| °º•●-♫-aLЭxeL-♫-●•º° a întrebat:

Auziti eu am imprumutat bicicleta la un baiat si s-a rupt lantzul nu este chiar rupt dar a sarit din chestia aia ma rog pentru mai multe detalii add alexandru2321 si va explic deci nu vrea sa cumpar alt lantz si nici sa cer bani daca stiti cum se repara lantul bine. Adica e scos din chestia aia nu e rupt sper ca ati inteles dau fundahappy

Răspuns Câştigător
| inginer a răspuns:

Il pui pur si simplu la loc. Nu trebuie sa dai roata din spate jos. Cum a iesit, asa se pune. Trebuie sa-l fortezi un pic. Il pui complet pe partea de la roata si cat de mult poti pe partea din fata, unde sunt pedalele. Bucata pe care nu reusesti sa o pui (adica nu ajunge sa o asezi pe rotitele alea) trebuie sa vina in partea cu pedalele, jos. Apoi, pentru ultima bucatica, apesi o data pe pedale si gata. Se pune singura. Sau roaga un vecin. Majoritatea barbatilor stiu sa puna un lant de bicicleta la loc.

2 răspunsuri:
| ButterFly_8644 a răspuns:

Nici nu este nevoie daca nu e rupt tongue
Pai incearca sa pui lantul, ridici un pic bicicleta si dai din pedala si se pune singur laughing.

| Warned a răspuns:

Pai ii simplu, dai roata din spate jos pui lantul si pui roata inapoi...laughing