| nimeni_2035 a întrebat:

Atv sau motocicleta?

Răspuns Câştigător
| M4RK a răspuns:

Imi plac atvurile la nebunie crazy atv love strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove strucklove struck

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Motocicleta, ATV-urile sunt frumoase dar sunt mai robuste si nu te poti strecura asa de usor cu ele.Am avut scuter, poate te mai gandesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Nici una, nici alta.
Maşina este mult mai sigură, fiabilă şi în siguranţă.
Pa, pa.

nony
| nony a răspuns:

ATV.Motocicleta e buná, dar daca vrei o adevaratá aventurá prin jungláhee hee ATV e cel mai bun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ambele... dar inaintea lor, fireste, cursiera. Si pe vreme naspa sau la pita, masinawinking

| zalisa a răspuns:

Motocicleta...atv-ul e foarte tare, dar e mult prea marebig grinbig grinbig grinbig grinhappyhappyhappyhappy.

| SweetCandy a răspuns:

Motocicletahappy

| cheloo74 a răspuns:

Motocicleta. Ma enerveaza indivizii cu ATV prin oras. ATV e pentru munte, baaaaa! Sau nu ati avut bani de masina? Sa umbli cu ATV prin oras mi se pare un fel de cocalarism. Adica asa cum unii asculta manele tot asa si astia conduc ATV. Si parca vad ca iar vine iarna si ma duc la munte la schi si fac jaloane printre ATV care NU au ce cauta pe partia de schiat. Da n-ai cu cine baaaaaaaaa, n-ai cu cine.

| Gabystelistu95 a răspuns:

Motocicleta este mult mai buna ca ATV-ul.

| ioana_9061 a răspuns:

Atv-urile sunt mai sigure decat motocicletele.

| alexandra_3253 a răspuns:

Atv... le iubesc

| bianca_4673 a răspuns:

Buna, eu zis ATV pare mai sigur decat cu doua roti, dar ai grija la TVA

| alinforanswers a răspuns:

E atv

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Motocicletabig grin

| Marcki a răspuns:

Motocicleta[[Bike]]...imi place vitezaday dreaming...Preferata mea[[Aprilia Rs 2009]]sau[[Suzuki Hayabusa]]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atv e mai sigur

| Huni_Halasz_1997 a răspuns:

Motocicleta. ATV up e mult mai periculos, la prima curba the rastorni, si nu e bun nice pentru moto cross...

Întrebări similare