 140 cp dsg, cod motor...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
wwwjjjsssjjwk
în 12 Octombrie | wwwjjjsssjjwk întreabă:

Salut, am o problema cu un Opel Movano 2.2 DTI (motor cod G9T 722). La o scanare cu Delphi am primit urmatoarele coduri: • P1180 – Fuel Temperature Sensor Circuit Malfunction • P1635 – Glow...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Frank51
în 10 Octombrie | Frank51 întreabă:

Salutare, am o skoda superb mk1, 1.8t 150cp awt, de vreo 2 săptămâni se tureaza singură la relanti până pe la 1300rpm, dar fluctuează destul de mult. Pe tester am eroare senzor ax came, l- ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
RaymondJenei
în 10 Octombrie | RaymondJenei întreabă:

As dori sa- mi pun un eleron aftermarket, dimensiuni in limita bunului simt, dar masina din fabrica nu are eleron (skoda rapid Nh3), trebuie omologat individual? eleronul ar fi o replica a unui eleron...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Marius0996
în 10 Octombrie | Marius0996 întreabă:

Buna. Astăzi efectuând o parcare laterala cu spatele fiind în unghi și avansând după ce m- am asigurat un grăbit a venit și - am ciocnit în unghi specific am martori că nu a franat nu nimic. ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Marius0996
în 10 Octombrie | Marius0996 întreabă:

Salutări! Astăzi dădeam să mă parchez lateral cu spatele efectuand manevra și deja în unghi de 45° când un grăbit a venit și s- a lipit de minea câțiva centimetri eu atingând- ui bara din...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Kalvin
în 9 Octombrie | Kalvin întreabă:

Salutare! Pentru cei care dețin motorizarea de 1.5 TSI 150cp, transmisie manuală, m- ar ajuta feedbackul vostru cu privire la 2 probleme: dacă consumă ulei și dacă mai are efectul de cangur (kangaroo)...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Armin172832
în 9 Octombrie | Armin172832 întreabă:

Cum aflu codul la o navigație originală de Ford?

2
Răspunde Raportează
elenasara535
în 9 Octombrie | elenasara535 întreabă:

Bună! Cei care au dat de permis în Italia, cum vi s-a părut școală de șoferi?(teoria, întrebările, examneul practic)

1
Răspunde Raportează
Util123
în 9 Octombrie | Util123 întreabă:

Bună ziua! Doresc să cumpăr un Nissan Pulsar 1.6 Dig-t N-tec. Aștept păreri dacă ați avut o astfel de mașină. Atât despre consum cat și alte detalii.

1
Răspunde Raportează
Curelarumdl
în 9 Octombrie | Curelarumdl întreabă:

Salut, vreau să cumpăr o mașină din Germania, nu are briful mare. Se poate verifica undeva în Germania ce este cu el sau dacă este pierdut în cat timp se poate scoate? Se poate radia mașina...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ClaudiuRadu17
în 8 Octombrie | ClaudiuRadu17 întreabă:

Stie cineva unde este pozitionat modulul airbag la un Opel Zafira A 2002?

1
Răspunde Raportează
Expionut12
în 8 Octombrie | Expionut12 întreabă:

Ce mașina este mai buna tip 4x4 sau normala?

4
Răspunde Raportează
Ana6719
în 7 Octombrie | Ana6719 întreabă:

Bună! Vreau să vă cer părerea, poate sunt cunoscători în domeniu și mă pot ajuta cumva.Am un golf diesel, 2009, iar săptămânile trecute mi- a apărut martorul "check engine" în bord, ulterior...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anna1Maria
în 7 Octombrie | Anna1Maria întreabă:

Buna ziua! Am avut traseul și nu am promovat. Daca mă reprogramez și plătesc taxa, și nu mă prezint la examen când mă reprogramez a treia oara trebuie sa plătesc iar taxa sau rămâne acea taxa...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Florentin96
în 5 Octombrie | Florentin96 întreabă:

Salut, am o întrebare, usa de la rezervor de la capac pe sandero 3 2025 nu mi se blochează atunci cand închid masina sau asa trebuie sa fie?

1
Răspunde Raportează
Smeianu44
în 4 Octombrie | Smeianu44 întreabă:

Schimbare praguri Seat Ibiza 6 l, preturi și tinichigerii în Brăila știe cineva?

4
Răspunde Raportează
Gino202
în 4 Octombrie | Gino202 întreabă:

Salut, cer și eu părerea șoferilor vechi de camion, am primit o ofertă în Germania, pe tandem cu prelată, 4 cu 2 se face în mare parte Germania 2500€ eu sunt începător, ce părere aveți...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Marius19980
în 4 Octombrie | Marius19980 întreabă:

Buna ziua, am un Audi A5 2014 Diesel, am masina de o sapt si azi cand am dat drumu la caldura nu baga cald, ventilatorul insa merge si apa ajunge la 90 grade si nici nu se aud sunete ciudate. Cand am...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Iasmin1996
în 4 Octombrie | Iasmin1996 întreabă:

Salut, mă poate ajuta cineva care este siguranta la audi A3 8P de la numerele de înmatriculare? Din 2008

2
Răspunde Raportează
FlorinLorent7
în 3 Octombrie | FlorinLorent7 întreabă:

Salutare, am o problema care sta in felul urmator. Am cumparat o masina de la o persoana, cu acte de vc, cu fiscal cu tot ce trebuie. Insa nu am inscris o pe numele meu, fiindca din diferite motive...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
alinnicu19873012
în 1 Octombrie | alinnicu19873012 întreabă:

Este posibil sa pot găsi sau cumpără un loc la examenul practic categoria b in campina judetul Prahova

1
Răspunde Raportează
Rudibartic
în 30 Septembrie | Rudibartic întreabă:

Buna seara! :D Am un Hunday i30, 2016, diesel 6 trepte. Am fost la reprezentanță sa întreb de distributie si cam cand ar trebui sa o schimb. Ei mi- au spus ca "e pe viata" si ca nu ar trebui sa ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
denisTiky
în 29 Septembrie | denisTiky întreabă:

Salut, ce recomandari pentru scoli de soferi aveti pentru categoria C, C+e in cluj napoca.

2
Răspunde Raportează
Gino202
în 29 Septembrie | Gino202 întreabă:

Salut, de curând am obținut categoria CE+ atestat cpi marfă, nasul meu care lucrează pe camion ar vrea să mă ia în Germania să mă învețe și să lucrez acolo de 7- 8 ani, ideea e ca mie mi-...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Florentin96
în 29 Septembrie | Florentin96 întreabă:

Salut, la o dacia 3 (sandero) nouă dupa ce am luat- o de la reprezentanta, ce am plecat cu ea acasa, pe drum am observat ca atunci când revine volanul drept sta putin dupa spre stânga, iar direcția...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
KLLO
în 28 Septembrie | KLLO întreabă:

Cate difuzoare are modelul Hyundai i20 confort din anul 2023? Eu stiam ca are 4 dar am pus urechea la orificiile din spate si nu se aude nimic.

1
Răspunde Raportează
Florentin96
în 28 Septembrie | Florentin96 întreabă:

Bună ziua la dacia 3 2025 geometria se face pe ambele? Si pe față si pe spate? Sau are punte fixa pe spate? Care ar fi prețul

2
Răspunde Raportează
Gigoiu123
în 27 Septembrie | Gigoiu123 întreabă:

Salutare! Detin un megane 3 din 2014 cu lupa pe faza scurta. As dori sa- i schimb becurile halogen h7 de pe scurta si lunga cu unele led. Eu as vrea sa achizitionez urmatoarele produse: 1. https://www.emag.ro/set-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
BekemFlorentina
în 27 Septembrie | BekemFlorentina întreabă:

Am bagat cheia de la masina in masina de spalat haine si nu mai merge nicio comanda

6
Răspunde Raportează
newaccountbye
în 27 Septembrie | newaccountbye întreabă:

Pentru cunoscători, aș dori să îmi recomandați un parc auto în București sau în apropiere, deoarece vreau să îmi achiziționez mașina și tind să cred ca e posibilitatea să găsesc prețuri...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Alex1986kk
în 26 Septembrie | Alex1986kk întreabă:

A încercat cineva site-ul https://asigurari-braila.ro pentru RCA în Brăila? Am nevoie să fac o asigurare auto și vreau să știu dacă e de încredere sau mai bine merg direct la brokerii mari.

6
Răspunde Raportează
Johny12498
în 26 Septembrie | Johny12498 întreabă:

Buna ziua. Intre un golf 4 310-320 000 km din 2000 1.4 benzina + gpl la 1000 euro si un Picasso Xsara 2001 2.0 hdi 90 cp 210 000 km 900 euro ce ati alege si de ce? Multumesc.

15
Răspunde Raportează
Marius19980
în 25 Septembrie | Marius19980 întreabă:

Buna ziua, azi am fost accidentat de domn cu asigurare la Axeria. Eu sunt cel pagubit, fiind parcat, domnul e cel vinovat. Am citit numai recenzii proaste despre cei de la Axeria, eu nu imi permit...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Cox27272
în 25 Septembrie | Cox27272 întreabă:

Cat este asigurarea RCA pentru un kawasaki er5, nu am experienta deloc

7
Răspunde Raportează
Mihai210u8
în 25 Septembrie | Mihai210u8 întreabă:

Salut, daca mi-a fost suspendat permisu 60 de zile mai pot da traseul pentru cat c sala deja am luat-o si am traseu in cateva zile

5
Răspunde Raportează
Mihai210u8
în 25 Septembrie | Mihai210u8 întreabă:

Salut, mi-a fost suspendat permisul pe 60 de zile iar eu sunt inscris in scoala pentru categoria C, am luat sala dar pot sa mai dau traseul?

1
Răspunde Raportează
Dez4777
în 24 Septembrie | Dez4777 întreabă:

Salut! Stie cineva (in special cei care au dezmembrări) cat cântărește un motor 2.0 tdi complet cu anexe? Gen bmp Bkd

1
Răspunde Raportează
Maskatu
în 24 Septembrie | Maskatu întreabă:

Salut. De curand am facut conversia la GPL. Butelia este toroidală si a fost montata in locul rotii de rezerva. Asadar am pierdut acel spatiu. Acum rezerva o tin in portbagaj dar ma incurca teribil. Am...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
AsgaardSephiroth
în 23 Septembrie | AsgaardSephiroth întreabă:

Sunt motocicliști pe aici? Dacă da, ce motocicleta aveți? Poate o punem de o întâlnire, mai știți.

7
Răspunde Raportează
farcry444
în 23 Septembrie | farcry444 întreabă:

Cine mai cumpără azi mașini pe diesel? Nu v-ați săturat?

3
Răspunde Raportează
AlexandruCDN
în 23 Septembrie | AlexandruCDN întreabă:

Salut TPU, Am un Audi A5 2.0tfsi (180ps) din 2010 cu o problemă...imi merge întrerupt si scoate benzina pe eșapament, care ar fi problema?

2
Răspunde Raportează
AlexAlexandru777
în 23 Septembrie | AlexAlexandru777 întreabă:

Salutare, dețin un Audi A4 b6 și am o problemă cu navigația ei originala, display ul e negru dar de mers îmi merge se aude radio însă nu îmi mai apare nimic pe el nu îmi dau seama ce ar avea,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Cox27272
în 23 Septembrie | Cox27272 întreabă:

Am luat permisul A2 saptamana trecuta, mi am cumparat un scuter de 300cc, cat m ar costa asigurarea RCA?

1
Răspunde Raportează
Yulian_Crystian_1995_Sjwv
în 23 Septembrie | Yulian_Crystian_1995_Sjwv întreabă:

Va salut, care aveti scutere electrice voltarom vs 1? Dupa 4 luni jumate ii pun contactul, accelerez putin si se opreste si pulseaza bordul. Cand ii pun iar contactul dupa 2- 3 minute la fel se aprind...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • m7PGmirelapopescu
    trimisă pe 12 Octombrie

m7PGmirelapopescu întreabă:

Seful armatei a declarat ieri ca femeile vor trebui sa învețe si ele sa tragă cu arma. Asta cumva suna a armata obligatorie pentru femei nu?!
    19 răspunsuri
  • anonim_4396
    trimisă acum 15 ore

anonim_4396 întreabă:

Bună...sunt îndrăgostită de un politist ce lucrează la post la mine în sat. Și el ma urmărește mereu de la geam când trec prin fata. Când ma vede se uita la mine fix după își întoarce repede...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • farcry444
    trimisă pe 12 Octombrie

farcry444 întreabă:

În ziua de azi toți aleargă după bani, după mașini, vacante, statut social Eu sincer nu vreau asta. Prefer să am timp pentru mine, liniște sufletească și un minim de bani cat sa traiesc,...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • Alexandru9971
    trimisă acum 8 ore

Alexandru9971 întreabă:

Buna ziua. Ieri am fost la douglas sa imi achizitionez un parfum Versace Eros, am ajuns la magazin, am cerut direct ''vreau un Versace Eros 100ml apa de parfum'', a zis ca revine, a adus parfumul, ...? (mai mult)
    15 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.892
  • Întrebări: 3.951.937
  • Răspunsuri: 17.646.266
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 36 minute
Ce zici de un quiz?
Tudor Chirila

Tudor Chirila

Esti un fan adevarat al lui Tudor Chirila? Hai sa vedem cat de bine te descurci la testul nostru!

Start quiz
Categorii
  • 651.934 Adolescenţi
  • 55.539 Afaceri & Financiar
  • 22.864 Artă şi Cultură
  • 72.733 Auto & Moto
  • 144.217 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 55.006 Carieră
  • 20.328 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.939 Conversaţii