anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care crezi ca e cea mai buna masina

Răspuns Câştigător
nony
| nony a răspuns:

Stii vorba aia : Mercedes si alte masini? E ca aia : Nokia si alte telefoane.

17 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

MAsina de spalat.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Cea mai buna masina este aceia care nu necesita o intretinere scumpa si care nu creiaza probleme tehnice, cu cat o masina este mai scumpa, fiabilitatea ei este mare, deci nu ai probleme cu ea. Admir si in acelasi timp aprciez calitatea la masinile de fabricatie germana, Mercedes, Opel, BMW /

| eugem35 a răspuns:

Volvo si scania

| Bacemi a răspuns:

Cea mai buna masina e inca in stare de concept si nu stiu prea multi de existenta ei, fii sigur. Si eu impartasesc opinia lui Nony. Imi plac masinile Mercedes la nebunie. Cred ca sunt cele mai bune din toate punctele de vedere.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Cele de fabricatie germana, prefer Mercedes dar ma multumesc deocamdata cu ce am, un Volkswagen Sharan, e o masina mare, pentru familia mea e ok.

| carminaburana43 a răspuns:

Nu sunt experta in masini dar parca BMW ul reprezinta o marca destul de buna in tara noastra.Cat in alte tari mereu exista noi maini de ultimul racnet si care se fac doar la comenzi speciale si in numar foarte limitat.

| oliver427 a răspuns:

Depinde, daca as vrea una de viteza mi-as lua un Lamborghini, pentru lux un Mercedes S class, iar masina de teren un BMW X6

| Fl4sh3rON a răspuns:

Masina satraina si sport eu zic ca e Lamborghini si masina de la noi din tara BMW-ul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cea mai buna masina este Krups-turbo mix-made in the rep. of Ireland. V-am bagat in ceata?!
E un robot rudimentar de bucatarie, fabricat acum vreo 10 ani, o minunatie de meticulozitate si concizie, cu care eu, intr-o nenorocoasa zi m-am hotarat sa lucrez in bucatarie.Io cica faceam un aluat rapid, si in loc sa pun spiralele intr-o ordine logica, le-am pus cu stanga-n dreapta si invers, eu fiind o veritabila stangace.
Si aluatul, in loc sa se invarta-n jos, a inceput sa se lipeasca si sa se invartoseze-n sus(pai, cum altfel) si mi-a ajuns in interiorul mixerului, aproape de maner, in motor. L-am spalat cum am putut mai bine, dar nu stiam sa intru la motor.In urmatoarele ore, datorita drojdiei din aluat, acesta a inceput sa creasca, iesind prin toate suruburile si din toate gratarasele.Si crestea ca in poveste!
Exasperata l-am dus pe bietul mixer sub dus, avem un dus special pentru masaj si apa iese cu viteza maxima.Am dat cu apa si atata l-am chinuit pe bietul meu Krups.
Ghiciti ce? Merge brici si astazi.Io nu ma mai prea omor cu aluaturile, dar nici nu-i sanatos sa mananci atatea fainoase, nu-i asa?
Deci, practic...Krups.Decat!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tractorullaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Marionel: crampe si spasme ca nu ai Krups?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Masinile japoneze sunt cele mai bune gen : toyota, mitsubishi, honda etc. eu am o toyota avensis si sunt foarte multumit de ea, motor de 1. 6 110CP

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cea mai buna masina e accea pentru care ai muncit sa o cumperi, nu cred ca exista asemenea masina, toate masinile au avantaje si dezavantaje, depinde de bani, fite...si cunoastere.

| tim a răspuns:

Volvo. XC90 e super. Volvo fiind cea mai sigura masina din cate am auzit.

| Derpina204 a răspuns:

Trabantul laughing

| godzila a răspuns:

Audi sau tot ceea ce este german.

| floryn3ll a răspuns:

BMW logic e masina cu ce cel mai mare demaraj.compara bmw de 160 de cai. cu vw de 160 de cai. volvo. logan chiarlaughing si iti zic eu ca nu se compara.ai lux adrenalina distractie( tractiunea spate asigura asta) ''Nu e pentru orice prost ca te baga in spital!'' BMW Rules!

Întrebări similare