| maria236 a întrebat:

Cand expira scoala de soferi? la 1 an de cand am inceput-o(12.08.2008) sau la 1 an dupa ce am terminat-o(26.09.2008)? multumesc anticipat.

9 răspunsuri:
| covexrobu a răspuns:

Pai de ce sa fie de cand ai inceput tu? Nu ti se da fisa de scolarizare decat dupa ce termini deci din momentul din care ai terminat scoala. Tu nu poti zice ca ai terminat liceul in momentul in care te-ai inscris in clasa a 9-a. Aceeasi poveste si aici.

| sorin a răspuns:

Scoala e valabila un an dar cazierul iti expira in 6 luni si parca mai era ceva ce iti expira dar nu mai stiu acum.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Un an de la absolvire.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din momentul terminarii e valabila 1 an.Succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Termeul este de 1 an de zile calendaristic de la momentul terminarii scoli de soferi.
Este recomandat sa se sustina acest examen de permis imediat dupa terminarea scolii, deoarece cunostintele asimilate sunt proaspete iar in perioada de un an se pot schimba multe din punct de vedere legislativ la regimul rutier.
Mult succes la examenul de permis auto.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Termeul este de 1 an de zile calendaristic de la momentul terminarii scoli de soferi.
Este recomandat sa se sustina acest examen de permis imediat dupa terminarea scolii, deoarece cunostintele asimilate sunt proaspete iar in perioada de un an se pot schimba multe din punct de vedere legislativ la regimul rutier.
Mult succes la examenul de permis auto.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa 5 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Maria cat e scurtu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau sa invat scoala de soferie dupa 9 clase