Intotdeauna cea mai buna masina e aia pe care o detii, dar totusi ma innebunesc hummerurile.
Jeep sau SUV? sunt 2 lucruri total diferite.
Daca jeep atunci in principiu un pick-up gen ford ranger wildtrack cu motor de 3.0 tddi isi face treaba minunat, sau un mazda bt-50 cu motorul de 2.5 tddi care e acelasi lucru cu ford ranger de 2.5 tddi. Sau un toyota Hilux e si asta o buna optiune buna.
Daca vrei SUV atunci aici recomadarile s-ar indrepta spre un bmw x5, sau un VW Touareg dar cu o motorizare un pic mai mare de 2.5 tdi pentru ca cea de 2.5 nu e chiar foarte buna. Q7 e si el o masina buna, dar sa te gandesti ca e destul de mare, teoretic fiind un gen de familly SUV cu 7 locuri.
Nu ma pricep... dar am vazut ca Fordul a facut un jeep frumos...acum nu stiu...fiecare dintre noi are o marca preferata de masini...depinde de fiecare...
Terminati cu prostiile, un jeep adevarat esti G-class de la mercedes si Toyota landr crouiser! in rest toate is parf
Sunt de partea lui Hyundai, deoarece am si eu unul si nu mi-a facut mofturi de cand l-am cumparat
... iar un vecin are unul de 4 ani FARA probleme!
Aurel100009 întreabă: