Mary se mertia sa il iei nu cosuma mult stai linistit si preturile sunt foarte accesibile deoarece este masina romaneasca deci drum bun si ai grija
Nu se compara cu BMW sau Audi din nici un puct de vedere, e Dacie, la 140 simti ca te rastorni cu masina, la 160 se rup punctele de sudura, stiu de la un unchi care e politist pe Logan e de tot rahatul toata "masina". E un cotetz pe roti pur si simplu. Dupa 50. 000 km devine "de unica folosinta". Mai repede cauta-ti o masina straina second-hand.
Nu prea se merita sa iei un logan full option dar, fie, eu am logan 1. 4 din 2008 am dat 3500 euro dar nu am AC si geamuri electrice pe spate, in rest tot. ABS, servo, geamuri electrice fata, proiectoare etc. 35mi de km si sunt multumit(vroiam sa imi iau bmw 318, dar cand am auzit de consum si pretul pieselor am renuntat)
Sunt de acord cu tine in totalitate.Nu sunt foarte scumpe piesele. Si este foarte bun un Logan. E adevarat ca nu se compara cu altele, dupa cum spuneai si tu, dar e in general ok.
O bucsa de logan costa cat 3 bucse de vw.ce sa faci cu un cotet de logan? Mai bun e vw golf 4 1.9 TDI.
Nu este scum la intretinere si are un consum mic si piese ieftine mai ales ca este romaneasca.
uite aici verdictul unor profesionist: http://www.topgear.ro/masini/verdict/dacia-logan
Nu ai specificat ce logan este 1, 6 MPI sau 1, 6 16V. Eu sunt posesorul unui logan 1, 6 16V masina este in genul sportiv dar, consumul mediu mi se pare un pic cam mare 7, 2 - 8, 0 l/100 km. In rest nu o sa ai demarajul, comfortul si stabilitatea unui audi, bmw sau skoda. Intretinerea nu este prea scumpa ( 300 lei la prima revizie si 13000 km ). Am uitat sa spun ca l-am cumparat in luna nov. 2009. Daca te uiti la testul crash adica in caz de accident ai sa vezi ca loganul are o tabla foarte subtire si sunt putini cei care au scapat in urma unui accident mai grav. Eu am si o skoda octavia II si nu se compara, este alta clasa, nu pot sa-ti descriu in cuvinte. Daca ai merge cu un audi un bmw o skoda sau altceva cu siguranta ca nu iti vei lua logan, dar depinde de ce suma dispui, ce masini ai mai avut, deoarece vad ca esti foarte incantat de logan, este alegerea ta. Deocamdata la logan nu am schimbat decat un bec far pe care am dat 8 lei ceea ce mi se pare rezonabil, dar orice masina nu este bine sa o tii mai mult de 4 ani deoarece incepe sa ceara piese, sa bagi mana in buzunar. Daca ai facut alegerea pentru logan ti-ai facut niste calcule si cred ca ai mai testat piata. Daca mai ai nelamuriri intreaba. Succes!
NU's Scumpe De abia un portbagaj costa 100lei... Sper ca ti-am fost de ajutor,,, Un An Nou Ferikit!
Asculta aici si pentru asa imi vei da funda iti garantez!
Retine: DACIA(proaste rau) Logan Full Aici poti vedea la ce pret ajunge FULL http://www.dacia.ro/modele-si-preturi/dacia-logan/configurator.html sa ajungi la 10 de euro sa fim seriosi.La banii astia iti recomand un Mercedes Vezi una dintre optiuni http://mercedes.anunturi-auto.4tuning.ro/......4646.html.
Pretul la Logan dupa vreo 2-3 va scadea dramatic iti garantez.
Aurel100009 întreabă: