| SkyCracker a întrebat:

Care credeti ca e cel mai bun NFS scos pana acum? Eu consider ca Shift, Prostreet si MostWanted sunt destul de ok. Si de ce spun atatia oameni ca ProStreet-ul a fost un esec total?

Răspuns Câştigător
| ghibaflo a răspuns:

Cele mai reusite au fost MostWanted si Hot Pursuit, ProStreet a fost un esec pentru ca au schimbat "traditia" NFS. Nu stiu ca nu m`am jucat insa toti ziceau ca nu are acel spirit NFS. Adica in loc de curse pe strazile orasului, sunt tinute pe circuit.

9 răspunsuri:
| CapitanuSemafor a răspuns:

Shift si eventual Shift 2 sunt cele mai bune in materie de curse pe pista. In materie de curse ilegale si etc. parerile sunt impartite, eu zic ca Underground 2 ar fi unul bun in rest...habar n-am, noul Hot Pursuit sigur nu e totusi.

| UNfriendLY a răspuns:

Cel mai bun, clar e HOT PURSUIT, cel lansat recent!

| FuegoJr a răspuns:

Dupa mine clasament:

1. NFS: Hot Pursuit cel nou!
2. NFS Shift
3. Nfs Most Wanted
4. NFS Prostreet de PS2

PS: Mie nu mi se pare Prostreet un esec total, dar nu e nici ceva care sa te dea pe spate big grin Cel mai tare e Hot Pursuit si e misto ca il da la TV, cred ca e prima lor reclama cu NFS la TV! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cel mai bun este nfs hot pursuit.
este cel mai nou.

| Landied a răspuns:

Cel mai misto dupa mine e NFS Most Wanted, imi place foarte mult gameplayul, dar am avut ocazia sa joc NFS-ul asta nou la un prieten care avea si volan si era... MIJTO star-star ^^

| valy1233 a răspuns:

Mie imi place nfs pro street :X, iar cel mai bestial nfs cred ca e hot pursuit 2010 fara cuvine :X

| pascani98 a răspuns:

Eu spun ca si nfs most wanted(2005)este bun daca pui grafica la maxim

| Alexandru_Tanase_1988 a răspuns:

Parerea mea cel mai bun nfs e moust wanted 2005 dupa care pro street si shift 2 cel mai naspa nfs e moust wanted 2012 nu are nici o logica

| GaBByzZuuuuuu a răspuns:

Eu m-am jucat NFS Underground 2, NFS Most Wanted 2005, NFS Carbon si NFS No Limits pe Android sunt un mare fan al serii si as vrea sa ma joc si NFS Most Wanted 2012 cat de curand dar si de NFS The Run, NFS Rivals si NFS 2015 chiar cele mai bune NFS-URI sunt NFS MW 2005 si NFS UD 2 dupa parerea multora mie NFS MW 2005 mi-a placut mult jocul copilariei mele dar eu cred ca NFS MW 2012 si NFS Rivals sau NFS 2015 au o grafica excelenta chiar daca nu mai sunt acele NFS vechi si pe ANDROID No Limits este destul de OK asa ca iti sugerez NFS-URILE din 2004, 2005, 2006 ca sunt inca jucate si frumoase dar si cele din 2011, 2012, 2013 si 2015 pentru grafica si masinile noi. NFS MW cel mai tare si 2005 si 2012 dar toata seria este foarte OK o ador.