| milodragutzu a întrebat:

Ce fac cind ma plicitesesc

10 răspunsuri:
| Domexd a răspuns:

Citeste o carte interesanta, urmareste un documentar interesant, citeste o revista interesanta, asculta muzica favorita, plimba-te prin parc sau pe unde iti place pe afara, gateste, compune, joaca un joc frumos si util, inscriete la o activitate anume(sport, comunicare, concurs)etc.Sunt multe lucruri de facut important e sa ai tragere de inima ca sa le faci.Succes

| Munchkin a răspuns:

Pui intrebari stupide pe TPU.

| smaranditza a răspuns:

Salutare! hmmm, plictiseala? e un cuvant care nu ar trebui sa existe in vocabularul unui om inteligent(din moment ce stii sa lucrezi cu PC te consider un om inteligent); deci, gandeste-te cate lucruri faine ai putea face; sau, mai bine spus, cate minunatii asteapta ca tu sa le bagi in seama si sa le acorzi atentia cuvenita.
am mai spus-o multora, o repet si pentru tine:cartile(de citit!) sunt prieteni sinceri, credinciosi sicare nu te tradeaza never; ai putea incerca sa petreci mai mult timp cu familia ta, sa afli ce muzica si ce flori i plac mamei(si sa-i faci un cadou surpriza), asta asa, fara nici o ocazie speciala; ai putea complota cu fratii tai(daca i ai, desigur) in a face cu toata familia o iesire-excursie intr-un loc placut; ai putea incerca sa faci o lista a viitorului, cu ceea ce ai vrea sa faci in viitor, poate parte dintre ele ai si inceput sa le realizezi, fara sa iti dai seama prea bine... asculta muzica de calitate, priveste un rasarit de soare, adulmeca aerul curat al diminetii... sunt atatea lucruri care nu te lasa sa te plictisesti.

| SentimenteColorate a răspuns:

Nimica

| andreig a răspuns:

Ce fac eu cand te plictisesti tu? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai cu aspiratoru si stergi prafu. Speli vasele si rufele si pe urma calci camasile. Stergi geamurile... Am ghicit?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ne enervezi pe noi cu intrebarile tale,, inteligente''

| yoyodedeea a răspuns:

Gandestiprea profund...sau deloclaughing

| yoyodedeea a răspuns:

Doamne cat a scris.ma mir ca am si cititlaughing. si chiar asa...citeste o cartehappy...mai vrei si recomandari?

| kUuKii a răspuns:

Pui intrebarea asta peTPU

fundita ca amghicitbatting eyelashes

laughing rolling on the floor